Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Mrb herkeze saatlerdir belirtileri okuyorumm adet olmam gerekirken dünden beri koyu kahve lekeler var ama çok az bu durumu yaşayan varmı

Cnm bugün olmam lazımdı normalde göğüslerim şişer hiç şişme belirtisi yok kasık ağrısı çok hafif ama ara ara geliyor sureklı değil. Merakla beklıyorum yarında olmazsam test yaparım
Yap bakalım ama negatif çıkar ve yine adet olmazsan 1 2 gün sonra kan testide yaptır bizide haberdar et hadi inşallah vardır bebiş :)

Selam kızlar ,benimde bacaklarımda değişik ağrılar var halsizlik ve midemdekileri hazmedememeye başladım saatlerdir kramplar girip duruyor . Rabbim gönlümüze göre versin inşallah beklemedeym

Kızlar Merhaba yeni katıldım aranıza. Adetime 1 gun kaldı göğüs hassasiyeti bacak sizlamasi ve ara ara kasık ağrılarim var. AllahıM tüm ıstiyenlere hayırlı zamanda hayırlı bebisler versin:KK6:Hoppa

Kızlar Merhaba yeni katıldım aranıza. Adetime 1 gun kaldı göğüs hassasiyeti bacak sizlamasi ve ara ara kasık ağrılarim var. AllahıM tüm ıstiyenlere hayırlı zamanda hayırlı bebisler versin:KK6:Hoppa
Hoşgeldin canim. Belirtilerin hamilelik belirtisi. Daha once adetin hic gecikti mi. Idrar testi yapmayi düşünüyor musun.

Mrb herkeze saatlerdir belirtileri okuyorumm adet olmam gerekirken dünden beri koyu kahve lekeler var ama çok az bu durumu yaşayan varmı
Kiiz benimde adetim 2 gün geçtikten sonra kahverengi lekelenme başladı daha kanama olmadım 4 gundur lekelenme var bugün koyulasti biraz anlamadım ne olduğunu yarin doktora gidecektim sonra vazgectim koyulasinca gelecek sanırım dedim

Kizlar 3 aylık hamileyim su an kanamam var doktor iğne vurdu yat dinlen dedi ne olur yazımı okuyan bana dua etsin çok korkuyorum
Allahım yardimcin olsun bebisin sana tutunsun inşallah kucağına almak nasib olsun üzme kendini uzulmek daha kötü rabbime sığın veren o sonuçta inşallah Allahın izniyle bisey olmaz

Hoşgeldin canim. Belirtilerin hamilelik belirtisi. Daha once adetin hic gecikti mi. Idrar testi yapmayi düşünüyor musun.
Daha once hiç gecikmedi günü
Hosbuldum canım:KK54:genelde adet günlerim Şaşmaz hiç ama en Sonki adetim 3 gün erken geldi.yarını bekliyorum bakalım eğer kırmızılar gelmezse dayanamam testi yaparım:KK48:

Sedacım midr bulantın devam ediyo mu ? Ben sabahtan beri mide bulantısı ve baş ağrısı çekiyorum. Bir kaç defa istifrar ettim :KK43:
Evet canim benim bugün çok midem bulaniyor. İnşallah hamissindir sende bu tatli mide bulantilarin olur

X