- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
tebrik ederim canım saglıkla kucagına al inşallah cok sevindim :)
merakta kaldık kız hadi yap cabuk :) güzel haberler ver bize
ne cekilişi kız aa biz de girelim :)
Ayyy canım ya ben de meraktan ölücem. Ne şanssızım o kadar kötüydüm ki iki gündür. Kimseye de çaktırmak istemedim. Ya olmazsa diye de korkum var ümitlendirmek istemedim. Bugün halledicem inşAllah..
Merhaba canım, öncelikle bende senin gibi sabredemeyip 4 5 gün önce bi suru para verip aldığım erken gebelik testi yapmıştım, sonuç negatiftir, adet olmam gereken günde yaptım basit ucuz testlerden ve çift çizgiyi gördüm su an 3/aylık hamileyim, sen içini ferah tut ,adet öncesindeki hiç bi teste guvenmeKızlar ben bugün dayanamadım adetime beş gün kala erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif fakat kasık ağrılarım bugün daha da şiddetlendi ara ara yine mide bulantılarım var sizce çok mu erken yaptım ümidimi yitirmeli miyim
Ben de tam gidip şu erken gebelik testlerinden alacaktım. İyi oldu bu mesajı okuduğum. En iyisi adet gününe kadar sabretmekMerhaba canım, öncelikle bende senin gibi sabredemeyip 4 5 gün önce bi suru para verip aldığım erken gebelik testi yapmıştım, sonuç negatiftir, adet olmam gereken günde yaptım basit ucuz testlerden ve çift çizgiyi gördüm su an 3/aylık hamileyim, sen içini ferah tut ,adet öncesindeki hiç bi teste guvenme
Hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah... İnsan sabırsız olunca böyle oluyor işte:)Merhaba canım, öncelikle bende senin gibi sabredemeyip 4 5 gün önce bi suru para verip aldığım erken gebelik testi yapmıştım, sonuç negatiftir, adet olmam gereken günde yaptım basit ucuz testlerden ve çift çizgiyi gördüm su an 3/aylık hamileyim, sen içini ferah tut ,adet öncesindeki hiç bi teste guvenme
Aynen canım alıp da moralini bozma ,öncesinde kan testi de yaptırma , ben adet olmam gereken ama olmadığını günde idrar testi yaptım çift çıktı, bi gün sonra kan testi yaptırdım onda bile degerim düşük çıktı ,ne kadar geç o kadar iyi biraz sabir biliyorum çok zor ama :sBen de tam gidip şu erken gebelik testlerinden alacaktım. İyi oldu bu mesajı okuduğum. En iyisi adet gününe kadar sabretmek
Amin canım benim, sabırlı insan bile inanki kendini kaybediyo bu durumlarda azıcık sabir sonrası inşallah güzel haber :)Hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah... İnsan sabırsız olunca böyle oluyor işte:)
Bence ümidini yitirme canim. Adetine bir gün kala falan yap. Bazi kişilerde adet gecikmeden çıkmıyor idrar testindeKızlar ben bugün dayanamadım adetime beş gün kala erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif fakat kasık ağrılarım bugün daha da şiddetlendi ara ara yine mide bulantılarım var sizce çok mu erken yaptım ümidimi yitirmeli miyim
ıyı cnm sen nasılsnSelam bayanlar Nasılsıniz?
Valla bayadır girmedim sonra buraya bakmadım derken buraya girdim. Tanidiklardan goremedim. Bir sürü bacı gelmiş hamis kalmışlar. Bende hala ovulasyondu yimirtlamaydi uğraşıöm. Geçen ay ovulasyon günümü yanlış hesapladim hamileyim sandım.ıyı cnm sen nasılsn
MerhabaGeç yumurtladim bu ay. Reglé 8 gün var. Kasık ağrım ve feci göğüs ağrım var. Bakalım kısmet
Evet canim. Meger gecen ay takvime gore yumurtladigimi sandigim zaman yumurtlamamisim. Yumurtlama belirtilerinide gebeyim sandim telaslandim. 7 gun gecikti reglim.Bu ay ovulasyon testi yaptim. 18de regl oldum. 25.gun pozitif cikti. Degerlendirdim. Atesim hic dusmedi 37.1 de seyrediyor. Kasik agrimda hic kesilmedi. 6 gun oldu ama goguslerim 2 gundur fena agriyor. Kismet hayirlisiMerhabaYumurtlama testiyle mi geç yumurtladığını anladın?
Yaptinmi canim test ?Ayyy canım ya ben de meraktan ölücem. Ne şanssızım o kadar kötüydüm ki iki gündür. Kimseye de çaktırmak istemedim. Ya olmazsa diye de korkum var ümitlendirmek istemedim. Bugün halledicem inşAllah..
Cnm bende 22 ekimde oldum en son..bacak gogus bel ve kasik agrim var halsizlikte dizboyu..hepimiz icin hayirlisi olsun...ins en kisa zamanda anne olursun hayirlisiylaArkadaşlar benim son adetim 22 ekim. ama pcos nedeniyle bat hiç olmadı. bu ay sanki kendimi hamile gibi hissediyordum, bacaklarımdaki ağrım hiç dinmedi, bağırsaklarım sürekli hareketli, halsizlik ve sürekli uyuma isteğim var. ama dün kan testi negatif çıktı acaba erken mi yaptırdım? 25 ini bekliyorum. adet olmazsam ilaç alıp ilaçla olup klomene başlayacağım. bana dua edin anne olmak istiyorummm