• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kıslar test aldırdım yapıcam bu akşam dua edin nlur sabah size müjde veriyim.... :nazar:

Kızlar merhaba,

size güzel haber veremiyorum ama kötü bişide yok şu ana kadar testte hiç bişi çıkmadı negatif yani ama beklenen reglide olmadı bu günüde atlatırsam yarına çok ümitli uyanıcam bugüm içim içimi yiyor sürekli lavaboya gidiyorum varmı bişi diye ama yok Allaha şükür gebelik testinde çıkmamış olabilirmi yoksa ümidimi kaybetmelimiyim .

Yardım Lütfen ...

Kızlar merhaba,

size güzel haber veremiyorum ama kötü bişide yok şu ana kadar testte hiç bişi çıkmadı negatif yani ama beklenen reglide olmadı bu günüde atlatırsam yarına çok ümitli uyanıcam bugüm içim içimi yiyor sürekli lavaboya gidiyorum varmı bişi diye ama yok Allaha şükür gebelik testinde çıkmamış olabilirmi yoksa ümidimi kaybetmelimiyim .

Yardım Lütfen ...

Aynı şeyleri ben de yaşadım ama bu kadar düşünme canım
bazen adet psikolojik olarak da gecikiyor
ben de sürekli bakıyordum adet oldum mu diye
sonra kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim daha kötü oldum
belki o kadar takmasam geç adet oldum sanacaktım
en iyisi oluruna bırakacaksın
zor biliyorum ama en iyisi bu

imşallah hamilesindir canım:80:

28 gün döngüsünde çok muntazam bi adet düzenim vardı taki bu aya kadar....adet tarihim bu ay 3 gün geçti.test almak için kapıya gidip gidip geri dönüyorum ya çıkmazsa diye.forumdaki eski mesajları okuyorum ve belirtilerin hemen hemen hiçbiri bende yok kasık batmasından başka.ya ne yapsam acaba??hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum:84:

Aynı şeyleri ben de yaşadım ama bu kadar düşünme canım
bazen adet psikolojik olarak da gecikiyor
ben de sürekli bakıyordum adet oldum mu diye
sonra kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim daha kötü oldum
belki o kadar takmasam geç adet oldum sanacaktım
en iyisi oluruna bırakacaksın
zor biliyorum ama en iyisi bu

imşallah hamilesindir canım:80:

bende oluruna bırakmak istiyorum ama çok korkuyorum kasıklarım ağrıyor hala ama işte özellikle sol tarafımda sanki bişi batıyor bazen ve idrarım çok koyu ayrıca belimde çok ağrıyo son bir haftadır gögüslerim şiş ama ağrısı geçti bilmiyorum ya kafayı yiycem sonunda beklemekten başka çarem yok ama sanırım pisikolojik bu belirtiler çünkü olsa çıkması lazımdı dimi testte ama yokokkkkkkkkkkkkkk:47:

bende oluruna bırakmak istiyorum ama çok korkuyorum kasıklarım ağrıyor hala ama işte özellikle sol tarafımda sanki bişi batıyor bazen ve idrarım çok koyu ayrıca belimde çok ağrıyo son bir haftadır gögüslerim şiş ama ağrısı geçti bilmiyorum ya kafayı yiycem sonunda beklemekten başka çarem yok ama sanırım pisikolojik bu belirtiler çünkü olsa çıkması lazımdı dimi testte ama yokokkkkkkkkkkkkkk:47:

adet tarihin geçti mi
geçtiyse kaç gün geçti canım
benim de bu belirtiler vardı adetim geçtikten dört gün sonra ancak idrarda çıkmıştı

beklemek çık zor,benim ilk deneme olmadı,inşallah senin olur,ama kendini sakın kasma dert etme ,akışına bırak,yoksa psikolojik olarak hamile gibi hissediyorsun...

Günaydın regli günüm dündü hala görünürde kırımızılar yok inşallah olmaz kasıklarım ağrıyo ama sanki regli sancısı gibi değil yattığım zaman genelde sol tarafıma yatarım ben sol kasığımda batmalar oldu dün gece çok fazla beklemekten başka çarem yok bekliyorum .

