Rabbim seni ve bebisini korusun inşallah sagsalim kucagina alirsin allah yar ve YARDIMCINIZ olsun sen stres yapma üzülme etkileme boyle kendini bebiside sikintiya sokarsinKizlar 3 aylık hamileyim su an kanamam var doktor iğne vurdu yat dinlen dedi ne olur yazımı okuyan bana dua etsin çok korkuyorum
İnşAllah canım. Üşütmedim hasta da değildim birden baş ağrısı ve bulantı şaşırtıcıEvet canim benim bugün çok midem bulaniyor. İnşallah hamissindir sende bu tatli mide bulantilarin olur
Bugün yapıcaktım ama dışarı çıkıcak halim yoktu. Yarın kısmetse gidip test alıcam canım.Neden test yapmiyorsun ?
Al yap canim tabiki kaç gün geçti ne zaman reglin ?Bugün yapıcaktım ama dışarı çıkıcak halim yoktu. Yarın kısmetse gidip test alıcam canım.
14 ünde olmalıydım ama 13 ünde başladı bir gün sonra bitti. Yerleşme kanaması gibi oldu regl gibi değildi. Bugün 2 gün geçmiş oldu Sedacım.Al yap canim tabiki kaç gün geçti ne zaman reglin ?
Merhaba yenı katıldım aranıza bırde bana yazsa ya
Kesin sonuç veriyo mu ki bak bende meraklandim şimdi :)Tamam canim guzel haberini bekliyorumm
Canım daha 1 aylık evliymissin bunlara kafani takma evliliğinin tadını çıkar şimdiden bunların sıkıntısına girme bi kaç gün sonra test yaparsın adetin gelmezseMerabalar adetime 3 gun var ama belim agriyor ve basim donuyor sanki tansiyonum dusuyor 1 aylk evliyimsozce hamilemiyim ve halsizim yatmak istiyorum yardmci olun lutfen hamilemiyim aceba