- 1 Kasım 2015
- 1.955
- 1.395
- 34
Allah yardimcin olsun canim üzülme kazma kendini olacak inşallahbana 5 yıldır gına geldi beya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimcin olsun canim üzülme kazma kendini olacak inşallahbana 5 yıldır gına geldi beya
Canım seninde adetine 10 gün vardı. Ne dedi doktor sonuç ne çıktıkızlar tünaydın herkese kasık ağrıları devam ediyo benim hala ama bugün iş yerindeki kadınlar üsütmüs olabilirsin dedi 1 saat sonra doktora gitcem verdiği tavsiyeleride yazarım size
Hadi gözün aydın bir aylık galiba :) darısı bizlere :)Kizlar sonucumu aldim
Süper sonuç canim tebrik ederim. Insallah bebeginin kalp atışlarıni da duyarsin. Cok sevindim adına.Kizlar sonucumu aldim
Tebrikler canım çok güzel değerler :) ne kadarlik şimdi kaç gün gecikmeyle bu sonuç çıktı bi de belirtileri alabilir miyizKizlar sonucumu aldim
Kaç ay sonra oldu hemen testi uyguladığın ay mı oldu?canım bende yumurtlama testi kullanarak hamile kaldım 2 tane test çıktı birini yaptığımda çok açık renkti diğer gün yaptığımda net kırmızı çizgiyi gördüm yani aldığım okuduğum bilgilere göre net çıkması gerekiyo çizginin inşallah kısa zamanda o duyguyu yaşarsın :)
Hayır li olsun darısı bize bende yarın test yapacam adetin kaç gün geçmişti ve belirtilerin nelerdi.Kizlar sonucumu aldim
Benim ağrıların sebebi mantar çıktı bu ay deneme yasak çöktüm resmen oturdum ağlıyorumCanım seninde adetine 10 gün vardı. Ne dedi doktor sonuç ne çıktı
Ne mantarı ya.neden olmuş peki.kan testi yaptır saydın hiç bişi cikmadi mi testte hcg falanBenim ağrıların sebebi mantar çıktı bu ay deneme yasak çöktüm resmen oturdum ağlıyorum
Hic test yapalım falan demedi ağrım var dedim çocuk düşünüyoruz şuan düzenli gün aşırı ilişkiye giriyoruz dedim sağ kasigimi gösterdim ultrasonla baktı tamam kalkabilirsin mantar var ilaçları kullan 10 gün boyunca ilişki yasak yada korun dediNe mantarı ya.neden olmuş peki.kan testi yaptır saydın hiç bişi cikmadi mi testte hcg falan
Anladım canım. Ne bilim anlamadım ben bişey insan bi kan testi falan isterdi.Hic test yapalım falan demedi ağrım var dedim çocuk düşünüyoruz şuan düzenli gün aşırı ilişkiye giriyoruz dedim sağ kasigimi gösterdim ultrasonla baktı tamam kalkabilirsin mantar var ilaçları kullan 10 gün boyunca ilişki yasak yada korun dedi
süper yaaa tebrik ederim darısı başımızaKizlar sonucumu aldim
Ee pekHic test yapalım falan demedi ağrım var dedim çocuk düşünüyoruz şuan düzenli gün aşırı ilişkiye giriyoruz dedim sağ kasigimi gösterdim ultrasonla baktı tamam kalkabilirsin mantar var ilaçları kullan 10 gün boyunca ilişki yasak yada korun dedi
Ee peki kaşıntı yanma fln var mı da mantar dedi kiHic test yapalım falan demedi ağrım var dedim çocuk düşünüyoruz şuan düzenli gün aşırı ilişkiye giriyoruz dedim sağ kasigimi gösterdim ultrasonla baktı tamam kalkabilirsin mantar var ilaçları kullan 10 gün boyunca ilişki yasak yada korun dedi
Dün zaten yazmıştım ya beyaz akıntım var diye onu söyledim ama kaşıntı yok bende oda kaşıntı olmasada var mantar dedi. Bide antibiyotik verdi ama korkuyorum simdi sabah saglikocaginda kan tahlili yaptırıp kullanicam ilaciEe pek
Ee peki kaşıntı yanma fln var mı da mantar dedi ki
Bence de canım sen önce kan tahlili yaptır sonra ilaçları kullanmaya başla.Dün zaten yazmıştım ya beyaz akıntım var diye onu söyledim ama kaşıntı yok bende oda kaşıntı olmasada var mantar dedi. Bide antibiyotik verdi ama korkuyorum simdi sabah saglikocaginda kan tahlili yaptırıp kullanicam ilaci