Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım teşekkür ederim daha iyiyim mutluyum deger de normalmiş arastırdım gece cok yorgundum hemen uyudum ondan yazamadım teşekkür ederim destekleriniz için

Bir hamile haberi daha müthişş :) canım çok sevindim hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah :)

amin canım cümlemize inşallah :)

Kızlar Günaydın bat a 2 gun kaldı bu sabah testi yeniledim sanki biraz daha belirgin ya ben mi uyduruyorum:)Eki Görüntüle 1692455

yok canım hamilesin tebrik ederim hamilesin bence benim de 2 gün önce böyleydi dün kanda baktırdım 93 cıktı hcg :) senin de öyle bir şeydir testin bana cok yakın :)

Günaydın kızlar şimdi kan testi verdim sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum... inşallah hayırlı sonuç lar alırım

alırsın bence de tebrik ederim hayırlı olsun canım haber ver bize bence sen de hamilesin ne güzel herkes hamilee :)

gunaydın kızlar inşallah bugun güzel haberler alırız rabbim hepimizi evlat hasretiyle bırakmasın
Gunaydin Amin canim bizi sorayim sana ben 5 haftalik hamileyim kasiklarim agriyor ama sol kasigimda batma var sendede olmusmuydu boyle ?

Elbette iyi değerin sen kasma kendini üzme bebiside strese sokma annesi

Inşallah canım sanada hayırlı olsun....

Canim doktor sana folbiol hap verdimi ?

Canim doktor sana folbiol hap verdimi ?

evet canım ben zaten folidoce tablet kullanıyorum sordu tamam onu kullan dedi diğer testlerim normal cıkmış şimdilik bir şey yok tekrar tahlil yaptırcam zaten 2 gün sonra gel demişti ama izin alıp gitmem zor olcak o yüzden sabah aile hekimine vereym diyorum sonuca bakarım deger artışı normalse arar söylerm 10 gün sonra gitcem doktora keseyi de görürüm inşallah . folik asit cok önemli bebegin beyin sinir gelişimi için mutlaka kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…