Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Insallah :) belki sendede vardr yarin testte belli olur.Adetime 9 gün var canım. Bilmiyorum ki ya bi kaç gün daha geçsin diyorum
Valla benim içime kuruntu düşünce ben duramıyorum ya :) bugün doktora sordum doktor dediki ilk adet gününden sonraki onuncu on ikinci on dördüncü ve on altıncı günler ilişkiye gir onun dışında yapsanda olmaz zaten dedi

Evet o günler yumurtlama günleri olduğu için ondan canım. Allah verirse her şekilde olur ya.:) sen yarın yaptircakmisin kan tahlili

valla aynen banada öyle ded ilk günden say dedi 10. gün başla gün aşırı 10 gün dedi diğer günler bi işe yaramaz dedi

Kizlar ben belirtilerini reglime 13 gün kala yasadim klasik bel ve göğüs agrisi azicik is yapsam belim kiriliyordu 2 dk ayakta dursam bile agriyordu kasigimda genelde sol tarafta çok asiri batma oluyordu göğüs agrima gelirsek gogusum benim her ay agrir ama bu sefer yanlardan agriyordu ve uclari hem sizliyor hem agriyordu dokunamiyordum bile birde diş etim asla kanamaz ve disimi fircalarken kanamisti mide bulantim hic olmadi akintim hic olmadi yani normal di bunlar bas agrim oldu sabah kalktigimda catliyordu basim ve istahim artmisti hala acik istahim regli günümü 2 gün gecti test yaptim pozitif cikti çok şükür bebeğim benimle Rabbim isteyen herkese nasip etsin umarim yardimci olabiliyorumdur

Amin. .Allah hayırlı si ile kucağına almayi nasip etsin.... benimde iştahı m çok açık belim çok ağrıyor. Bugün 2 gün gecikmesi adetimin belirtim de yok. . Belki hava değişimi olabilir.

Adetlendim hamile degilim oturdum agliyorum
Canını sıkma lütfen.. Hayırlısını dile.. Arkadaşlar bu arada birşey soracağım? Bugün benim de regl günüm ama henüz olmadım. Acaba test alıp yapsam henüz erken mi? Aslında kan testinde sonuç çoktan belli oluyor gereksiz yere heyecan yapıp yaptırmak istemiyorum.

Kizlar bugun tahlil icin saglik ocagina gittim 10.30 da bitiyormus kan alma. Ben 10.40 da oradaydim. Kaderin cilvesi gaaliba :))) bir de bugun acik sari sumuksu bir akinti geldi yumurtlama akintisna benziyor ama aciik sari renginde . Bugun çamaşır suyu ve karbonat testini yaptim ikiside kabardi. Ama guvenilir degilmis tabiki kafam allak bullak psikolojime hakim olamıyorum yaa

Cnm burdan bir arkadasimiz regline 3 kala yapti testi pozitif cikti yap bence

Cnm akinti normal yani hepimizde oluyor..o testler nasil ki..yarin tekrar git hastaneye kan tahlili icin bakalim ins güzel haberler alirsin..belirtin var mi senin cok ne kadar var regline

Cnm akinti normal yani hepimizde oluyor..o testler nasil ki..yarin tekrar git hastaneye kan tahlili icin bakalim ins güzel haberler alirsin..belirtin var mi senin cok ne kadar var regline

Ya benim yumurtlama akintilarim adetten hemen sonra basliyor. Iliskimiz de adetten hemen sonra oldu. Bugun iliskiden sonra 8. Gun. Adetime 14 gun kadar var daha ama kasiklarimda adet olacakmisim gibi sizlamalar oluyor. Bende usutmusumdur falan diye gecistirdim heveslenmeyeyim diye. Ama ne zaman bosversem alttan bi sizi yada batma dürtüveriyo :)

Benim ağrıların sebebi mantar çıktı bu ay deneme yasak çöktüm resmen oturdum ağlıyorum

Kiz neden agliyosun canim benim rahim senin zaman senin hep hayirlisini istemiyo muyuz biz. E belki hayirlisi bu. Su an ayni durumda oldugum icin anlayabiliyorum seni ama tanidiklarim hep dedi ki ne zaman bosverdim o zaman bebik kapimizi caldi diyorlar. Bu işin psikolojiyle çok alakasi var. Dusunsene bebek varken tutunmasini bile bu kadar stres nasil etkiliyorda millet dusuk yapiyor stresten. Olusmasini nasil etkiler allah bilir. Canim benim sıkma tatli canını Rabbim en uygun zamanda versin insaaallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…