Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar 3 aylık hamileyim su an kanamam var doktor iğne vurdu yat dinlen dedi ne olur yazımı okuyan bana dua etsin çok korkuyorum
Rabbim seni ve bebisini korusun inşallah sagsalim kucagina alirsin allah yar ve YARDIMCINIZ olsun sen stres yapma üzülme etkileme boyle kendini bebiside sikintiya sokarsin

Ya kizlar eski konularda igne ile gebelik testi diye bir konu gördüm. Hamislerden bir iki kisi yapabilir mi acaba ya. Ben yaptim fakat sonuctan emin olmak istiyorumm

Hoşbulduk cnm benimde bı sıkıntım var spral vardı bende kaymıs ve rahime batmış cıkarttım test yapıldı negatif cıktı ama cıktıktan sonra esım korunmadı acaba hamıle olabılır mıyım belırtılerı var Kasık ağrısı mıde bulantısı ve gıguslrrde sıklık akıl veren ltfnnn

Ya canim ben 1.5 yillik evliyim ve bu sporal konusunda en ufak bilgim yok. Benim ovulasyon akintim reglimden hemen sonra baslar. Supheli iliskimde bu doneme denk geldi. Bu ay reglime 14 gun kadar var ama adet olacakmisim gibi cok hafif sızlamalarım ve bel sırt ağrım oluyor daha once yasamadigimdan oturu de suphelendim.

Bahsettigim teste gelince. İdrari bi kaba yapip icerisine dikiş ignesi atiyorsun . Agzini sikica kapatıp işık almasini engelledikten sonra 8 saat bekletiyorsun. Bu surecin sonunda eger ognede yogun bir sekilde paslanma veya kuflenme kararma tarzi bi degisim olursa muhtemelen pozitif oluyormus. Uyelerden bazilarinin neticelerine de sahit oldum baska uygulamalara nazaran daha guvenilir sonuc veriyor gibi.

Evet 10 gun once cikan bile varmis ya.. ben yaptim daha var sabredemedim ama cok hafif bir kararma oldu. Hatta peceteyle sildim hafif siyahlik geldi. Bu sistemle takip etmeyi dusunuyorum. Gerci Epey kararmasi gerekiyormus. Erken diye de az kararmis olabilir. Takipteyim yani bakalim

Merabalar adetime 3 gun var ama belim agriyor ve basim donuyor sanki tansiyonum dusuyor 1 aylk evliyim sizce hamilemiyim ve halsizim sürekli yatmak istiyorum yardmci olun lutfen hamilemiyim aceba cok merak ediyorum

C
Merabalar adetime 3 gun var ama belim agriyor ve basim donuyor sanki tansiyonum dusuyor 1 aylk evliyim sozce hamilemiyim ve halsizim yatmak istiyorum yardmci olun lutfen hamilemiyim aceba
Canım daha 1 aylık evliymissin bunlara kafani takma evliliğinin tadını çıkar şimdiden bunların sıkıntısına girme bi kaç gün sonra test yaparsın adetin gelmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…