kızlar ben hala adet olmadım bugün gecikeli 5 gün oldu adetime 4 gün kala kan tahlili yaptırmıştım negatif çıkmıştı ateşimde 37.1 durum nedir sizce yarın tekrar tahlil yaptırsammı acaba ne olur hızlı cvp beklıyorm
inş canım benim allah gönlüne göre versin hepinize nasip etsin inş. cevabın için teşk edrım çok sabırsızım ama elimde deıl napıym
kızlar ben hala adet olmadım bugün gecikeli 5 gün oldu adetime 4 gün kala kan tahlili yaptırmıştım negatif çıkmıştı ateşimde 37.1 durum nedir sizce yarın tekrar tahlil yaptırsammı acaba ne olur hızlı cvp beklıyorm
Kislar gunaydin acil cvb bekliyorum sizden...
Reglime henus 3 gun var regli belritimde yok fakat sabah uyandim bir islaklik hissettim biras kan gelmis tuvalate gittigimdedde hala geliyodu hic boyle olmazdi yani erken reglimi oldum? Ama kesinlikle belim agiriridi reglimde ve atesim hala 37 ayyyy ne olduguna anlam veremedim sizce regli mi oldum?
canım bilinmezki istersen bi idrar testi yap en azından derim belki bi fikir verir yani?kafamçokkarıştı
gülbera tebrik ederim.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Arkadaşlar uzun zamandır bu sitedeki tüm yazıları takip ediyorum aranıza yeni takıldım.Bu arada bende 3 yıllık evliyim ama bir türlü hamile kalamadım.Ne olur banada dua edin her ay bir hayal kırıklığı artık beni çok yıprattı. Dualarınızı bekliyorum...
çok teşekkür ederim darısı başına inş kızın bu ay çok sevindirsin seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?