Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tebrik ederim canim Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin. Darisi başımıza. Demek ki belirti olmadanda hamile olabiliyoruz cok belirti aramamak gerek. Adetten önceki idrar testlerinde de negatifse üzülmemek gerek

Günaydın kızlar.. Kış uykusuna yatmış gibiyim. Her gün 8.30 da kalkan ben yeni yeni kalkabiliyorum ve hala uykum var. Bugün nasipse yapıcam testimi. İki gündür mide bulantısı baş ağrısı yüzünden evden çıkamadım. Eczanede yok yakında. Bişeyler yiyip öğleden sonra çıkıcam. Bana dua edin taze hamileler :)

Inşallah hayırlı haber ler alırsın. ..

Slm kızlar... Ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle hikayemi anlatayım geçen ay tüp bebek yaptırdım ve sonucum ilk başka yüksekken sonra düştü ve düşükle sonuçlandı. 16 Ekimde adet oldum. Bu ay da adet olmayı beklerken adet olmadım ve adetim 2 gün geçti şu an ara ara adet olacakmışım gibi kasık ağrım ve bel ağırım var bugün itibariyle de çok fazla mide yanmam var. Ama bu sabah idrar testi yaptığımda tek çizgi çıktı.. Şimdi ne yapmam gerek hiç bilemiyorum Ümitleneyim mi yoksa bekleyeyim adet gecikmem devam ederse kanda mı baktırayım..

Dusukten sonra adet de duzensizlik olabiliyorcanim bekle zaten adetin iyice gecerse yap

Hadi bakalim inşallah senin az kalmis ne güzel Rabbim kolay saglikli hamilelik nasip etsin inşallah bebisin çok saglikli olur. Bende az az yiyorum çok acikiyorum ama çubuk kraker de alacagim midemi tutar en azindan

Yaaaaa yap hadi olecem meraktan alda hemen yap idrarini tut şuan gitme tuvalete test yapana kadar inşallah hamissindir

Yaaaaa yap hadi olecem meraktan alda hemen yap idrarini tut şuan gitme tuvalete test yapana kadar inşallah hamissindir
Ayyy canım ya ben de meraktan ölücem. Ne şanssızım o kadar kötüydüm ki iki gündür. Kimseye de çaktırmak istemedim. Ya olmazsa diye de korkum var ümitlendirmek istemedim. Bugün halledicem inşAllah..

Arkadaşlar benim son adetim 22 ekim. ama pcos nedeniyle bat hiç olmadı. bu ay sanki kendimi hamile gibi hissediyordum, bacaklarımdaki ağrım hiç dinmedi, bağırsaklarım sürekli hareketli, halsizlik ve sürekli uyuma isteğim var. ama dün kan testi negatif çıktı acaba erken mi yaptırdım? 25 ini bekliyorum. adet olmazsam ilaç alıp ilaçla olup klomene başlayacağım. bana dua edin anne olmak istiyorummm

tebrik ederim canım saglıkla kucagına al inşallah cok sevindim :)

merakta kaldık kız hadi yap cabuk :) güzel haberler ver bize

ne cekilişi kız aa biz de girelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…