Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy inşallah kızlar yaa bu korunmasız ilk denememizdi 1 yıllık evliyim ne kadar zormuş beklemek oldumu olmadımı stresi öldürdü benii off uzun süre bekleyen arkadaşları çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda bebişinize kavuşursunuzz güzel haberlerinizi bekliyorum bende ptesi kan testi yaptırcam sonucu olumlu ise hala belirtilerimi zaman kaybetmeden sizlerle paylaşarım hemenn.... :))
kızlar selam, test yaptım sonuç çift koyu çizgii.. hamileyim şimdi dr a gideceğim.. inşallah bir aksilik olmadan alırım bebeğimi kucağıma, darısı herkesin başına....
canım tebrik ederim inşallah tahlil sonucundada sonuç olumludur.belirtilerini burdan okumuştum zaten halsizlik,uyku hali,göğüs acıması gibi.bebeğini sağlıkla kucağna al inşallah ve bizim için dua et nolur.
skeskincim test yapacaktın nerdesin yaptın mı testini benim 16.78 çıktı adetime daha dört gün var hamile miyim anlamadım ki doktor şüpheli pozitif dedi
canım bende adetime 4 gün kala öğrenidm kanda 22 idi ama benimki kimyasal gebelikle sonuçlandı.
Seni korkutmak istemem ama sen genede kimseye söleme bekle canım adetin geçsin yada 2 gün sonra tekrar kan testi yap 2 kadına çıkdıysa hiç bir sorun yoktur.
Inşallah hamilesindir sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
Herkese merhaba,
8 aylık evliyim 27 yaşındayım ve anne olmak istiyorum . 4 aydır her ay hayal kırıklı yaşadım fakat bu ay biraz farklı yarım edin lütfen .
benim reglim 25 günde bir hiç şaşmaz geç kalmaz erken olmaz son regli tarihim 16 ekim yani 2 gün sonra regli olmam gerekiyor. Fakat son 1 haftadır sol kasığımda aralıklarla ağrılar oluyor, midem çok kötü sürekli gazım var ayrıca gögüs uçlarım herzamankinden daha hassas bu seferde hayal kırıklığı yaşamaktan çok korktuğum için test yapmaktan kaçınıyorum sizden ricam bu belirtiler hamilelik belirtilerimidir VE reglime 2 gün var test yapsam çıkarmı ?
Yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var ?
Herkese merhaba,
8 aylık evliyim 27 yaşındayım ve anne olmak istiyorum . 4 aydır her ay hayal kırıklı yaşadım fakat bu ay biraz farklı yarım edin lütfen .
benim reglim 25 günde bir hiç şaşmaz geç kalmaz erken olmaz son regli tarihim 16 ekim yani 2 gün sonra regli olmam gerekiyor. Fakat son 1 haftadır sol kasığımda aralıklarla ağrılar oluyor, midem çok kötü sürekli gazım var ayrıca gögüs uçlarım herzamankinden daha hassas bu seferde hayal kırıklığı yaşamaktan çok korktuğum için test yapmaktan kaçınıyorum sizden ricam bu belirtiler hamilelik belirtilerimidir VE reglime 2 gün var test yapsam çıkarmı ?
Yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var ?
aylardır siteyi takip ediyorum bu sitenin birbirlerine yardım eden bayanlardan oluştuğunu zannediyordum yanılmışım .Yardım etmeyişiniz için teşekkürler arkadaşlar