Peki sen yumurtlama gunlerinde esinle beraber oldun mu..yap cnm test er ya da gec cikacak ortaya..geciktirici hala etki gosterir mi bilmiyorum ki2 gün geçti canım ben hatırlamıyorum bile geciktiğini 1 sene önce bir kere gecikmişti hayatımda ilk defa şimdi test yapmaya çekiniyor
Ha bir de eylül de geciktirici kullandım acaba onun etkisi varmıdır? Ekim ayında bu belirtilerin hiçbirini yaşamadım ayrıca ekim reglimden gayet memnundum geciktiriciye rağmen bi dengesizlik olmadı
Eve t gecen ay ama kullandığım ilaçlardan dolayi gecikmisti. .. Bu ay ilaç kullanmadım havalardan dir belki diyorum....inşallah hamileyim dirDaha once adetin gecikmismiydi canim. Gecikmediyse hamile olabilirsin.
Peki sen yumurtlama gunlerinde esinle beraber oldun mu..yap cnm test er ya da gec cikacak ortaya..geciktirici hala etki gosterir mi bilmiyorum ki
Bugün test alacam. Yarına kadar adet olmazsam sabah yapacam. ...Eve t gecen ay ama kullandığım ilaçlardan dolayi gecikmisti. .. Bu ay ilaç kullanmadım havalardan dir belki diyorum....inşallah hamileyim dir
Insallah hamilesindir canim. Istersen idrar testi yap bi taneEve t gecen ay ama kullandığım ilaçlardan dolayi gecikmisti. .. Bu ay ilaç kullanmadım havalardan dir belki diyorum....inşallah hamileyim dir
Anladim cnm bakalim kismet..Yumurtlama günüme denk geldi mi bilmiyorum ama bu ay haftada 2 ya da 3 kere birlikte olduk
Tskler tatlim kan testide yaptirdim şimdi sonuç almaya gidiyorum inşallah bir sorun cikmaz hayirlisi olsun inşallah Rabbim isteyen herkese yasatsin bu essiz duyguyutebrikler canım
evet insan okudukça acaba diyor en küçük hareketlenmeyim bile gebeliğe bağlıyoruz Allah kimseye aratmasın inşallah bi an önce bebişlerimizi hissedelimkızlar yazılarınızı okudukça kendimden şüphelenir oldum acabalar hayaller :) ooff ya daha 10 günüm var çok şişkinlik var gaz çok var regli olacakmışım gibi bazen ağrılarım oluyor sonra geçiyor ama çok aşırı derecede şişkinlik var test sonuçlarınızı gördükçe gidip alıp yapasım var :) çok heyecanlanıyorum
evet insan okudukça acaba diyor en küçük hareketlenmeyim bile gebeliğe bağlıyoruz Allah kimseye aratmasın inşallah bi an önce bebişlerimizi hissedelim
İyiyim canim TSK ederim kan testi yaptirdim sonuç almaya gidiyorum midem bulaniyor iyyykkkBugun nasilsin taze anne adayimiz
Inşallah bugün alacağım bi tane. .. Rabbim herkese banada hayirlisiyla nasip etsinInsallah hamilesindir canim. Istersen idrar testi yap bi tane
Canim benim yumurtlamaya takilma çalışmalara devam et 1 gün dolu 1 gün bos devam et Rabbim ol derse ne zaman olursa olsun olurbirşey sorucam size ben şimdi periyot günlüğü diye bir proğ.indirdim çok faydalı gibi ilk ay olucak deneyeli yanlız proğrama göre yumurtlama günüm 7 ile 13 kasım diye söylüyor hani yumurtladığımız zaman akıntı geliyor ya bu zaman dilimi içinde bende öyle birşey olmadı ama bugün başladı akıntı gelmeye kafam karıştı ya
Inşallah bugün alacağım bi tane. .. Rabbim herkese banada hayirlisiyla nasip etsin
Iyiyim canim teşekkür ederim. Bekliyorum ben de işte. Insallah adet olmam. Kan testinin sonucunu merakla bekliyoruz canimİyiyim canim TSK ederim kan testi yaptirdim sonuç almaya gidiyorum midem bulaniyor iyyykkksen nasilsin canim ?
Canim benim yumurtlamaya takilma çalışmalara devam et 1 gün dolu 1 gün bos devam et Rabbim ol derse ne zaman olursa olsun olur
İnşallah tatlim dua ediyorum hepinize bol bol. Alayim sonucu yazacagim mutlakaIyiyim canim teşekkür ederim. Bekliyorum ben de işte. Insallah adet olmam. Kan testinin sonucunu merakla bekliyoruz canim