• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

bende aranıza yeni katıldım bende bebiş isteyenlerdenim benimde regli günüme 3 gün var ve dayanamıyorum çok merak ediyorum bebiş varmı diye test alsam belli olurmu 3 gün önceden

bende aranıza yeni katıldım bende bebiş isteyenlerdenim benimde regli günüme 3 gün var ve dayanamıyorum çok merak ediyorum bebiş varmı diye test alsam belli olurmu 3 gün önceden

Merhaba
Clear blue gebelik testi 3 gün öncesi için%70 doğru sonuç veriyor. Ben kullanmıştım ama güvenemedim en azından adet gününe kadar bekledim ve doğru yanıtı aldım. Beklemeni öneririm yada direk kan testi yaptırabilirsin canım. Dilerim hamişsindir:Saruboceq:

Merhaba
Clear blue gebelik testi 3 gün öncesi için%70 doğru sonuç veriyor. Ben kullanmıştım ama güvenemedim en azından adet gününe kadar bekledim ve doğru yanıtı aldım. Beklemeni öneririm yada direk kan testi yaptırabilirsin canım. Dilerim hamişsindir:Saruboceq:[/canım ya clear blue dediğin test tüm eczanelerde varmıdır birde fiyatı nedir cevabın için tşk allah herşeyin hayırlısını versin

Cler bluenin çeşitleri var dijital olanı felan onlara gerek yok ben klasik testini kullanmıştım fiyatı 10 ile 13 arasında birşeydi canım. Dijitalleri pahalıdır ve gerekte yok zaten. Birkaç eczaneye sorarsan birinde denk gelir sanıyorum

Korunmaksızın 1 yıl içerisinde hamile kalamayan bayanlar mutlaka doktora gitsin eşleri sperm testi yapsın. Özellikle erkeklerin mutlaka sperm testi yapması lazım aksi halde zaman kaybı ve insanın sinirleri bozuluyor. Testlerden sonra hesry normalse akısına bırakın.

Korunmaksızın 1 yıl içerisinde hamile kalamayan bayanlar mutlaka doktora gitsin eşleri sperm testi yapsın. Özellikle erkeklerin mutlaka sperm testi yapması lazım aksi halde zaman kaybı ve insanın sinirleri bozuluyor. Testlerden sonra hesry normalse akısına bırakın.

ben de iyiki doktora gitmişim diyorum. 15 YDIR BEKLİYODUM VE ÇEŞİTLİ AŞAMALARDAN GEÇTİM DAHA GEÇEN AY RAHİM FİLMİ ÇETİRDİM ve tüpler tıkalıymış film esnasında açıldı ve ben şu an hamileyim doktora gitmeseyddim daha çok beklerdim

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben elif 3 yiilik evliyim artik bebek düşünüyoruz 2 sene diane 35 kontrol hapi içtim birakali 8 ay oldu ve bu süre içinde istedik ama olmadi geçen ay doktora gittim adetimdede düzensizlikler var 1 ay geçtiği bile oluyo dr.düzenleyic verdi ve adet oldum sonrasinda klomen hap verdi içtim ve şuan adetimden 6 gün geçti normaldede geçtiği için pek umutlanmiyorum ben şimdi ne yapmaliyim nasil öğrenirim kan testi diyorlar kesin belli olurmu varsada belirileri ne olur bende söylenilen gibi pek belirti yok şimdiden hepinize teşekkürler sevgiler

ben de iyiki doktora gitmişim diyorum. 15 YDIR BEKLİYODUM VE ÇEŞİTLİ AŞAMALARDAN GEÇTİM DAHA GEÇEN AY RAHİM FİLMİ ÇETİRDİM ve tüpler tıkalıymış film esnasında açıldı ve ben şu an hamileyim doktora gitmeseyddim daha çok beklerdim

sende bi belirti varmıydı şekerim

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben elif 3 yiilik evliyim artik bebek düşünüyoruz 2 sene diane 35 kontrol hapi içtim birakali 8 ay oldu ve bu süre içinde istedik ama olmadi geçen ay doktora gittim adetimdede düzensizlikler var 1 ay geçtiği bile oluyo dr.düzenleyic verdi ve adet oldum sonrasinda klomen hap verdi içtim ve şuan adetimden 6 gün geçti normaldede geçtiği için pek umutlanmiyorum ben şimdi ne yapmaliyim nasil öğrenirim kan testi diyorlar kesin belli olurmu varsada belirileri ne olur bende söylenilen gibi pek belirti yok şimdiden hepinize teşekkürler sevgiler

Kan testi en kesin sonucu verir. İdrar testi malesef erken dönemlerde net sonuc vermeyebilir. O nedenle kan testi kaptır.

