- 27 Ekim 2015
- 493
- 188
Tebrik ederim canim Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin. Darisi başımıza. Demek ki belirti olmadanda hamile olabiliyoruz cok belirti aramamak gerek. Adetten önceki idrar testlerinde de negatifse üzülmemek gerekCanim ben hamilekaldim. Yeni yani gecen cuma kanda 87 di ve hic belirtim yoktu sadece gogusde cok az bir aci vardi oda azdi hala baska belirtim yok ne mide bulantisi ne baska bisey en onemlisi arada ayaga kalktigimda goz kararmasi idrar testi de adetten sonra cift cizgi gordum hatta bir gun once erken gebelik testi yaptigimda yoktu cizgi cok sacma ama birgun sonra normal testte cikti bekle ve gor heycanli bisey ya
Merhaba canım tebrik ederim hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşAllah.. en başta nasıl belirtin oldu neler yaşadın biraz bilgi verirsen sevinirim..Merhaba kızlar bn aranıza yeni katıldım 3 haftalik hamileyim sizlere yardimci olmak isterim
ben hamile yim canımBendede olmadi canim sikma canini belki vardir bebis
Inşallah hayırlı haber ler alırsın. ..Günaydın kızlar.. Kış uykusuna yatmış gibiyim. Her gün 8.30 da kalkan ben yeni yeni kalkabiliyorum ve hala uykum var. Bugün nasipse yapıcam testimi. İki gündür mide bulantısı baş ağrısı yüzünden evden çıkamadım. Eczanede yok yakında. Bişeyler yiyip öğleden sonra çıkıcam. Bana dua edin taze hamileler :)
Sabah yap canim ikl cis le yoksa cikmiyor bak benim cikmamisti ilkInşallah hayırlı haber ler alırsın. ..
Dusukten sonra adet de duzensizlik olabiliyorcanim bekle zaten adetin iyice gecerse yapSlm kızlar... Ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle hikayemi anlatayım geçen ay tüp bebek yaptırdım ve sonucum ilk başka yüksekken sonra düştü ve düşükle sonuçlandı. 16 Ekimde adet oldum. Bu ay da adet olmayı beklerken adet olmadım ve adetim 2 gün geçti şu an ara ara adet olacakmışım gibi kasık ağrım ve bel ağırım var bugün itibariyle de çok fazla mide yanmam var. Ama bu sabah idrar testi yaptığımda tek çizgi çıktı.. Şimdi ne yapmam gerek hiç bilemiyorum Ümitleneyim mi yoksa bekleyeyim adet gecikmem devam ederse kanda mı baktırayım..
Aminnnn insallah canim isteyen herkese hayirlisiyle versin rabbimkızlaaaar ne güzel yaaa herkesin güzel haberleri geliyoooo sıra bizede gelsiiin
Amin darisi basiniza canimmmTebrik ederim canim Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin. Darisi başımıza. Demek ki belirti olmadanda hamile olabiliyoruz cok belirti aramamak gerek. Adetten önceki idrar testlerinde de negatifse üzülmemek gerek
İnşAllah canım saol. Sen de hamilesin dimi. Çok sevindim hadi hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığın günü göstersin Rabbim inAllah..Inşallah hayırlı haber ler alırsın. ..
Haha kusura bakma super iste :))) tebrik ederimben hamile yim canım
Hadi bakalim inşallah senin az kalmis ne güzel Rabbim kolay saglikli hamilelik nasip etsin inşallah bebisin çok saglikli olur. Bende az az yiyorum çok acikiyorum ama çubuk kraker de alacagim midemi tutar en azindano bulantılara yapacak malesef hiç bir şey yok, sabredeceksin.. Eğer yemek yiyebiliyorsan az ve sık ye. Akşamları daha da az ye :) Hamilelikte hormonlardan dolayı sindirim yavaşlar, o da bulantıya sebep olur. Ben yemek yiyebiliyorum ama yemekten sonra çok kötü oluyorum. Az yemekte buldum çareyi. Bir de bana çubuk kraker, yoğurt çorbası ve salatalık çok iyi geldi. Başka şeyler de yemeye çalışıyorum ama şimdilik en çok yiyebildiklerim ve yemek istediklerim bunlar. Sana da tavsiye ederim. Doktorum benim iyi atlattığımı söyledi, arada çok öğürmeme rağmen hiç istifra etmedim. 10. haftadan sonra azalacak dedi. Ben de 10. haftayı bekliyorum.. O zaman doya doya yemek yiyeceğim :)
Test yaptinmi canim merak ettim hadi insallahCnm hayirli olsun... Darisi isteyen herkese olsun...belirtilerimiz benzio gibi..haftaya yaparim bende test isn
Yaaaaa yap hadi olecem meraktan alda hemen yap idrarini tut şuan gitme tuvalete test yapana kadar inşallah hamissindirGünaydın kızlar.. Kış uykusuna yatmış gibiyim. Her gün 8.30 da kalkan ben yeni yeni kalkabiliyorum ve hala uykum var. Bugün nasipse yapıcam testimi. İki gündür mide bulantısı baş ağrısı yüzünden evden çıkamadım. Eczanede yok yakında. Bişeyler yiyip öğleden sonra çıkıcam. Bana dua edin taze hamileler :)
Ayyy canım ya ben de meraktan ölücem. Ne şanssızım o kadar kötüydüm ki iki gündür. Kimseye de çaktırmak istemedim. Ya olmazsa diye de korkum var ümitlendirmek istemedim. Bugün halledicem inşAllah..Yaaaaa yap hadi olecem meraktan alda hemen yap idrarini tut şuan gitme tuvalete test yapana kadar inşallah hamissindir
Kizlar hamileyim ve bunu ovulasyon testi sayesinde basardim cuma gunu ikinci kan testi yapilacak insallah allah sag salim yavrumu bana bagislar simdi birsuru ovulasyon testim kaldi :) fazla almisim haha ziyan da olsa valla ilkkez kullanip hamile kalmis olmak da cok mutlu edici insallah allah herkese nasip eder
Günaydın kızlar.. Kış uykusuna yatmış gibiyim. Her gün 8.30 da kalkan ben yeni yeni kalkabiliyorum ve hala uykum var. Bugün nasipse yapıcam testimi. İki gündür mide bulantısı baş ağrısı yüzünden evden çıkamadım. Eczanede yok yakında. Bişeyler yiyip öğleden sonra çıkıcam. Bana dua edin taze hamileler :)
Kızlar merhaba
Ben bu topikte öğrendim hamile olduğumu. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
Geçen senelerde bu sitede hep çekiliş yapılırdı, ben de çok katıldım, gayet keyifli oluyor.
Gene yapmaya niyetlendik. Katılmak isteyen varsa bekleriz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-yilbasi-cekilisi.878086/