• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım .ben geçen ay 17 sinde ilişkiye girdik 18 de adet oldum ama her zamanki gibi değildi çok ağırlı ve çok açık renkli idi adet bitti yine ilişkiye girdik 2-3 gün sonra kahve rengi lekelenmeler oldu 1 kaç gün sürdü günde bir kere leke oluyordu .bu son haftalar kasıklarımım çok ağırıyor sürekli wc gidiyorum çok az yapabiliyorum çok halsizim çalışıyorum eve gidr gitmez yatıyorum uykudan gözümü alamıyorum sol kasığımda batmalar ve sol bacağım çok ağrıyor ve deli gibi üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi 1 hafta önce test yaptım biliyorum doğru sonuç vermez ama bir şey çıkmadı ertesi gün baktım çok haifi bir çizgi belirdi midemde acayip bir yanma var özellkile geceleri uykudan uyandırıyor kafam çok karışık tarihlere bakarsak olmaması lazım hatta imkansız ama anlamış değilim eşim şehir dışı çalıştığı için o tarihden sonra beraber olmadık .kafam çok karışıkk yardım edinnnnnnnn :(((((((((

Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.. önceden ziyaretçi olarak formunuzu takip ediyordum..
Ben 5 aylık evliyim.. Ortopedik engelliyim.. Bebeğim olmasını çok istiyorum.. evlendiğimizden beri korunmuyoruz.. bu ay 2 gün gecikti adetim. umutlanmak istemiyorum çünkü her ay olacak gözüyle bakıp olmayınca günlerce ağlıyorum.. :59:

çok aşırı gaz şikayetim var.. karnımda dolgunluk hissi.. çok az sarı akıntı var.. adet belirtisi olduğunu düşünüyorum..

Ne olur dua edin arkadaşlar yanılmış olayım bu belirtiler bebiş belirtisi olsun..
Allah herkese sağlıklı bir bebek nasip etsin..
:49:

:44: Arkadaşlar, regl olmadım hala ama sanki regl olacakmışım gibi vücudum, kasık ağrısı huzursuzluk vs. Ama şimdi baktım hafif bir renkli akıntıda var normalde dün regl olmam gerekiyordu, bu akıntıdan sonra biaz da rahatladım, ağrılar dindi sanki, sanrım regl olacağım offff :( mide bulantıları, halsizlikler hep yanlış alarm mıydı yaa.. belki de yerleşirken olan kanama olabilir mi yardım lütfen..

:44: Arkadaşlar, regl olmadım hala ama sanki regl olacakmışım gibi vücudum, kasık ağrısı huzursuzluk vs. Ama şimdi baktım hafif bir renkli akıntıda var normalde dün regl olmam gerekiyordu, bu akıntıdan sonra biaz da rahatladım, ağrılar dindi sanki, sanrım regl olacağım offff :( mide bulantıları, halsizlikler hep yanlış alarm mıydı yaa.. belki de yerleşirken olan kanama olabilir mi yardım lütfen..

Her türlü belirtiyi psikolojik olarak kendimizde hissediyoruz sanırım:43:

kızlarrrrr yardımm!!! bugün test yaptım çift çızgi çıktı ama pozitif olan taraf biraz silik çıktı ,göğüs uçlarımda gün geçtikçe koyulaşıyor.. yani silik çift çizgi gebelik mi ????

kızlarrrrr yardımm!!! bugün test yaptım çift çızgi çıktı ama pozitif olan taraf biraz silik çıktı ,göğüs uçlarımda gün geçtikçe koyulaşıyor.. yani silik çift çizgi gebelik mi ????

silik de olsa gebelik canım ama vakit geçmeden kan testi yap, daha emin olursun o zaman:) hayırlı olsun, benimki de görünemeyecek kadar silikti, kan tahlili yaptırdım emin olmak için...

bugün yeniden test aldım. Bu arada bugün adet olmam gereken gündü fakat şu saat oldu hala birşey yok.. test yanımda ben ona bakıyorum o bana, bir kaç saat daha geçsin diye bekliyorum yapacağım, aman bilmiyorum işte yazayım dedim.İnşallah hayırlısı olur.

yerleşme kanaması bildiğim kadarıyla adet tarihinden 3-5 gün öncesi gibi oluyormuş. yumurta döllendikten bir hafta kadar sonra.Adet tarihinde değil ama inşallah öyle olur.

