Kızlar bana cevap verebilecek kimse yok mu ?kızlar selam,
ben bu ay ilk defa ovulasyon testi yapıyorum. 2 gün önce adetim bitti. adetten sonra ilk gün yaptığım teste silik bir çizgi çıktı. bugun ikinci gün tekrar yaptım ve tek çizgi. adetten hemen sonra yumurtlama oluyor mu? ay kafam karıştı çok.. ben hep 12. gün yumurtalamam oluyor sanıyordum. bu konu da bilgisi olan var mı?
canım belirtilerin neydi syleyebilirmisin bende hc batma fılan yok sadece cok hafıf bel agrısı ve sol tarafta karın agrısı var smdıde gozumden uyku akıyr ıs yerınde uycm nerdeyse adetıme 3 gun kaldıKızlar telefonla öğren dim sonuclarim pozitif hamileyim. ... Rabbim herkese nasip etsin
Iki cizginin de eşit koyulukta olmasi yada T cizgisinin daha koyu olması gerekiyor. Sen yapmaya devam et bakalım çizgiler nasıl olacak canim.Kızlar bana cevap verebilecek kimse yok mu ?
Canım bel agrim çok tu iştahı m çok açık ve idrar sıklıkla uykum geliyor du is yerinde kafamı koyuyorum uyuyorum. .. en önemli belirti adet gecikmesicanım belirtilerin neydi syleyebilirmisin bende hc batma fılan yok sadece cok hafıf bel agrısı ve sol tarafta karın agrısı var smdıde gozumden uyku akıyr ıs yerınde uycm nerdeyse adetıme 3 gun kaldı
genelde hamıleler de sol tarafda batma ve agrı oluyrmus benım de sag tarafta cok hafıfde olsa agrı vr ama batma yok sanırım bu ay yıne kaldı hamılelıkCanım bel agrim çok tu iştahı m çok açık ve idrar sıklıkla uykum geliyor du is yerinde kafamı koyuyorum uyuyorum. .. en önemli belirti adet gecikmesi
Bende öyle batma falan olmadı canım kişiden kişiye göre değişir o bence. .. adetin geçsin bekle umudunu kesmegenelde hamıleler de sol tarafda batma ve agrı oluyrmus benım de sag tarafta cok hafıfde olsa agrı vr ama batma yok sanırım bu ay yıne kaldı hamılelık
Canim ben hamilekaldim. Yeni yani gecen cuma kanda 87 di ve hic belirtim yoktu sadece gogusde cok az bir aci vardi oda azdi hala baska belirtim yok ne mide bulantisi ne baska bisey en onemlisi arada ayaga kalktigimda goz kararmasi idrar testi de adetten sonra cift cizgi gordum hatta bir gun once erken gebelik testi yaptigimda yoktu cizgi cok sacma ama birgun sonra normal testte cikti bekle ve gor heycanli bisey yaCanım bel agrim çok tu iştahı m çok açık ve idrar sıklıkla uykum geliyor du is yerinde kafamı koyuyorum uyuyorum. .. en önemli belirti adet gecikmesi
Bendede olmadi canim sikma canini belki vardir bebisBende öyle batma falan olmadı canım kişiden kişiye göre değişir o bence. .. adetin geçsin bekle umudunu kesme
inş arkadaşlarBendede olmadi canim sikma canini belki vardir bebis
Kaç tane almıştın? Ben de 50li paket alcam ama elimde patlar diye korkuyorum. Aman sanki hamile kalınca tek derdim bu olacakmış gibiKizlar hamileyim ve bunu ovulasyon testi sayesinde basardim cuma gunu ikinci kan testi yapilacak insallah allah sag salim yavrumu bana bagislar simdi birsuru ovulasyon testim kaldi :) fazla almisim haha ziyan da olsa valla ilkkez kullanip hamile kalmis olmak da cok mutlu edici insallah allah herkese nasip eder
COk tebrik ederimmmmmm :)))Öncelikle merhaba herkese.. Ben uzun zamandır forumda yazılan gebelik belirtilerini okuyordum. Kimbilir aynı yazıları kaç kez okudum.. Ve iki gün önce idrar testinde çok silik bir kırmızı çizgi göründü (Beklenilen regl günümdü). Akşamına bir başka markadan bir test daha pozitif, sabaha dijital testlerden (tahmini kaç haftalık olduğunu gösterenlerden) bir test daha pozitif ve dün kan testinde de pozitif sonuç aldım Rabbime çok şükür. Öncelikle dileyen herkesin bebeğine sağlıkla kavuşmasını diliyorum. Hayırlı dualarınıza benim de ihtiyacım var inşallah.. Lütfen esirgemeyin..
Ben de sizlerle bazı belirtileri paylaşmak istedim, benim gibi çok araştırana belki ufak da olsa faydası dokunur. Üstelik 18 yaşında pko tanısı konmuş, senelerce doğum kontrol hapı kullanmış biriyim. Tahmini 4 haftalığız daha ama belirtilerim şöyle;
-Kasıklarımda şiddetli ağrıyı 2 hafta önce hissettim. Gaz sıkışması çok yaşarım, ona bağlı sanmıştım açıkçası. Tabii gaz sorunum sonrasında da çok arttı.
-Yorgunluğum iyice artmıştı. Son birkaç gündür işten geldiğim gibi uyuyordum sabaha kadar. O bile yetmiyordu. Öğretmen olduğum ve özelde çalıştığım için okulda çok yorulduğumu düşünüyordum. Ayaklarımın altı sızlıyor..
