Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim arkadaşlar biran için bana yardım etmiyceksiniz bilgi vermiyceksiniz hissine kapıldım . Son 2 gün beklemek için inşallah asya benimledir ve beni bırakmaz inşallah tüm anne olmak istyen arkadaşlar sağlıkla saatle alırlar bebeklerini kucaklarına .

kızlar adete dört gün kala değeri 17 civarı olan ve normal bir gebelik geçiren yok mu çok korkuyorum bebeğime bir şey olmasın diye...

aylardır siteyi takip ediyorum bu sitenin birbirlerine yardım eden bayanlardan oluştuğunu zannediyordum yanılmışım .Yardım etmeyişiniz için teşekkürler arkadaşlar

Canım, hamile olabilirsin bende de aynı belirtilerden vardı, midede aşırı bir yanma oluyor, gögüs uçların sancıyor resmen, kasıkta da ağrı oluyor, ben hatta bir ara regl oluyorum sandım ama yerleşme kanaması oldu çok az, inşallah hamilesindir. 2 gün daha sabret.. :18:

gene sölüyorum kızlar adet tarihiniz geçmeden kimseye sölemeyin valla ben yaşadım çok üzücü ve daha sonradan neden düşük olduğunu anlatmaya çalışıyorsun kimse kimyasal gebeliği falan bilmiyor.

ben olsam ne yaparım hemen test alırım

evet kesinlikle katılıyorum. dr kağan kocatepenin bir videosunu izlemiştim. zaten gebeliklerin tam yarısı kimyasal gebelik oluyormuş. test yapmayan anlamıyormuş bile.

kızlarr belirtilerinde yüzü yanan oldumu acaba ben bi haftadır ölüyorum ya yüzüm acayip yanıyo bu ay umutluyum biraz ama bu ve arada kasıgımda karnımda ve bacağımda ağrılar oluyo birde aşırı derecede şişlik var çok aç olduğum zaman bile karnım sanki patlicak gibi arada iğne batıo gibi oluyo bugn dayanamayıp test aldım ama yapmıycam 15nde adet olmam lasım yapsam çıkmas heralde :44:

daha cok erken bence yapma
yuzunde yanma da atesın yukselmesınden olabılır...
sabradeıp beklemekten baska care yok

kızlar benim adet tarihim bu ayın 5iydi olmadım sizde test yaptırsam çıkarmı ve hangi testi tavsiye edersdiniz birde belimde ağrılar oluyo bu sizce belirtimi sesimi duyan nolaur cevap yazsın...

kızlar benim adet tarihim bu ayın 5iydi olmadım sizde test yaptırsam çıkarmı ve hangi testi tavsiye edersdiniz birde belimde ağrılar oluyo bu sizce belirtimi sesimi duyan nolaur cevap yazsın...

bel agrısı adet ve hamılelık belırtısı de olaılır
ama kesın emınsen 5 ınde olması gerektıgıne ıdrar testı yap bence yarın sabah cıkar dıye dusunuyorum

kızlar önceden yazmıştım ya adetim gecikti 10 gün diye. bugün evde test yaptım hamileyim. :))) ama şok içindeyim şaşkınım rüya gibi. 14 ay olmuştu evleneli. 2 sene düşünmüyorum demiştim evlenirken ama bu duygu bambaşkaymış:) allah isteyen herkese aratmadan buldursun inşallah :))

gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah adetin geçmeden anlayabildinmi bişeyler

masallah ne guzel
kac gun gectı pekı
ve ne belırtıler uzerıne hıssettın
oncesınde ıdrar testı yaptın mı

Normalde ayın 6 sında regl olmam gerekiyordu, ama bu tarih öncesinde de ne bilim içten hissedersin yaa mesela benim sürekli uykum geliyordu ki hala öyle, belim sırtım ve boynumda farkedilir bir ağrı var. ve bir süredir midem yanıyor. Forumda da yazmıştım sanırım bir kaç defa erken gebelik testi yaptım tüm testlerde silikten biraz daha koyuca ikinci çizgi de çıkıyordu bugünde kan testiyle netleşmiş oldu.

Kızlar adetime daha yaklaşık 1 hafta var. Adetimden sonra 22.günümdeyim. Sık idrara çıkarım normalde ama bu sabah abarttım artık. Hele son bir saattir 4-5 kere idrara çıktım. Sayamadım artık kaç kere çıktığımı. Yine gidicem sanırım. Bu gebelik belirtisi olan sık idrara çıkma kaçıncı günde belli olur? Daha 1 hafta var adetime. Psikolojik mi yoksa?

cnm seni ümitlendirmek istemem ama ben adetime 4 gün varken yaptım ve 2. çizgi silik çıkmıştı. Ertesi gün sabah ilk idrarda yaptım ve daha belirgindi. Allah gönlüne göre versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…