• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

canım ya tabi dua ederim ama çok sabırlısın ben dayanamazdım bence hamilesin içime doğuyo bukadar geçmesi imkansız psikolojik olsa diğcem en fazla 3 gün geçsin yani normalde düzenlimi adetlerin her ay gününde olurmusun

canim ya aslinda bende bu kadar sabirli degilim ama sonuc olumsuz cikarsa diye ödüm kopuyor:çok üzgünüm:
ben ben 16 aydir evliyim ve iki ydir korunmuyoruz.evlenmeden cok düzenli degildi ama evlendikten sonra ya bi kac gün önce yada 2 gün sonra oluyodum.
ama bu baya gecikti insallah hayirlisi olur ve insallah bi evlat bizler icin hayirlidir...
dualarini eksik etme:1hug:

hamiş haberlerine çok seviniyorum. İnş daha fazla güzel haber alırız.

yumurtlama dönemindeki yapışkan giibi akıntım var. adetime daha 8 gün var. Yumurtlamam mı devam ediyor acaba yoksa bu aynı zamanda başka birşeyin belirtisi olabilir mi..

Cevaplayan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler..

canim ya bu ay benimde öyle oldu o yapiskan sivi tükenmedi:utangac:
ve benim yarin 6. günüm olcak hala hasta olmadim bakalim insallah hayirli haberlerde bulusuruz:CüvCüv:

kızlar benim reglim normalde yarın ya da öbür gün gelmesi lazım ama bu aralar çok değişiyor. yine de en geç 30unda bekliyorum. son beş gündür belim felaket ağrıyor. acayip bir ağrı sabah kalkınca ağrıyor sonra eğer iş yapmazsam hafifliyor ama ufacık bi şey yapsam iyice artıyor. masaj yapınca falan da kesinlikle geçmiyor.
şimdi ben bunu hamileliğe yorayım mıııı, yormayayım mı?
yardım lütfeeeen!!!:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE

canim hatirliyormusun bende ilk buraya yazdigimda adetime iki gün vardi ve sadece bel agrisindan sikayet etmistim halada öyle.
yorgunluk uyku hali ve acikma bide bel agrim disinda cok bi degisiklik yok bende ama bugün besinci gün benimki hala gelmedii
insallah rabbim hakkimizda hayirlisini verirr:Saruboceq::Saruboceq:

canim ya aslinda bende bu kadar sabirli degilim ama sonuc olumsuz cikarsa diye ödüm kopuyor:çok üzgünüm:
ben ben 16 aydir evliyim ve iki ydir korunmuyoruz.evlenmeden cok düzenli degildi ama evlendikten sonra ya bi kac gün önce yada 2 gün sonra oluyodum.
ama bu baya gecikti insallah hayirlisi olur ve insallah bi evlat bizler icin hayirlidir...
dualarini eksik etme:1hug:

canım bende 14 aylık evliyim daha ilk kez deniyoruz bakalım tutar inş tam bir bebek hastasıyım yarın haber ver merak ederim allah gönlüne göre versin fıstık hayırlısı olsun

canım bende 14 aylık evliyim daha ilk kez deniyoruz bakalım tutar inş tam bir bebek hastasıyım yarın haber ver merak ederim allah gönlüne göre versin fıstık hayırlısı olsun

insallah rabbim ikimizede vede bütün burdaki bütün arkadaslarimiza nasip eder:Saruboceq::Saruboceq:
yarin 11.30da randevum yani tr saatiyle 12.30
insallah haberlesiriz:1rolleyes::1rolleyes:

suzanşan nbr ya nerelerdesin... nasıl gidiyo...?

iyiyim canım.sen nasılsın.eşimle dışarı çıkmamız gerekti siteden çıkış yapmadan kapatmıştım belki online görünmüşümdür.o yüzden kusurabakma canım ya cevap biraz gecikti.biz bu ay hiçbirşeyi takmadık.kafamıza göre takıldık.yumurtlama gününüde boşladık.ondan fazla ümitli değilim.adetim ayın 30 unda.bakalım hayırlısı neyse o olur.kaydirigubbakcemile5

simeraycım Allah nasip ederde yarın karşılaşırsak görüşürüz.kendine çok iyi bak canım.Allah gönlüne göre versin yaptığın bütün dualarını kabul etsin:Saruboceq::CüvCüv::emir_bebek:

simeraycım Allah nasip ederde yarın karşılaşırsak görüşürüz.kendine çok iyi bak canım.Allah gönlüne göre versin yaptığın bütün dualarını kabul etsin:Saruboceq::CüvCüv::emir_bebek:

hayırlısı olsun hakkımızda canım. bende reglde 1 ay gecikme oldu. ama bebekde yok. dr farlutal verdi. adet oldum. 3.gün kn tahlili yapıldı. prolaktinim yüksek çıktı biraz. agnucaston diye bi ilaç kullanıyorum. 10 ağustos adet tarihim. biz de çalışıyoruz bakalım. prolaktin düşecek yumurtlayacam ve denk gelecek inşallah...:lepi:

günaydın kıslaar kimse yok muuu. ya okuduklarıma bakılırsa 30 na çok kişi var.adet bekleyen. bende sizdenim. bel ağrısı dışında hiç bi belirti yok ha bi de aşırı uyku isteği.test alıp yapcam ama daha erken diye düşünüyorum.hayırlısı bakalım.

ya ağrılarım başladı gittim baktım olmaya başladı sanırım daha 6 gün var adetimin olmasına ama az az lekeler gelmeye başladı adet sancımda başladı neden bu kadar erken oldu anlamadım off ya offff.

ya ağrılarım başladı gittim baktım olmaya başladı sanırım daha 6 gün var adetimin olmasına ama az az lekeler gelmeye başladı adet sancımda başladı neden bu kadar erken oldu anlamadım off ya offff.

