- 10 Mayıs 2014
- 3.081
- 3.140
- 33
ohoo sen maşallah yaaa inşallah psikolojik değildir yaa bebiş gelir :)Bende ne yokki :) benimde belim agriyo hemde cok kasiklarim bacaklarim agriyo basim cok donuyo ya tansiyonum düsüyo. Bide ayaklrm hic ısBaşım dönmese iyi olcakta iste dönüyo
Bilmiyrm ya bas dönmesi ve bel agrisi cok fazla var. Insallah bebistir. Bebis degilse ne o zamanohoo sen maşallah yaaa inşallah psikolojik değildir yaa bebiş gelir :)
ben ilk denedğimiz ay psikolojik olarak 2 hafta boyunca mide bulantısı yaşamıştım :) malum beynimizi kandıramıyoruz ne istediğimizi biliyo ve vucuda sinyal yolluyo. artık gercekten bulansa bile hiç dile vurmuyorum cevremdekiler ümitlenmesin diyeBilmiyrm ya bas dönmesi ve bel agrisi cok fazla var. Insallah bebistir. Bebis degilse ne o zamankafa yeme sebebi
Haklsn. Simdi de benim cevremde benimle birlikte bekliyo heyecanli bir sekilde sonuc negatif cikarsa tek esimle ben üzülmücez yani insallah pozitiftir yaben ilk denedğimiz ay psikolojik olarak 2 hafta boyunca mide bulantısı yaşamıştım :) malum beynimizi kandıramıyoruz ne istediğimizi biliyo ve vucuda sinyal yolluyo. artık gercekten bulansa bile hiç dile vurmuyorum cevremdekiler ümitlenmesin diye
ay inşallah canım yaa. benm bi ablam bi eşim bekliyo. cok duyurmadm bu sefer cok stres oluyorum tutcagı varsada tutmuyo canm aklından atmaya calış bebek düşüncesini vucudun sakin ve rahat olsunHaklsn. Simdi de benim cevremde benimle birlikte bekliyo heyecanli bir sekilde sonuc negatif cikarsa tek esimle ben üzülmücez yani insallah pozitiftir ya
Aynen. Simdi sen kesin sonuc icin ayin kaçını bekliyosunay inşallah canım yaa. benm bi ablam bi eşim bekliyo. cok duyurmadm bu sefer cok stres oluyorum tutcagı varsada tutmuyo canm aklından atmaya calış bebek düşüncesini vucudun sakin ve rahat olsun
25i bekliyorum canmAynen. Simdi sen kesin sonuc icin ayin kaçını bekliyosun
Hayırlısı olsun canım ben kaçar iyi geceler25i bekliyorum canm
hayırlı gecelerr :)Hayırlısı olsun canım ben kaçar iyi geceler
Hayirlisi olsun şimdi test yaptım gene silik bi çizgi oluştu genede kendimi umutlandirmak istemiyorum psikolojik diyo eşim sen öyle görüyon diyo
Yaptım canım test tekrar. Silik bi çizgi var normalde çıkıyor mu hiç bilmiyorum . Eşim psikolojik olarak görüyorsun diyo heveslenmek istemiyorumİnşallah öyledir canım iyi düşün iyi olsun olmazsa da hayırlısı boyleymis napalim Rabbim ol edemeyince elimizden bisey gelmiyo ki dua dan başka
Kesin sonuç veriyo mu ki bak bende meraklandim şimdi :)
gunaydiinn idrarda çıkmaz herhalde canım ama kan da çıkabilir belki bence biraz daha beklemelisinGünaydın kızlar adetime 8 gün var test yapsam çıkar mı acaba :)
Kanda cikar 1 2 haftalık bile kanda çıkıyormuş :) işte merak :) belim ağrıyor kasiklarim ara ara agriyo ufak bi iş yapsam yoruluyorum hemen.başım agriyo.akıntım da var nedense sürekli anlamadım.gunaydiinn idrarda çıkmaz herhalde canım ama kan da çıkabilir belki bence biraz daha beklemelisin
Kanda cikar 1 2 haftalık bile kanda çıkıyormuş :) işte merak :) belim ağrıyor kasiklarim ara ara agriyo ufak bi iş yapsam yoruluyorum hemen.başım agriyo.akıntım da var nedense sürekli anlamadım.
Canım bende mana buluyorum usutmusumdur falan diyorum.psikolojik belkide.çok istiyorum çocuk umarım ikimizde isteyen herkes bu ay hamis kalır :) ilişkiden 12 gün geçtiğinde testte çıkarmış canım. Adetime 8 gün var bi haftadr bende ağrı çekiyorum.Ayniyiz yaâ...ama ben degilim biliyorum ya. Heveslenmek istemiyorummmm... hatta bep bahane uyduruyorum ondan bundan sundan agriyordur diye 1 haftadir ara ara suruyor bu belirtiler ama psikolojik diyorum cunku daha reglime 13 gun kadar var. Suphemin tek sebebi ovulasyon akintimin hep erken olmasi..
Insaallah senin gonlunce olur canim ya.. bi igne testi yazmistim onu deneyebilir misin. Idrar testinden daha erken sonuc veriyormus.