Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaslar adetime 10 gin var hic hamileleik belirtisi yok ama iki gundur psikoljik olarak sinir alinganlik cok fazla sacma olacak ama gebelik belrtisi olabilr mi.

Arkadaşlar benim 8 gün ilk defa adetim geçmişti. Ben 6. Gün test yapmıştım. Çok net olmasada belirgin iki çizgi vardı. 8. Gün adet oldum. Dün bitti ama kasıklarımdaa aşırı batma ve mide bulantısı var. Ne olabilir

Arkadaşlar benim 8 gün ilk defa adetim geçmişti. Ben 6. Gün test yapmıştım. Çok net olmasada belirgin iki çizgi vardı. 8. Gün adet oldum. Dün bitti ama kasıklarımdaa aşırı batma ve mide bulantısı var. Ne olabilir
Adet derken nasıl bi adetti canım lekelenme şeklinde mi belki üstüne gormussundur bi doktora gitsene kan testi falan yaptirirsin

Normalde yaşadığım adet şeklindeydi hiç durmadan 3 gün oldum. Normalde bitince ağrılarım olmaz. Gidicem ama utanıyorum. Madem adet oldun niye geldin derlerse. Bide bende ve eşimde de sorun yok ama beş yıllık evliyim hala çocuğum yok. Çok üzücü bir durum

Ya benim yumurtlama akintilarim adetten hemen sonra basliyor. Iliskimiz de adetten hemen sonra oldu. Bugun iliskiden sonra 8. Gun. Adetime 14 gun kadar var daha ama kasiklarimda adet olacakmisim gibi sizlamalar oluyor. Bende usutmusumdur falan diye gecistirdim heveslenmeyeyim diye. Ama ne zaman bosversem alttan bi sizi yada batma dürtüveriyo :)
Cnm ins sende hamilesindir ama var daha regline denemeye devam..ins güzel haberler alirsn bu ay :)

İnşallah canım ama doktora gitsem mi acaba lekelenmem siyaha döndü sanki noluyo böyle yaa bu ay rahatsizlanmistim iğne falan yapıldı acil de ilaç falan da kullanmistim ondan mi oldu acaba etkiledi mi ki
Cnm yarin sabah git br görün istersen hem icin rahatlar.. ins güzel bebek haberleri alirisn

Normalde yaşadığım adet şeklindeydi hiç durmadan 3 gün oldum. Normalde bitince ağrılarım olmaz. Gidicem ama utanıyorum. Madem adet oldun niye geldin derlerse. Bide bende ve eşimde de sorun yok ama beş yıllık evliyim hala çocuğum yok. Çok üzücü bir durum
Cnm hic utanma tabiki gideceksin.bir ogren bakalim neden gecikmis adetin..hem test pozitif..acaba kimyasal gebelik mi yaşadın bir arkadasimiz oyle yazmisti tam bilmiyorum aslinda..ama git bir gorun ins en kisa zamanda bebek sabibi olursunuz cnm sorun da yokmus bak ne guzel..5 yil korunmadiginiz halde mi olmadi cocugunuz

Cnm hic utanma tabiki gideceksin.bir ogren bakalim neden gecikmis adetin..hem test pozitif..acaba kimyasal gebelik mi yaşadın bir arkadasimiz oyle yazmisti tam bilmiyorum aslinda..ama git bir gorun ins en kisa zamanda bebek sabibi olursunuz cnm sorun da yokmus bak ne guzel..5 yil korunmadiginiz halde mi olmadi cocugunuz
Evet korunmadık hiç.

X