Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

TOPUK TIKIRTISI kizzz kocişin ne yapti hamiş olduğunu öğrenince ? Havalara ucmadimi

dün cok kötü oldum resmen nefes alamıyordum karnım davul gibi oldu kasıklarıma agrılar girdi cok fena doktora gittik doktor da kese yok kist var rahim duvarı kalınlaşmış falan dedi dış gebelik falan olabilir dedi eşim yazık korktu elimi tuttu korkma aşkım diyo ben korkmuyorum da sen korkuyor gibisin dedim :) sonra işte tahlillerde beta hcg 93 cıkınca dr tbrikler hamilesiniz dedi eşimin agzı kulaklarındaydı sevindi ne desin tebrik etti tipik erkek hemen kendine pay cıkardı ceketi atsam hamile kalıyon gibi iğrenc bi espiri yaptı :))

Ayy o espri hep klasik zaten benim esimde sagolsun evliligin 2 ayinda hamile biraktigi icin halayda karar verdik diye igrenc espiri yapmıştı..ay bu erkekleer..

Cnm ne zaman yumurtlamissin...regle 8 gun kala mi..
Canim normal donguye gore yumurtlama adetin 14. 16. Gunu olur ben 25.gunu yumurtladim. Buda gec yumurtlama oluyor. Adette ne zaman yumurtlarsan yumurtla yumurtlamadan 14 gun sonra olur. Benim regl e 8 gun var yani yumurtlamamdan 6 gun gecti.

Kiz ins ya...annemle kardesim geldii direk dediler hamile misin..o yonde calisma yaptigimi bile bilmiyorlar..insss yaa inss gorecem artik cift çizgi

inşallah canım cok istiyorum senin de hamile olmanı bence sıra sende artık :) allah tm bekleyenlere nasip etsn en kısa zamanda

Ayy o espri hep klasik zaten benim esimde sagolsun evliligin 2 ayinda hamile biraktigi icin halayda karar verdik diye igrenc espiri yapmıştı..ay bu erkekleer..

ha ha ha sizin daha komikmiş :) benim abim rekor kırdı ya evlendi 9 ay sonra yegenim doğdu 1. evlilik yıldönümlerinde cocuk 3 aylıktı pasta üflediler hala aklıma geldikçe gülerim

Ahahhahahahahahah biz nelerle ugrasiyoruz adamlar ceket derdinde allahim. Benimki aklini yitiriyordu beni opuyor karnimi opuyor ne yapacagini sasirdi deli şey

Ahahhahahahahahah biz nelerle ugrasiyoruz adamlar ceket derdinde allahim. Benimki aklini yitiriyordu beni opuyor karnimi opuyor ne yapacagini sasirdi deli şey

bizim 2. cocuk bu canım bi kızımız var ilkinde bizimki deli gibi zıplıyordu gelip gibip soruyordu bi hafta agzı kulagında gezmişti ilk cok daha baska oluyor heyecanı falan ama 2. de güzelmiş tavsiye ediyorum

Merhaba hanimlar size bi sorum olcak ben 15 ekimde adet oldum bitince 2gun dogum kontrol hapi ictim (ilk defa kullandigim icin yanlis baslamisim sonra bisey olur die biraktim) 26 ekimde tekrar kanamam oldu bi 5 gun kadar normal adetime gore 12 kasimda olmam gerekiyodu fakat hala olmadim test yaptim bugun negatif cikti neden adet olamiyortm yarmci olun lutfen

cünkü 26 ekimde tekrar adet olmuşsun 5 gün sürmüş yani 26 kasımı beklemen gerek son adet tarihinden sayacaksın öncekine bakma

Merhaba kizlar ya iki üç gün önce kasij agrusi baş dönmesi vardı böyle çok yorgun hissediydum kendimi iki gündür hic bi belirti yok yaaa adet günüm yarin korkuyorum ya rabbim herkese nasip etsin hayirlisi agliyacagim ya sabaha kadar aglayip dua etmek istiyorum yarin kirmizilara görürsrm bi daha yikilir ağlarım artık rabbim herkese evlat nasip etsin

Ya int baktim bi kac sitede normal adetinize gore olursunuz diyodu suan cocuk dusunmuyorum o yuzden tedirgin oldum saolun icim biraz rahatladi

yanlış okumuşssun canım bir ayın basında ortasında sonunca 3 kez adet olman mümkün değildir sen ilacı kullanınca adet siklüsün değişir yani 26 sında oldun ya ondan 10 gün sonra yumurtlarsın 28 gün sonra da adet olursun yani no preblem :) Allah gönlüne göre versin ne diyelim

Canim anladigim kadariyla 1 hafta arayla kanaman olmus 2 kez. D.kntrol ilaclari kisinin bunyaine gore adeti kesebiliyor ve ekstradan kanamada yapabiliyor. Eger kullanmak istiyorsan doktora danisarak al. Yine kanama olursa ekstradan doktora soyle ilacini degisir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…