Bazen lekenlenme iyiye işrettiir malum yerleşme kanamasıda olabilir. Bunu anlamak için bazal vücut ısını ölç arkadaşım. Vücut ısın 36.3-36.5 arası ise normal regl oluyorsun bunun üzerindeyse hala ümit var demek oluyorrr.

Bazen lekenlenme iyiye işrettiir malum yerleşme kanamasıda olabilir. Bunu anlamak için bazal vücut ısını ölç arkadaşım. Vücut ısın 36.3-36.5 arası ise normal regl oluyorsun bunun üzerindeyse hala ümit var demek oluyorrr.

slmlarr
bisey sorcam benim vüvut isim dün yüksekti rahatsizdim.ama normalde hep 35.0-36.0 arasindadir
vücut isisina göremi yorum yapmam lazim anlamadim bi türlü:bbo::bbo:

slmlarr
bisey sorcam benim vüvut isim dün yüksekti rahatsizdim.ama normalde hep 35.0-36.0 arasindadir
vücut isisina göremi yorum yapmam lazim anlamadim bi türlü:bbo::bbo:

Bazal vücut ısısı sabah gözünü açar açmaz ölçmüş olduğun vücut ısısıdır. Çünkü vucut dinlenmiş kan hareketi daha yavaştır. Bu nedenle baz alınan sabah ölçülen ateş sana en doğrusunu verir. yumurtlaman gerceklesmisse bu ısı yaklaşık 36.7-37 C arasındadır hamile kaldığında aynı sekilde seyreder. Bunun altındaysa ozaman progesteron hormon sevyen yavaş yavaş düşüşe geçmiş ve regl semptomlarında devreye girmiş olduğunu gösterir. Ancak şunu unutmamak lazım hamile olsanız bile eğer embriyo sağlıklı değilse vucut gebeliği sonlandırır. O yuzden reglini geciktikten sonra test yapmanız en güzeli. Daha kesin sonuc verir. Bazı arkadaşlar regl gecikmeden yapıp test pozitif oluyor sonra regl olduklarında kafaları karışıyor.

ealsnas a katılıyorum en güzeli adet geçtikten sonra test yada tahlil yapmak ki geçtikten hemen sonra bile sonlanan hamilelikler var taktiri ilahi

be belirtilerin hiç birine inanmıyorum artık çünkü bütün belirtiler var hatta regl 7 gün geçti ama yok hamiş dilim işte:( ama halada umudum var. içimden bir ses kontrola gittiigimde ultrasyonda görünecek diyo ama bir ses sadece...

be belirtilerin hiç birine inanmıyorum artık çünkü bütün belirtiler var hatta regl 7 gün geçti ama yok hamiş dilim işte:( ama halada umudum var. içimden bir ses kontrola gittiigimde ultrasyonda görünecek diyo ama bir ses sadece...

Bence bir kan testi daha yaptır. Sakın sokturucu filan kullanayım deme. O sesler dogru söyler çoğu zaman. Kontrole ne zaman gidiyorsun???

canim bende ayni senin durumundayim 7 gün oldu hala olmadim ama daha yeni doktordan geliyorum ultrasonla bakti daha cok kücüktür görünmez dedi..
bi on gün daha bekliycem bakalimmm
bende cok büyük umutla gittim ama sonuc ayni....
bakalim insallah hayirlisi
ama sen kan testi yaptir bence...burda hemen yapmiyorlarrÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ins sonucu paylasirsinn bizimlee

daha yeni geldim doktordan ultrasonda yok daha görünmezmisÇok üzgünüm çoook
idrardada yok belli olmayabilirmisÇok üzgünüm çoook
bide sag yumurtalikta kücük bir kistimiz cikti oda geciktirebilirmis..
10 gün sonra olmassa tekrar gidecem kanda bakcaklar...
nasil kötüyüm bi bilsensenağlamasenağlamasenağlama

canim bende ayni senin durumundayim 7 gün oldu hala olmadim ama daha yeni doktordan geliyorum ultrasonla bakti daha cok kücüktür görünmez dedi..
bi on gün daha bekliycem bakalimmm
bende cok büyük umutla gittim ama sonuc ayni....
bakalim insallah hayirlisi
ama sen kan testi yaptir bence...burda hemen yapmiyorlarrÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ins sonucu paylasirsinn bizimlee

benim günüm 20 siydi 21 de kan testinde negatf çıktı ama hani ufaktır belli dildir die bi umut aslında yok yani de:( inş sende vardır

Bence bir kan testi daha yaptır. Sakın sokturucu filan kullanayım deme. O sesler dogru söyler çoğu zaman. Kontrole ne zaman gidiyorsun???

canım kontrolum dündü ben gitmedim bir kaç gün daha beklim dedim ve kendimi temizliğe vurdum. ama doktor çağırdı aslında doktorumdanda çok memnun dilim ama bilmiyorum daha yakın ve iyisini bulamıyorum... bakalım bu aralar işimi ayarlayıp gidicem eger hamişsem varya saatlerce sevinçten aglarım herhalde

Back