Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aylardır siteyi takip ediyorum bu sitenin birbirlerine yardım eden bayanlardan oluştuğunu zannediyordum yanılmışım .Yardım etmeyişiniz için teşekkürler arkadaşlar
kızlar adete dört gün kala değeri 17 civarı olan ve normal bir gebelik geçiren yok mu çok korkuyorum bebeğime bir şey olmasın diye...
Teşekkür ederim arkadaşlar biran için bana yardım etmiyceksiniz bilgi vermiyceksiniz hissine kapıldım . Son 2 gün beklemek için inşallah asya benimledir ve beni bırakmaz inşallah tüm anne olmak istyen arkadaşlar sağlıkla saatle alırlar bebeklerini kucaklarına .
gene sölüyorum kızlar adet tarihiniz geçmeden kimseye sölemeyin valla ben yaşadım çok üzücü ve daha sonradan neden düşük olduğunu anlatmaya çalışıyorsun kimse kimyasal gebeliği falan bilmiyor.
ben olsam ne yaparım hemen test alırım
kızlaaarr :)) bugün kan testi de yaptırdım, değerim 738 çıktı.hamileyimmm :)) darısı isteyen herkesin başınaa
kızlarr belirtilerinde yüzü yanan oldumu acaba ben bi haftadır ölüyorum ya yüzüm acayip yanıyo bu ay umutluyum biraz ama bu ve arada kasıgımda karnımda ve bacağımda ağrılar oluyo birde aşırı derecede şişlik var çok aç olduğum zaman bile karnım sanki patlicak gibi arada iğne batıo gibi oluyo bugn dayanamayıp test aldım ama yapmıycam 15nde adet olmam lasım yapsam çıkmas heralde :44:
kızlar benim adet tarihim bu ayın 5iydi olmadım sizde test yaptırsam çıkarmı ve hangi testi tavsiye edersdiniz birde belimde ağrılar oluyo bu sizce belirtimi sesimi duyan nolaur cevap yazsın...
kızlar önceden yazmıştım ya adetim gecikti 10 gün diye. bugün evde test yaptım hamileyim. :))) ama şok içindeyim şaşkınım rüya gibi. 14 ay olmuştu evleneli. 2 sene düşünmüyorum demiştim evlenirken ama bu duygu bambaşkaymış:) allah isteyen herkese aratmadan buldursun inşallah :))
masallah ne guzel
kac gun gectı pekı
ve ne belırtıler uzerıne hıssettın
oncesınde ıdrar testı yaptın mı
Herkese merhaba,
8 aylık evliyim 27 yaşındayım ve anne olmak istiyorum . 4 aydır her ay hayal kırıklı yaşadım fakat bu ay biraz farklı yarım edin lütfen .
benim reglim 25 günde bir hiç şaşmaz geç kalmaz erken olmaz son regli tarihim 16 ekim yani 2 gün sonra regli olmam gerekiyor. Fakat son 1 haftadır sol kasığımda aralıklarla ağrılar oluyor, midem çok kötü sürekli gazım var ayrıca gögüs uçlarım herzamankinden daha hassas bu seferde hayal kırıklığı yaşamaktan çok korktuğum için test yapmaktan kaçınıyorum sizden ricam bu belirtiler hamilelik belirtilerimidir VE reglime 2 gün var test yapsam çıkarmı ?
Yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var ?