Günaydın regli günüm dündü hala görünürde kırımızılar yok inşallah olmaz kasıklarım ağrıyo ama sanki regli sancısı gibi değil yattığım zaman genelde sol tarafıma yatarım ben sol kasığımda batmalar oldu dün gece çok fazla beklemekten başka çarem yok bekliyorum .

Canım günün geçmiş kan testi yaptırsana geç döllenme değilse çıkar kanda
inşallah hamilesindir:71:

İnşallah canım ya hem korkuyorum hemde zaman bulamaıyorum Walla 1 gün daha bekliycem yarın gene test yapıcam olmazsa yarın akşam kan testi bakalım ne olucak .

geçen ay ilk defa 7 gün geç adet oldum o zaman kadar korunuyorduk. fakat yaklaşık 1 aydır korunmadan ilşkiye giriyoruz. en son 10 ekimde adetim oldu. şuana kadar adet olmadım acaba adet gecikmem mi oldu yine . yoksa hamile miyim off:30:

canım aslında normal regl olacak gibi belirtilerim war. göğüslerim hassaslaştı. karnım şiş ve dün ve bgn aşırı derecede guruldayıp ağrıyor ve kasılıyor. test yapsam sonuç kesin çıkar mı ki

arkadaşlar ben aranıza biraz önce katıldım.. bu mesajı yazıyorum ama sonra sizleri nasıl bulacağımı anlamış değilim.. yani acaba formun adına girip oradan mı takip etmem gerekecek yada mail mi gelicek.. neyse zamanla öğrenirim inşallah.. bende 2,5 senelik evliyim ve 1 ay önce çocuk sahibi olmaya karar verdik de bakalım bize ne zaman kısmet olucak.. doktora şu ana kadar hiç gitmedim.. doktorlardan korkuyorum.. ilaç bile zor içiyorum.. benim durumum vahim değil mi? :(:17: adet günlerini beklemek çok sabır işi.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

hala adet olmadım.dün akşam test yaptım ama yine de emin değilim.silik de olsa çift çizgi vardı ama testin üzerinde 5 dk dan sonra test geçerli değildir yazıyordu.ve benim ikinci çizgim yaklaşık 10. dk da çıktı.testi atmadım sabah tekrar baktım ve çizgi netti.bu ne şimdi yaaa...akşam tekrardan bi test daha yapmayı düşünüyorum.olmadı kan testi yaptırıcam.ama içim yinede kıpır kıpır...

kızlar merhaba benim sorum geçen ay aşılama oldum tutmadı ohss olmuştum yumurtaların büyük kısmı çatlamadı doktor bu ay böyle geçsin dedi şimdi adet günümden 3 gün geçti dün akşam tahlil yaptırdım negatif bende yok diye belime zayıflama kemeri taktım form çaylarına başladım sizce olsa gebelik çıkarmıydı tahlilde yoksa kan tahlili mi yaptırayım ne olur yardım

hala adet olmadım.dün akşam test yaptım ama yine de emin değilim.silik de olsa çift çizgi vardı ama testin üzerinde 5 dk dan sonra test geçerli değildir yazıyordu.ve benim ikinci çizgim yaklaşık 10. dk da çıktı.testi atmadım sabah tekrar baktım ve çizgi netti.bu ne şimdi yaaa...akşam tekrardan bi test daha yapmayı düşünüyorum.olmadı kan testi yaptırıcam.ama içim yinede kıpır kıpır...

canım benimde öle olmuştu. testi yaptım bişey çıkmadı ama atmamıştımda ertesi gün bi baktım çift çizgi ama silik inanamamıştım. hemen bi tane daha yaptım ve bu sefer hiç beklmeden çıktı ama yine silikti.. ve ertesi sabah yine yaptım ilk idrarla ve daha belirgin bi çizgi vardı. ve zaten sonra kan testiyle de onaylanmış oldu. hemde adetime daha 3 gün vardı öğrendiğimde. bence hemen kan testi yaptır. kesin çözüm. allah gönlüne göre versin canım...

Back