Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bunlar benim adetime yakın hep olur ama inşallah sen hamissindir biraz daha bekle test yaptırArkadaslar adetime 10 gin var hic hamileleik belirtisi yok ama iki gundur psikoljik olarak sinir alinganlik cok fazla sacma olacak ama gebelik belrtisi olabilr mi.
ya benimde normalde adetteonce olurdu ama bu ay erken basladi insaalh adet olmam yaCanım bunlar benim adetime yakın hep olur ama inşallah sen hamissindir biraz daha bekle test yaptır
Bekle canim biraz daha geç döllenme olmuş demekkiAdetim 2 gün gecikmiş ti şu an test yaptim dayanamadım negatif çıktı. ... ama hala adet belirtim yok daha.... biraz daha bekleyip tekrar yapacam
İnşallah canım Allah hayirlisini nasib etsin hepimiz içinya benimde normalde adetteonce olurdu ama bu ay erken basladi insaalh adet olmam ya
Adetim 2 gün gecikmiş ti şu an test yaptim dayanamadım negatif çıktı. ... ama hala adet belirtim yok daha.... biraz daha bekleyip tekrar yapacam
Bekle canim biraz daha geç döllenme olmuş demekki
Adet derken nasıl bi adetti canım lekelenme şeklinde mi belki üstüne gormussundur bi doktora gitsene kan testi falan yaptirirsinArkadaşlar benim 8 gün ilk defa adetim geçmişti. Ben 6. Gün test yapmıştım. Çok net olmasada belirgin iki çizgi vardı. 8. Gün adet oldum. Dün bitti ama kasıklarımdaa aşırı batma ve mide bulantısı var. Ne olabilir
Inşallah bekliyorum sonu hüsran olmaz inşallah allahtan hayırlı siBekle canim biraz daha geç döllenme olmuş demekki
Keşke öyle olmuş olsa.... inşallah Rabbim den tek isteğimBelki geç dollenmedir ondan idrar da çıkmayabilir bi kaç gün sonra tekrarlarsin inşallah bebisin seninledir
Cnm ins sende hamilesindir ama var daha regline denemeye devam..ins güzel haberler alirsn bu ay :)Ya benim yumurtlama akintilarim adetten hemen sonra basliyor. Iliskimiz de adetten hemen sonra oldu. Bugun iliskiden sonra 8. Gun. Adetime 14 gun kadar var daha ama kasiklarimda adet olacakmisim gibi sizlamalar oluyor. Bende usutmusumdur falan diye gecistirdim heveslenmeyeyim diye. Ama ne zaman bosversem alttan bi sizi yada batma dürtüveriyo :)
Cnm yarin sabah git br görün istersen hem icin rahatlar.. ins güzel bebek haberleri alirisnİnşallah canım ama doktora gitsem mi acaba lekelenmem siyaha döndü sanki noluyo böyle yaa bu ay rahatsizlanmistim iğne falan yapıldı acil de ilaç falan da kullanmistim ondan mi oldu acaba etkiledi mi ki
Cnm hic utanma tabiki gideceksin.bir ogren bakalim neden gecikmis adetin..hem test pozitif..acaba kimyasal gebelik mi yaşadın bir arkadasimiz oyle yazmisti tam bilmiyorum aslinda..ama git bir gorun ins en kisa zamanda bebek sabibi olursunuz cnm sorun da yokmus bak ne guzel..5 yil korunmadiginiz halde mi olmadi cocugunuzNormalde yaşadığım adet şeklindeydi hiç durmadan 3 gün oldum. Normalde bitince ağrılarım olmaz. Gidicem ama utanıyorum. Madem adet oldun niye geldin derlerse. Bide bende ve eşimde de sorun yok ama beş yıllık evliyim hala çocuğum yok. Çok üzücü bir durum
Evet korunmadık hiç.Cnm hic utanma tabiki gideceksin.bir ogren bakalim neden gecikmis adetin..hem test pozitif..acaba kimyasal gebelik mi yaşadın bir arkadasimiz oyle yazmisti tam bilmiyorum aslinda..ama git bir gorun ins en kisa zamanda bebek sabibi olursunuz cnm sorun da yokmus bak ne guzel..5 yil korunmadiginiz halde mi olmadi cocugunuz
Anladim cnm hayirlisi olsun..ins en kisa zamanda hayirli bir zamanda bebek haberi alirsinEvet korunmadık hiç.
İnşallah İsteyen herkes alır bebek haberiAnladim cnm hayirlisi olsun..ins en kisa zamanda hayirli bir zamanda bebek haberi alirsin