bende aranıza yeni katıldım bende bebiş isteyenlerdenim benimde regli günüme 3 gün var ve dayanamıyorum çok merak ediyorum bebiş varmı diye test alsam belli olurmu 3 gün önceden
Merhaba
Clear blue gebelik testi 3 gün öncesi için%70 doğru sonuç veriyor. Ben kullanmıştım ama güvenemedim en azından adet gününe kadar bekledim ve doğru yanıtı aldım. Beklemeni öneririm yada direk kan testi yaptırabilirsin canım. Dilerim hamişsindir:Saruboceq:[/canım ya clear blue dediğin test tüm eczanelerde varmıdır birde fiyatı nedir cevabın için tşk allah herşeyin hayırlısını versin
Korunmaksızın 1 yıl içerisinde hamile kalamayan bayanlar mutlaka doktora gitsin eşleri sperm testi yapsın. Özellikle erkeklerin mutlaka sperm testi yapması lazım aksi halde zaman kaybı ve insanın sinirleri bozuluyor. Testlerden sonra hesry normalse akısına bırakın.
ben de iyiki doktora gitmişim diyorum. 15 YDIR BEKLİYODUM VE ÇEŞİTLİ AŞAMALARDAN GEÇTİM DAHA GEÇEN AY RAHİM FİLMİ ÇETİRDİM ve tüpler tıkalıymış film esnasında açıldı ve ben şu an hamileyim doktora gitmeseyddim daha çok beklerdim
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben elif 3 yiilik evliyim artik bebek düşünüyoruz 2 sene diane 35 kontrol hapi içtim birakali 8 ay oldu ve bu süre içinde istedik ama olmadi geçen ay doktora gittim adetimdede düzensizlikler var 1 ay geçtiği bile oluyo dr.düzenleyic verdi ve adet oldum sonrasinda klomen hap verdi içtim ve şuan adetimden 6 gün geçti normaldede geçtiği için pek umutlanmiyorum ben şimdi ne yapmaliyim nasil öğrenirim kan testi diyorlar kesin belli olurmu varsada belirileri ne olur bende söylenilen gibi pek belirti yok şimdiden hepinize teşekkürler sevgiler
ben de iyiki doktora gitmişim diyorum. 15 YDIR BEKLİYODUM VE ÇEŞİTLİ AŞAMALARDAN GEÇTİM DAHA GEÇEN AY RAHİM FİLMİ ÇETİRDİM ve tüpler tıkalıymış film esnasında açıldı ve ben şu an hamileyim doktora gitmeseyddim daha çok beklerdim
günaydın arkadaşlar birşey soracaktım üzmidim yok ama ben ayın 22sinde regl oldum normalde 1afta sürmesi lazım 24de bitti son gündü yani acaba üstüne görme olabilirmi test yapayımmı bilmiyorum:1no2:
sağol ealsnas bugun alıp yapmayı düşünüyorum hayırlısı artık bu arada vucut ısımı hiç ölçmedim
merhaba herkese
2 yıl myralon kullandım geçen ay bıraktım artık bebiş istiyoruz
1 eylülde ilaçsız ilk adetim olacak daha 5 günüm var
dün çok minik pembe bi leke geldi
sonra kasıklarım bacaklarım ve belimde adet olacakmışım gibi bi ağrı başladı
bugünde devam ediyor , baş ağrım var ve ağzımın tadı bi garip
acaba bebişmi vardır sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?