bugün yeniden test aldım. Bu arada bugün adet olmam gereken gündü fakat şu saat oldu hala birşey yok.. test yanımda ben ona bakıyorum o bana, bir kaç saat daha geçsin diye bekliyorum yapacağım, aman bilmiyorum işte yazayım dedim.İnşallah hayırlısı olur.

inşallah o test ile bir daha bakışmak zorunda kalmazsın.Bu son olur arkadaşım.(tabii ikinci,üçüncü.... bebiş için hariç)

Silik olunca da pozitif oluyor.Bence de kan tahlili yaptır ve kesinleştir için rahat etsin, hayırlı olsun darısı başımıza.

ayy inşallah kızlar yaa bu korunmasız ilk denememizdi 1 yıllık evliyim ne kadar zormuş beklemek oldumu olmadımı stresi öldürdü benii off uzun süre bekleyen arkadaşları çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda bebişinize kavuşursunuzz güzel haberlerinizi bekliyorum bende ptesi kan testi yaptırcam sonucu olumlu ise hala belirtilerimi zaman kaybetmeden sizlerle paylaşarım hemenn.... :))

Arkadaşlar bende biraz önce testi yaptım, ikinci çizgi diğerine göre biraz daha az koyu.. ama oldukça belirgin.. sanırım hamileyim :)) Pazartesi günü kan testi yaptıracağım

vay canına topikte hamilelik belirtisi olan kimse kalmamış:34:kızlar takılmayın bu hamilelik belirtilerine ben tam tekmil belirti yaşadım ama kan testinde hamilelik çıkmadı.leyla 81 in hiçbir belirtisi yokken hamile olduğunu öğrendi:16::nazar:o yüzden derim ki kan da gebelik çıkmadan kendinizi sakın kaptırmayın.ben o hatayı yaptım ve 1 haftadır ancak kendime gelebildim.kendinizi boş yere üzmeyin,hamile kaldığınızda bol bol hamileliğin keyfini çıkarırsınız...:74::92:

Son düzenleme:
yerleşme kanaması bildiğim kadarıyla adet tarihinden 3-5 gün öncesi gibi oluyormuş. Yumurta döllendikten bir hafta kadar sonra.adet tarihinde değil ama inşallah öyle olur.

arkadaşlar hala regl olmadım, geçen ay doktora gittiğimde herhangi bir sorun yok demişti hamileliğe, KİST FALAN ENGELLEYEBİLİR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA :) bir de okuduğum kadarıyla ( meşhur bir dr un sitesinde) yerleşme kanaması regl tarihine denk gelebiliyormuş, yarın kan testi yaptıracağım, bakalım ne çıkacak. Ama benim bulantım eskisi kadar yok fakat göğüslerimin üstüne bile yatamıyorum sonucu paylaşırım, sevgiler..

:18:

Arkadaşlar bende biraz önce testi yaptım, ikinci çizgi diğerine göre biraz daha az koyu.. ama oldukça belirgin.. sanırım hamileyim :)) Pazartesi günü kan testi yaptıracağım[/QU)

Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ve hamilelik bekleyen herkese de nasip etsin

arkadaşlar normalde ekimin 25-26 sı gibi adet görmem gerekirdi. 12 gün oldu hala hasta olmadım. ama 12 gündür adet olacakmışım gibi hissediyorum. kasıklarım ağrıyor, göğüslerime dokunamıyorum ağrıdan, idrara da sık sık çıkmaya başladım. sizce ne yapmalıyım? hamile olabilir miyim?

inş. hamilesindir bence hemen test yaptır eğer hamileysen zaten idrarda çıkacaktır.benimde bir hafta var adet olmama inş. hamileyimdir.

slm arkadaşlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum nasip bugüneymiş. benim derdim de büyük.. iki buçuk yıllık evliyim 9 aydır bebek için çalışıyoruz ama malesef. geçen ay ayın 10 da adet oldum. 25 günde bir adet oluyorum hesaplamalarıma göre ayın 5 inde adet olmalıydım 2 gün gecikti ama belirtim yok. sadece ağzımda metal bir tad var ve yumurtalıklarımda sızı var lütfen yardım edin idrar testi yapayımmı

Back