Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar sonucumu aldim :anneadayı::emir_bebek::21:

Eklentiler

• 20151116_153600~2.jpg
    20151116_153600~2.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 80
canım bende yumurtlama testi kullanarak hamile kaldım 2 tane test çıktı birini yaptığımda çok açık renkti diğer gün yaptığımda net kırmızı çizgiyi gördüm yani aldığım okuduğum bilgilere göre net çıkması gerekiyo çizginin inşallah kısa zamanda o duyguyu yaşarsın :)
Kaç ay sonra oldu hemen testi uyguladığın ay mı oldu?

Ne mantarı ya.neden olmuş peki.kan testi yaptır saydın hiç bişi cikmadi mi testte hcg falan
Hic test yapalım falan demedi ağrım var dedim çocuk düşünüyoruz şuan düzenli gün aşırı ilişkiye giriyoruz dedim sağ kasigimi gösterdim ultrasonla baktı tamam kalkabilirsin mantar var ilaçları kullan 10 gün boyunca ilişki yasak yada korun dedi

Hic test yapalım falan demedi ağrım var dedim çocuk düşünüyoruz şuan düzenli gün aşırı ilişkiye giriyoruz dedim sağ kasigimi gösterdim ultrasonla baktı tamam kalkabilirsin mantar var ilaçları kullan 10 gün boyunca ilişki yasak yada korun dedi
Anladım canım. Ne bilim anlamadım ben bişey insan bi kan testi falan isterdi.

Ee pek
Ee peki kaşıntı yanma fln var mı da mantar dedi ki

Dün zaten yazmıştım ya beyaz akıntım var diye onu söyledim ama kaşıntı yok bende oda kaşıntı olmasada var mantar dedi. Bide antibiyotik verdi ama korkuyorum simdi sabah saglikocaginda kan tahlili yaptırıp kullanicam ilaci
Bence de canım sen önce kan tahlili yaptır sonra ilaçları kullanmaya başla.

X