Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm seni ümitlendirmek istemem ama ben adetime 4 gün varken yaptım ve 2. çizgi silik çıkmıştı. Ertesi gün sabah ilk idrarda yaptım ve daha belirgindi. Allah gönlüne göre versin canım.

Canım inan ki nasıl heyecanlıyım nasıl istiyorum ikinci çizgiyi görmeyi anlatamam neler hissettiğimi belim çok ağrıyo göğüslerim sanki kocaman oldu taşıyamıyorum artık ALLAHIM NASİP ETSİN artık yalvarıyorum . Yarın sabah yapmayı düşünüyorum testi hadi inşallah hayırlısı dua edin kızlar lütfen dua edin.

Sanırım sorduğum soru arada kaynadı. Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum. Kızlar adetime daha yaklaşık 1 hafta var. Adetimden sonra 22.günümdeyim. Sık idrara çıkarım normalde ama bu sabah abarttım artık. Hele son bir saattir 6-7 kere idrara çıktım. Sayamadım artık kaç kere çıktığımı. Bu gebelik belirtisi olan sık idrara çıkma kaçıncı günde belli olur? Daha 1 hafta var adetime. Psikolojik mi yoksa?

canım sık idrara çıkmak hamilelik belirtisi bildiğim kadarı ile ama tek başına değil başka belirtilerde varmı ?

kızlar bişi sorcam bu kadar erken mide bulantısı olurmu acaba yada aşerme benim burnuma hiç sevmediğim şeylerin kokusu geliyo yemeye çalıştığımda ise midem bulanıyor varsa bile bu kadar erken olurmu bunlar yada ben gene kendimi kaptırdım psikolojikmi yaşıyorum bunları KORKUYORUM.

walla cnm bu kadar erken mide bulantısı aserme olurmu bilmiyorum 1kere gebelik gecirdim sadece belirgin olarak o günlerde kasık agrım mevcuttu bulantılar 5.haftalardan spnra ortaya cıkmıstı ama herkes aynı olucak diye birsey yok ins yasadıkların psikiolojik degildir bebişin gelmiştir sana

merhaba ben aranıza yeni katıldım erken gebelik belirtisiyle ilgili bir tanıdığımın bana söylediklerini paylaşmak istiyorum ne kadar doğru bilmiyorum.sabah aç karnına sırt üstü yatıp parmak uçlarınızla göbek deliğinin sağ alt tarafına bastırınca belirgin bir damar atışı hissedeceksiniz o damar atmazsa hamileymişssin...ben denedim hep atıyordu ve her defasındada regl oldum...sizde bir deneyin bakalım ne olacak:80:

selam kızlarrr.haftaya çarşamba adet günüm belirtiler başladı sinir oldum bugün nöbetçiydim okulda merdiven inerken göğüslerim bi acıyodukiii ben adet olmak istemiommm hamiş olmak istiooom((((

canım sık idrara çıkmak hamilelik belirtisi bildiğim kadarı ile ama tek başına değil başka belirtilerde varmı ?

Kasıklarımda ağrı var. Bu öğlen kısa süreli baş dönmesi yaşadım. Benim merak ettiğim sık idrara çıkma ne zaman başlar? İlk haftalarda hemen olur mu? Benim son adetimin üzerinden 22 gün geçti. 1 hafta kaldı test yapmama. Bugün çok sık idrara çıktım. Psikolojik mi? Eğer hamileysem bu kadar erken sık idrara çıkılır mı?

canim bildigim kadariyla sIk idrara cikma genellikle hamile kaldiktan 6-8 hafta sonra ortaya cikar

Ben 4 gün önce çatlatma iğnesi oldum ve şu anda vücudumda yapay olarak verilmiş hcg hormonu var.

Kendime çok dikkat ediyorum ne oluyor bedenim hormona nasıl tepki veriyor diye. Sonuçta hamile kalınca da aynı hormonu vücut üretiyor ve ilk belirtiler başlıyor. Gerçi ostrojen veya progesteron hormonlarinin da artışı önemli ama sonuçta hcg de bir kriterdir.

Öncelikle göğüslerim çok şişti ve hassaslaştı. Zaman zaman batmalar oluyor. Karnımda acayip bir şişlik var, vücudum su tutuyor. Zaman zaman kasıklarımda batmalar oluyor ama fazla degil. Bir de yorgunlugum arttı. Bunlar bende hormon yükselince ortaya çıkan belirtiler. Ama herkeste aynı olmayabilir. Allah kısmet ederde bu ay tutarsa hamile kalınca da belirtileri yazacağım

bana olmuştu canım kimyasal gebeliğimde

deneyen varmı çok merak ediyorum ne kadar doğru acaba bir arkadaşımın regl günü 10 gün geçmişti test yapmadı ona bu olayı anlattım uyguladı damar atıyordedi ve 2 - 3 gün sonra regl oldu merak ettiğim gerçekten hamile olan birinde damar nasıl oluyor eğer bu doğruysa midem bulandı başım döndüyle uğraşmamıza gerek kalmicak

merhaba canım...sonuç ne çıktı yaptınmı test umarım pozitiftir ama bu kadar erken aşermen olucağını sanmıyorum çünkü çok yeni gebelik olsa bile ben 2,5 aylık hamileyim ama daha hiç aşermedim eğer psikolojini sağlam tutarsan hiç bir sorun yaşamıyorsun gebelikte...bu arada benim gebelik belirtim sadece adet belirtisi gibiydi ve 6.günü silik çizgi çıkmıştı sonra kan tahlilinde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim umarım sevinçli haberleri alırsınız arkadaşlar..

maalesef psikolojik oda canım...ben 15 dk bir tuvalete çıkıyorum ama 5 haftadan sonra başladı.gece uyuyamıyorum bile tuvalete çıkmaktan ama belli de olmaz seninki herkezin bir olmuyor ki umarım hamişsindir

arkadaslar ya çıldırıcam adet günümden 5 gün geçti test yaptım negatif çıktı kasıklarımda ara sıra agrı oluyo bi halsizlik uykulu halim var ama onun dısında bşy yok bu beklemek düşünce pisikolojimi bozuyo kan testi yaptırsam cıkarmı?

tabii ki çıkar, benim adet gecikmemin 3. gününde çıkmıştı..bekleme bence daha fazla... inş bebiş gelmiştir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…