Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bana cevap verebilecek kimse yok mu ?

arkadaslar adetıme 3 gun kaldı ve ben ayakta uyuyrum hc byle olmazdm gozlerım ıs yerınde gıttı gıdıyr test yapsammıkı tek cozgıyı gormekten ck korkuyorm

canım belirtilerin neydi syleyebilirmisin bende hc batma fılan yok sadece cok hafıf bel agrısı ve sol tarafta karın agrısı var smdıde gozumden uyku akıyr ıs yerınde uycm nerdeyse adetıme 3 gun kaldı
Canım bel agrim çok tu iştahı m çok açık ve idrar sıklıkla uykum geliyor du is yerinde kafamı koyuyorum uyuyorum. .. en önemli belirti adet gecikmesi

Kizlar hamileyim ve bunu ovulasyon testi sayesinde basardim cuma gunu ikinci kan testi yapilacak insallah allah sag salim yavrumu bana bagislar simdi birsuru ovulasyon testim kaldi :) fazla almisim haha ziyan da olsa valla ilkkez kullanip hamile kalmis olmak da cok mutlu edici insallah allah herkese nasip eder

Canım bel agrim çok tu iştahı m çok açık ve idrar sıklıkla uykum geliyor du is yerinde kafamı koyuyorum uyuyorum. .. en önemli belirti adet gecikmesi
Canim ben hamilekaldim. Yeni yani gecen cuma kanda 87 di ve hic belirtim yoktu sadece gogusde cok az bir aci vardi oda azdi hala baska belirtim yok ne mide bulantisi ne baska bisey en onemlisi arada ayaga kalktigimda goz kararmasi idrar testi de adetten sonra cift cizgi gordum hatta bir gun once erken gebelik testi yaptigimda yoktu cizgi cok sacma ama birgun sonra normal testte cikti bekle ve gor heycanli bisey ya

Kaç tane almıştın? Ben de 50li paket alcam ama elimde patlar diye korkuyorum. Aman sanki hamile kalınca tek derdim bu olacakmış gibi

COk tebrik ederimmmmmm :)))

Ya Bu test nasıl kullanılıyor arkadaşım bi açıklama getirirmisin hergun deneyim ovalasyon gününde ilişkiye mi giriyorsun
Ben de henüz kullanmadım. Zaten bu ay geçti. Eğer bu ay olmazsa Gelicek ay kullanmaya başlıcam inş. Bununla ilgili açılan birçok konu var. Oraları oku istersen

Ya Bu test nasıl kullanılıyor arkadaşım bi açıklama getirirmisin hergun deneyim ovalasyon gününde ilişkiye mi giriyorsun
Canim bende ilk kullandim anlamak icin de adet biter bitmez bir iki gun icinde basladim cunku degisikligi anlamam lazimdi simdi ilk yaptigimda sadece tek cizgi oldu bembeyazdi kalan kismi sonra yaptim yaptim a bi gun bir baktim cizgi silik var ama iste o zaman anladim olmaya yakin bende calismaya basladim zaten yumurtladigin gun degil de o gunden once senin tuplerde sperm olmali ki tam catladiginda hamile kalabilesin iste ondan sonra duzenli iliski yasadik hatta ben dedim ki ya yanlis mi yaptim acaba falan sonra cizgileri gordum bikac gun o arada calostik tabi ama sonra test yaptim yine cizgi gitti teke dustu valla umutsuzluk da yasadim anlamadimmi yakalamadimmi diye ama sonuc cok sukurrrrr bekleme suresi garip kactane gebelik testi yaptim sorma cikmadi cikmadi sonra bi gun azcik cikti ikigin sonra dahada belli oldu

Canım benimde bata 3 var sabah yaptım negatif. Ama tüm belirtiler var kaşık ağrısı göğüs ağrısı şişkinliği bel agrisi. Benim sol kasigimda batmalar oldu. Dünden beri adet yaklaşınca adet sancisina döndü sanki. ara ara batmalar oluyor yine. Ama umidimi kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…