Eğer hamile olma ihtimalin varsa yerleşme kanaması olabilir adetin geçti miMrb herkeze saatlerdir belirtileri okuyorumm adet olmam gerekirken dünden beri koyu kahve lekeler var ama çok az bu durumu yaşayan varmı
Cnm bugün olmam lazımdı normalde göğüslerim şişer hiç şişme belirtisi yok kasık ağrısı çok hafif ama ara ara geliyor sureklı değil. Merakla beklıyorum yarında olmazsam test yaparımEğer hamile olma ihtimalin varsa yerleşme kanaması olabilir adetin geçti mi
Yap bakalım ama negatif çıkar ve yine adet olmazsan 1 2 gün sonra kan testide yaptır bizide haberdar et hadi inşallah vardır bebiş :)Cnm bugün olmam lazımdı normalde göğüslerim şişer hiç şişme belirtisi yok kasık ağrısı çok hafif ama ara ara geliyor sureklı değil. Merakla beklıyorum yarında olmazsam test yaparım
Öyle yaparım tabi ederimm :)Yap bakalım ama negatif çıkar ve yine adet olmazsan 1 2 gün sonra kan testide yaptır bizide haberdar et hadi inşallah vardır bebiş :)
Adetim 2 gün gecikmiş ti şu an test yaptim dayanamadım negatif çıktı. ... ama hala adet belirtim yok daha.... biraz daha bekleyip tekrar yapacam
Kan testinin sonucu ne çıktı peki.. belki hava değişim lerimdendir çok umudum yok. .. bekleyeceğimBen de adet olamadim ilk defa gecikti. Idrar testi negatif cikti. Kan testi verdim iki saatte anca cikar dedi. Resmen adet sancisi cekiyorum 7 gündür ama olmadim
Hoşgeldin canim. Belirtilerin hamilelik belirtisi. Daha once adetin hic gecikti mi. Idrar testi yapmayi düşünüyor musun.Kızlar Merhaba yeni katıldım aranıza. Adetime 1 gun kaldı göğüs hassasiyeti bacak sizlamasi ve ara ara kasık ağrılarim var. AllahıM tüm ıstiyenlere hayırlı zamanda hayırlı bebisler versin
Kan testinin sonucu ne çıktı peki.. belki hava değişim lerimdendir çok umudum yok. .. bekleyeceğim[/QUOTE
Yeni aldik negatif. Artik adet olcam diye beklicem. Daha ne kadar gecikebilirki. Gec döllenme diyolar ama zannetmem yokmuş işte
Kac cikti
Insallah canim bebisin sana tutunur birakmaz seni. Dualarim seninle. Sen yat bol bol dinlen olumsuzda düşünme. Bebisinle konuşKizlar 3 aylık hamileyim su an kanamam var doktor iğne vurdu yat dinlen dedi ne olur yazımı okuyan bana dua etsin çok korkuyorum
İnşallah öyledir canım iyi düşün iyi olsun olmazsa da hayırlısı boyleymis napalim Rabbim ol edemeyince elimizden bisey gelmiyo ki dua dan başkaKe
Keşke öyle olmuş olsa.... inşallah Rabbim den tek isteğim
Kiiz benimde adetim 2 gün geçtikten sonra kahverengi lekelenme başladı daha kanama olmadım 4 gundur lekelenme var bugün koyulasti biraz anlamadım ne olduğunu yarin doktora gidecektim sonra vazgectim koyulasinca gelecek sanırım dedimMrb herkeze saatlerdir belirtileri okuyorumm adet olmam gerekirken dünden beri koyu kahve lekeler var ama çok az bu durumu yaşayan varmı
Allahım yardimcin olsun bebisin sana tutunsun inşallah kucağına almak nasib olsun üzme kendini uzulmek daha kötü rabbime sığın veren o sonuçta inşallah Allahın izniyle bisey olmazKizlar 3 aylık hamileyim su an kanamam var doktor iğne vurdu yat dinlen dedi ne olur yazımı okuyan bana dua etsin çok korkuyorum
Daha once hiç gecikmedi günüHoşgeldin canim. Belirtilerin hamilelik belirtisi. Daha once adetin hic gecikti mi. Idrar testi yapmayi düşünüyor musun.
Hosbuldum canımHoşgeldin canim. Belirtilerin hamilelik belirtisi. Daha once adetin hic gecikti mi. Idrar testi yapmayi düşünüyor musun.
Sedacım midr bulantın devam ediyo mu ? Ben sabahtan beri mide bulantısı ve baş ağrısı çekiyorum. Bir kaç defa istifrar ettimBekle canim biraz daha geç döllenme olmuş demekki
Evet canim benim bugün çok midem bulaniyor. İnşallah hamissindir sende bu tatli mide bulantilarin olurSedacım midr bulantın devam ediyo mu ? Ben sabahtan beri mide bulantısı ve baş ağrısı çekiyorum. Bir kaç defa istifrar ettim