cnm seni ümitlendirmek istemem ama ben adetime 4 gün varken yaptım ve 2. çizgi silik çıkmıştı. Ertesi gün sabah ilk idrarda yaptım ve daha belirgindi. Allah gönlüne göre versin canım.
Sanırım sorduğum soru arada kaynadı. Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum. Kızlar adetime daha yaklaşık 1 hafta var. Adetimden sonra 22.günümdeyim. Sık idrara çıkarım normalde ama bu sabah abarttım artık. Hele son bir saattir 6-7 kere idrara çıktım. Sayamadım artık kaç kere çıktığımı. Bu gebelik belirtisi olan sık idrara çıkma kaçıncı günde belli olur? Daha 1 hafta var adetime. Psikolojik mi yoksa?
kızlar bişi sorcam bu kadar erken mide bulantısı olurmu acaba yada aşerme benim burnuma hiç sevmediğim şeylerin kokusu geliyo yemeye çalıştığımda ise midem bulanıyor varsa bile bu kadar erken olurmu bunlar yada ben gene kendimi kaptırdım psikolojikmi yaşıyorum bunları KORKUYORUM.
canım sık idrara çıkmak hamilelik belirtisi bildiğim kadarı ile ama tek başına değil başka belirtilerde varmı ?
Kızlar adetime daha yaklaşık 1 hafta var. Adetimden sonra 22.günümdeyim. Sık idrara çıkarım normalde ama bu sabah abarttım artık. Hele son bir saattir 4-5 kere idrara çıktım. Sayamadım artık kaç kere çıktığımı. Yine gidicem sanırım. Bu gebelik belirtisi olan sık idrara çıkma kaçıncı günde belli olur? Daha 1 hafta var adetime. Psikolojik mi yoksa?
kızlar bişi sorcam bu kadar erken mide bulantısı olurmu acaba yada aşerme benim burnuma hiç sevmediğim şeylerin kokusu geliyo yemeye çalıştığımda ise midem bulanıyor varsa bile bu kadar erken olurmu bunlar yada ben gene kendimi kaptırdım psikolojikmi yaşıyorum bunları KORKUYORUM.
merhaba ben aranıza yeni katıldımerken gebelik belirtisiyle ilgili bir tanıdığımın bana söylediklerini paylaşmak istiyorum ne kadar doğru bilmiyorum.sabah aç karnına sırt üstü yatıp parmak uçlarınızla göbek deliğinin sağ alt tarafına bastırınca belirgin bir damar atışı hissedeceksiniz o damar atmazsa hamileymişssin...ben denedim hep atıyordu ve her defasındada regl oldum...sizde bir deneyin bakalım ne olacak:80:
Kasıklarımda ağrı var. Bu öğlen kısa süreli baş dönmesi yaşadım. Benim merak ettiğim sık idrara çıkma ne zaman başlar? İlk haftalarda hemen olur mu? Benim son adetimin üzerinden 22 gün geçti. 1 hafta kaldı test yapmama. Bugün çok sık idrara çıktım. Psikolojik mi? Eğer hamileysem bu kadar erken sık idrara çıkılır mı?
arkadaslar ya çıldırıcam adet günümden 5 gün geçti test yaptım negatif çıktı kasıklarımda ara sıra agrı oluyo bi halsizlik uykulu halim var ama onun dısında bşy yok bu beklemek düşünce pisikolojimi bozuyo kan testi yaptırsam cıkarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?