Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlarrr yumurtlama adet gününden 14 gün önce olayı kesinmi?bu yumurta akı gibi iki parmak arasında uzayan akıntı 11.gün oldu.yumurtlamanın yada yumurtlayacağının göstergesiymiş ya 27 günde bir adet oluyorum rkenmi yumurtlamışım:)..................tavuk gibi:)))))))))))))))))))))))))

canım çok sevindim. ya ben de bir şey soracağım. yumurtlamanın 7. günü kan testi yapmıştım negatif çıkmştı. seni duyunca ben de gebelik testi yaptım bugün yani 10. gün ve çok silik bir çizgi çıktı. gebelik olabilir mi adetime de 4 gün vvar...

kızlar selam, test yaptım sonuç çift koyu çizgii.. hamileyim şimdi dr a gideceğim.. inşallah bir aksilik olmadan alırım bebeğimi kucağıma, darısı herkesin başına....

kızlar bilgisizlik kötü bişey yardım edin bana. 1 ekimde adet oldum 9ekimde evlendim ki adet günlerim asla şaşmaz hala olmadım. eşimle ilişkiye girdikten sonra biraz kanama oldu ben bunu adet gibi düşündüm ama o anlıktı kesildi düşük değildir dimi öncesinde baş dönmeleri oluyodu 2gündür halsizlik var kanamada 3gün kadar önce geldi bugün eylül 8 oldu

kızlar selam, test yaptım sonuç çift koyu çizgii.. hamileyim şimdi dr a gideceğim.. inşallah bir aksilik olmadan alırım bebeğimi kucağıma, darısı herkesin başına....

canım tebrik ederim inşallah tahlil sonucundada sonuç olumludur.belirtilerini burdan okumuştum zaten halsizlik,uyku hali,göğüs acıması gibi.bebeğini sağlıkla kucağna al inşallah ve bizim için dua et nolur.

kızlar nooooolur cevap verin adetime 4 gün var. idrar testi silik çizgi kan testi 16.78. doktor şüpheli pozitif dedi ne yani var mı yok mu

skeskincim test yapacaktın nerdesin yaptın mı testini benim 16.78 çıktı adetime daha dört gün var hamile miyim anlamadım ki doktor şüpheli pozitif dedi

Herkese merhaba,

8 aylık evliyim 27 yaşındayım ve anne olmak istiyorum . 4 aydır her ay hayal kırıklı yaşadım fakat bu ay biraz farklı yarım edin lütfen .

benim reglim 25 günde bir hiç şaşmaz geç kalmaz erken olmaz son regli tarihim 16 ekim yani 2 gün sonra regli olmam gerekiyor. Fakat son 1 haftadır sol kasığımda aralıklarla ağrılar oluyor, midem çok kötü sürekli gazım var ayrıca gögüs uçlarım herzamankinden daha hassas bu seferde hayal kırıklığı yaşamaktan çok korktuğum için test yapmaktan kaçınıyorum sizden ricam bu belirtiler hamilelik belirtilerimidir VE reglime 2 gün var test yapsam çıkarmı ?

Yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var ?

canım tebrik ederim inşallah tahlil sonucundada sonuç olumludur.belirtilerini burdan okumuştum zaten halsizlik,uyku hali,göğüs acıması gibi.bebeğini sağlıkla kucağna al inşallah ve bizim için dua et nolur.

Canım benim çok teşekkür ederim, Allah isteyen herkese versin, duam hep sizlerle..

canım benim de hep kasıklarımda batma vardı. göğüs uçlarım koyulaştı ve adetime dört gün kala kan testim 16.78. bunlar hamilelik belirtileri canım ve ben idrar testi yaptım silik çıktı. bence sen de yap inşallah çıkar

skeskincim test yapacaktın nerdesin yaptın mı testini benim 16.78 çıktı adetime daha dört gün var hamile miyim anlamadım ki doktor şüpheli pozitif dedi

canım bende adetime 4 gün kala öğrenidm kanda 22 idi ama benimki kimyasal gebelikle sonuçlandı.

Seni korkutmak istemem ama sen genede kimseye söleme bekle canım adetin geçsin yada 2 gün sonra tekrar kan testi yap 2 kadına çıkdıysa hiç bir sorun yoktur.

Inşallah hamilesindir sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

canım inan çok korkuyorum anneme ve kayınvalideme soyledim o anın sevinciyle. ama nasip yani 2-3 aylıkken de düşük olabilir demi ben bu ay çok istemiştim onun sevinciyle söledim ya bir de ilk hamileliğim... yani iki gün sonra bir daha yaptırayım diyorsun 66 falan olması lazım o zaman. zaten dört gün sonra doktor çağırdı adet günümde. o zaman da yaptırabilirim demi

aylardır siteyi takip ediyorum bu sitenin birbirlerine yardım eden bayanlardan oluştuğunu zannediyordum yanılmışım .Yardım etmeyişiniz için teşekkürler arkadaşlar

yazdıkların hepsi hamilelik belirtisi, nedendir bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla hamile
arkadaşların hemen hemen hepsinde bu sol kasık ağrısı oluyor(batma şeklinde, adet ağrısı gibi değil).arkadaşım inşallah hamilesindir. 2 kala bazen çıkıyor yumurtlama dönemine göre bazılarında adetten 4-5 gün sonra çıkıyor. Belki senin de belli olur.
Bence adet tarihini bekle, biliyorum çok zor ama.Çıkmama ihtimali var çıksada kimyasal gebelik ihtimali var(Allah korusun).Hayırlısı.

Ben Nisan ayında 1 hafta öncesinden idrar testi ile 4 gün kala da kan testi ile hamile olduğumu öğrenmiştim ama maalasef kimyasal gebelile sonuçlandı.Tabii senin böyle olacak diye bir şey yok.Allah korusun.Öğrenme tarihleri açısından sana referans olur diye söylüyorum.Ama bu tarihler çok değişken.

aylardır siteyi takip ediyorum bu sitenin birbirlerine yardım eden bayanlardan oluştuğunu zannediyordum yanılmışım .Yardım etmeyişiniz için teşekkürler arkadaşlar

canım bir önceki sayfaya bakarsan ben sana kendi belirtilerimi ve kan test değerimi yazmıştım hemen. sadece alıntı yapmamışım mesajından o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…