Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bilmiyrm ya bas dönmesi ve bel agrisi cok fazla var. Insallah bebistir. Bebis degilse ne o zaman kafa yeme sebebi
ben ilk denedğimiz ay psikolojik olarak 2 hafta boyunca mide bulantısı yaşamıştım :) malum beynimizi kandıramıyoruz ne istediğimizi biliyo ve vucuda sinyal yolluyo. artık gercekten bulansa bile hiç dile vurmuyorum cevremdekiler ümitlenmesin diye

Haklsn. Simdi de benim cevremde benimle birlikte bekliyo heyecanli bir sekilde sonuc negatif cikarsa tek esimle ben üzülmücez yani insallah pozitiftir ya

Haklsn. Simdi de benim cevremde benimle birlikte bekliyo heyecanli bir sekilde sonuc negatif cikarsa tek esimle ben üzülmücez yani insallah pozitiftir ya
ay inşallah canım yaa. benm bi ablam bi eşim bekliyo. cok duyurmadm bu sefer cok stres oluyorum tutcagı varsada tutmuyo canm aklından atmaya calış bebek düşüncesini vucudun sakin ve rahat olsun

ay inşallah canım yaa. benm bi ablam bi eşim bekliyo. cok duyurmadm bu sefer cok stres oluyorum tutcagı varsada tutmuyo canm aklından atmaya calış bebek düşüncesini vucudun sakin ve rahat olsun
Aynen. Simdi sen kesin sonuc icin ayin kaçını bekliyosun

Kızlar akşam yazmıştım uç aylık hamileyim kanamam var diye ,akşam hastaneye yaptırdılar beni kan ve serum verdiler progestan iğnesini ve halini kullandım kanamam durdu, akşam doktor kontrol ettiginde kanama var ama bebeğe ulaşmamış bebekte bi sıkıntı yok dedi yine de yatırdı beni kanamam durdu sabah yine kontrol edicek doktor inşallah tehlike geçmiştir dua edin kızlar

gunaydiinn idrarda çıkmaz herhalde canım ama kan da çıkabilir belki bence biraz daha beklemelisin
Kanda cikar 1 2 haftalık bile kanda çıkıyormuş :) işte merak :) belim ağrıyor kasiklarim ara ara agriyo ufak bi iş yapsam yoruluyorum hemen.başım agriyo.akıntım da var nedense sürekli anlamadım.

Kanda cikar 1 2 haftalık bile kanda çıkıyormuş :) işte merak :) belim ağrıyor kasiklarim ara ara agriyo ufak bi iş yapsam yoruluyorum hemen.başım agriyo.akıntım da var nedense sürekli anlamadım.

Ayniyiz yaâ... ama ben degilim biliyorum ya. Heveslenmek istemiyorummmm... hatta bep bahane uyduruyorum ondan bundan sundan agriyordur diye 1 haftadir ara ara suruyor bu belirtiler ama psikolojik diyorum cunku daha reglime 13 gun kadar var. Suphemin tek sebebi ovulasyon akintimin hep erken olmasi..

Insaallah senin gonlunce olur canim ya.. bi igne testi yazmistim onu deneyebilir misin. Idrar testinden daha erken sonuc veriyormus.

Canım bende mana buluyorum usutmusumdur falan diyorum.psikolojik belkide.çok istiyorum çocuk umarım ikimizde isteyen herkes bu ay hamis kalır :) ilişkiden 12 gün geçtiğinde testte çıkarmış canım. Adetime 8 gün var bi haftadr bende ağrı çekiyorum.

O yazını okumuştum yapcam bugün 8 saat nasıl dayanıp bakmicm bilemiyorum ama :)

Benim iliskiden sonra 9. Gunum yaa . Kiz bak yine heveslendim ben bu testi dunden beri 3 kere yaptim 3 unde de hafif pasli cikti igne ama cok az. Henuz erken olmasina ragmen oyle cikmasi iuiye mi isaret bilemiyorumm en az 3 gun daha mi bekleyecegim yaaa :) ama yok yine yapayim pasta artma var mi ona bakarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…