- 17 Kasım 2015
- 294
- 188
- 28
Ama cok merak ediyorum iste.C
Canım daha 1 aylık evliymissin bunlara kafani takma evliliğinin tadını çıkar şimdiden bunların sıkıntısına girme bi kaç gün sonra test yaparsın adetin gelmezse
Yani olabilir tabiki de ama yeni evlilikten de olur mu bilmem :) test yap canım testte erken çıkanlarda var varsa bisey çıkar zaten hemen istiyomusun bebisAma cok merak ediyorum iste.peki bunlar belirtileri olabilir mi hamileligin
Aslnda istemiyordum ama yanlzlktan istiyrm bide esimi öyle cok istekli görnce bende bi anda istemeye basladm. Hayrlisi diyim. Aslnda test yapincada negatif cikar diye korkuyorum. Daha 1 aylikken iyice kafama taktm.Yani olabilir tabiki de ama yeni evlilikten de olur mu bilmem :) test yap canım testte erken çıkanlarda var varsa bisey çıkar zaten hemen istiyomusun bebis
Canım sen 1 aylık evlisin ben 6 yıllık evliyim ben ne yapayım o zaman senin yanında bunu düşün fazla kafana takma inşallah olur hayirlisiyla stres engel olur gebeliğe rahat ol ne zaman akışına birakirsan o zaman gelir bebisin hayirlisiyla herkes bunu soyluyo çünkü sende öyle yapAslnda istemiyordum ama yanlzlktan istiyrm bide esimi öyle cok istekli görnce bende bi anda istemeye basladm. Hayrlisi diyim. Aslnda test yapincada negatif cikar diye korkuyorum. Daha 1 aylikken iyice kafama taktm.
Bende öyle yapicamm. Aslinda merak olmasa iyi ama iste bu merak yokmu yiyo beniCanım sen 1 aylık evlisin ben 6 yıllık evliyim ben ne yapayım o zaman senin yanında bunu düşün fazla kafana takma inşallah olur hayirlisiyla stres engel olur gebeliğe rahat ol ne zaman akışına birakirsan o zaman gelir bebisin hayirlisiyla herkes bunu soyluyo çünkü sende öyle yap
Kiizz git yat uyu takmaBende öyle yapicamm. Aslinda merak olmasa iyi ama iste bu merak yokmu yiyo beni
Takmıyorum artk amaaaaan olursa olur nasip :) ama olsa iyi olur. Çok tesekkr ederim sanada iyi geceler :)Kiizz git yat uyu takmakafana
Heh şöyle yaa relax olTakmıyorum artk amaaaaan olursa olur nasip :) ama olsa iyi olur. Çok tesekkr ederim sanada iyi geceler :)
Bi uykusuz daha :) alsak nasıl güzel olur tadından yenmez :)zaman geçmiyor dimi kızlar yaa. bende 25 ini bekliyorum test yaptırmak için of bu ay alsak ya güzel haberleri :)
aynen yaaa bu seferde heyecandan uykusuz kalırız :))Bi uykusuz daha :) alsak nasıl güzel olur tadından yenmez :)
Yapcak bisey yok. Sende belirti falan varmi :)aynen yaaa bu seferde heyecandan uykusuz kalırız :))
Yapcak bisey yok. Sende belirti falan varmi :)[/QUObel ağrısı ve kasık agrısı dışında pek yok ama nedense umutluyum sanki bu ay yaaa.. sende ne var ne yokk
Uykusuz kalsam iyi kendime gelemem günlerce heralde haberini aldığım ani düşünemiyorum bile bayılırım heralde :)aynen yaaa bu seferde heyecandan uykusuz kalırız :))
valla bende hep eşime söylemenin hayalını kuruyorum :)N
Uykusuz kalsam iyi kendime gelemem günlerce heralde haberini aldığım ani düşünemiyorum bile bayılırım heralde :)
Off aynen yaa 6 yıldır hemdevalla bende hep eşime söylemenin hayalını kuruyorum :)
insallah en kısa sürede güler güzel yüzleriniz canm yaOff aynen yaa 6 yıldır hemde