Bende doktora gitmistim herhangi bir anormallik gözükmüyordu. Doktor önce sin test yapsın sonra gerekirse rahim filmi yumurta takibini yaparız demişti. Sonuç eşimde sorun çıktı. Mikroenjeksiyonla hamile kaldim. Darisi isteyen herkeslerin başına olsun.

günaydın arkadaşlar birşey soracaktım üzmidim yok ama ben ayın 22sinde regl oldum normalde 1afta sürmesi lazım 24de bitti son gündü yani acaba üstüne görme olabilirmi test yapayımmı bilmiyorum:1no2:

günaydın arkadaşlar birşey soracaktım üzmidim yok ama ben ayın 22sinde regl oldum normalde 1afta sürmesi lazım 24de bitti son gündü yani acaba üstüne görme olabilirmi test yapayımmı bilmiyorum:1no2:

Normal adet miktarı 80ml az olamaz. miktar ve renk olarak normalden farklı ise üstüne görmüş olabilirsin. Ateşin hala 36.7-37 C arasında ise hamile olabilirsin. Çünkü regl olduktan sonra vücut ısısı bir miktar düşüyor ve yaklasık 36.4 C gibi oluyor. Çünkü progesteron hormonu salgılanması minimumu düşüyor. Hamile isen progesteron hormonu max sevyede salgılanmaya devam eder ve vücut ısın normalden biraz yüksek olur. Bence bir test yaptır. Eğer hamile isen kontrollerine bir an önce başlarsın.

sağol ealsnas bugun alıp yapmayı düşünüyorum hayırlısı artık bu arada vucut ısımı hiç ölçmedim

günaudın arkadaşlar benimde ilk denemem çok için reglime 3 gün var ama ne bebek için nede regli için hiç bi belirti yok çok merak ediyorum

merhaba herkese
2 yıl myralon kullandım geçen ay bıraktım artık bebiş istiyoruz
1 eylülde ilaçsız ilk adetim olacak daha 5 günüm var
dün çok minik pembe bi leke geldi
sonra kasıklarım bacaklarım ve belimde adet olacakmışım gibi bi ağrı başladı
bugünde devam ediyor , baş ağrım var ve ağzımın tadı bi garip
acaba bebişmi vardır sizce ?

merhaba herkese
2 yıl myralon kullandım geçen ay bıraktım artık bebiş istiyoruz
1 eylülde ilaçsız ilk adetim olacak daha 5 günüm var
dün çok minik pembe bi leke geldi
sonra kasıklarım bacaklarım ve belimde adet olacakmışım gibi bi ağrı başladı
bugünde devam ediyor , baş ağrım var ve ağzımın tadı bi garip
acaba bebişmi vardır sizce ?

canım benımle aynı tarıhte adet olacaksın ama insallah hayırlısıyla bebışımız gelır canım benımde dun akşam saat gece 1 2 gıbı bı uyandım iki kasığımın ortasında bı ağrı 15 dk yarım saat surdu sonra gectı ondan oncekı gunde ruyamda bebek orumceği gordum bırı hedıye edıyordu ayıp olmasın affınıza sığınarak soyluyorum kızlar bu rahmın tüğ bıtımı varya orası delınıyor gıb bı ağrıdı ben bıraz hamılelığe yordum ve sımdı sağlı soollu hafıf batmalar var genellıkle ağiı r kaldırınca kızlar bılgısı olan varsa lutfen yazssın allah kımseyı kucaği boş bırakmasın

inşallah bebiş vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin
birde sanki ateşim varmış gibi yanaklarım al al oldu şimdi :)

Back