-Tabii ki iştah artışı :) Yediklerim yetmemeye başladı ki uzun bir sürede neredeyse 20 kilo vermiştim. Yediklerime dikkat ediyordum ama cidden yetmemeye başladı.
-Ders anlatırken tahtadan öğrencilere doğru dönerken mesela başımın hafifçe döndüğünü hissettiğim çok oldu.
-Test yapmadan önceki gece sol kasığımda şiddetli batma hissettim. Burada çok okuduğum bir belirti olduğu için zaten sabahına test yapmaya karar verdim.
-İdrarımda herhangi bir koyuluk yoktu. Açıkçası bu moralimi bozuyordu çok okuduğum belirtilerden biri olduğu için ama demek ki herkeste farklı malum..
-Adet belirtileriyle tamamen aynı. Hatta hala kasıklarımda ara ara batmalar var. Ped ile dahi dolaştım regl olacağım diye. Vücut ısım çok düştü, ayaklarım özellikle çok üşüdü.
Ben pko olduğumu ilk öğrendiğimde dediğim gibi 18 yaşımdaydım, küçüktüm. Hep bebeğim olur mu diye ağlıyordum. Ama umudu yitirmemek gerekmiş demek ki. Güzel dualarınıza çok ihtiyacım var. İnşallah bebeğim tutunur. Herkese hayırlı hamilelik haberi almasını diliyorum..
valla bir 30 bir 20 aldim almadiysan alma gondereyim hediyem olsun belki sans getirir :))))Kaç tane almıştın? Ben de 50li paket alcam ama elimde patlar diye korkuyorum. Aman sanki hamile kalınca tek derdim bu olacakmış gibi
Ya Bu test nasıl kullanılıyor arkadaşım bi açıklama getirirmisin hergun deneyim ovalasyon gününde ilişkiye mi giriyorsunKaç tane almıştın? Ben de 50li paket alcam ama elimde patlar diye korkuyorum. Aman sanki hamile kalınca tek derdim bu olacakmış gibi
Çok teşekkür ederim canm. Ama ben netten sipariş verdim. Bekleme aşamasındayım. Çok düşüncelisin.V
valla bir 30 bir 20 aldim almadiysan alma gondereyim hediyem olsun belki sans getirir :))))
Ben de henüz kullanmadım. Zaten bu ay geçti. Eğer bu ay olmazsa Gelicek ay kullanmaya başlıcam inş. Bununla ilgili açılan birçok konu var. Oraları oku istersenYa Bu test nasıl kullanılıyor arkadaşım bi açıklama getirirmisin hergun deneyim ovalasyon gününde ilişkiye mi giriyorsun
Canim bende ilk kullandim anlamak icin de adet biter bitmez bir iki gun icinde basladim cunku degisikligi anlamam lazimdi simdi ilk yaptigimda sadece tek cizgi oldu bembeyazdi kalan kismi sonra yaptim yaptim a bi gun bir baktim cizgi silik var ama iste o zaman anladim olmaya yakin bende calismaya basladim zaten yumurtladigin gun degil de o gunden once senin tuplerde sperm olmali ki tam catladiginda hamile kalabilesin iste ondan sonra duzenli iliski yasadik hatta ben dedim ki ya yanlis mi yaptim acaba falan sonra cizgileri gordum bikac gun o arada calostik tabi ama sonra test yaptim yine cizgi gitti teke dustu valla umutsuzluk da yasadim anlamadimmi yakalamadimmi diye ama sonuc cok sukurrrrr bekleme suresi garip kactane gebelik testi yaptim sorma cikmadi cikmadi sonra bi gun azcik cikti ikigin sonra dahada belli olduYa Bu test nasıl kullanılıyor arkadaşım bi açıklama getirirmisin hergun deneyim ovalasyon gününde ilişkiye mi giriyorsun
Rica ederim canim napim birsuru var bosa gitmesin dedim sonucta ben basardim insallah allah kucaguma sagsaglim almayi nasip etsin simdi tek istegim saglikli olmasiÇok teşekkür ederim canm. Ama ben netten sipariş verdim. Bekleme aşamasındayım. Çok düşüncelisin.
Canım benimde bata 3 var sabah yaptım negatif. Ama tüm belirtiler var kaşık ağrısı göğüs ağrısı şişkinliği bel agrisi. Benim sol kasigimda batmalar oldu. Dünden beri adet yaklaşınca adet sancisina döndü sanki. ara ara batmalar oluyor yine. Ama umidimi kaybettimCanim bende ilk kullandim anlamak icin de adet biter bitmez bir iki gun icinde basladim cunku degisikligi anlamam lazimdi simdi ilk yaptigimda sadece tek cizgi oldu bembeyazdi kalan kismi sonra yaptim yaptim a bi gun bir baktim cizgi silik var ama iste o zaman anladim olmaya yakin bende calismaya basladim zaten yumurtladigin gun degil de o gunden once senin tuplerde sperm olmali ki tam catladiginda hamile kalabilesin iste ondan sonra duzenli iliski yasadik hatta ben dedim ki ya yanlis mi yaptim acaba falan sonra cizgileri gordum bikac gun o arada calostik tabi ama sonra test yaptim yine cizgi gitti teke dustu valla umutsuzluk da yasadim anlamadimmi yakalamadimmi diye ama sonuc cok sukurrrrr bekleme suresi garip kactane gebelik testi yaptim sorma cikmadi cikmadi sonra bi gun azcik cikti ikigin sonra dahada belli oldu