Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benimde reglimden 2 gün geçti sonra kahverengi lekelenme başladı bugün 6. gün test yapmaya korkuyorum çünkü tıbben hamile olmam imkânsız yarin doktora gitmeyi dusunuyorum

Canim boyle yaptim ama olmuyor anlamadim ki

cok cok teşekkür ederim canlarım yani su testlere dayanarak hamile olduguma ikna oldum gibi inşallah normal bir gebeliktir hepimiz saglıkla kucagımıza alırız. belirtilere gelince son 2 haftadır özellikle ara ara agrı oluyordu kasıklarda ve belde göğüslerde ara ara sızlama oldu gecen hafta tuhaf bir şekilde sivilceler cıktı normalde adet olacagımda cıkar ama gecen hafta çıktı 3-4 tane anlam veremedim. bir de afedersiniz hepiniz bacım yerinesiniz söyleceğim o yüzden cinsel isteksizlik oldu ki ben cok kuduruk bişeyimdir 6 yıllık evliyim eşime hayır dediğim görülmüş şey değildir imkansızdr yani genelde ilk isteyen benimdir :) adetten sonra adamın basının etini yiyen ben son 10 gündür bir gram istek duymadım ve kendimi zorladıgım halde istemedim eşim hamile oldugumu ordan anlamş resmen beynim ilişkiyi reddediyordu bi anormallik oldugunu anladm. aklıma geldikçe yazarım

Bir belirti daha ben hamile oldugumu anlamak için elle muayene yapıyordum cok anladıgımdan değil de işte öyle şüphelendiğim zaman bi yoklardım bu ay içi inanılmaz yumuşaktı böyle pamuk gibi ilk kez böyle oldu ha bi de elin boşluga degecek gibi bir şey var o yalan cünkü rahım agzına degiyor yumurta gibi bir sey yani hamileyken de değilken de ona değiyor önemli olan içerinin yumuşak ve sert olması zaten doktorlar da ona bakıyorlarmış. bir de dünden beri biraz midem bulanıyor diğer hamileliğimde 5 ay sürmüştü nefret ediyorum mide bulantısından inşallah cok olmaz.

Canim git bir doktora testlerin pozitif bebis var belli ama bir muayene ol kan testi yaptir benim gunum geçti iki testinde pozitif olmasina rağmen bugün kan testi verdim öğleden sonra sonuç alacam ihmal etme hem kesin olup olmadigida belli olur

Canım o göğüste sizlamalar bencede var sol kaşık batmalari ara ara. Ama hiç akintim yok. Sizde akıntı olduğu? 5 günüm var adetine. Psikolojik olmasından korkuyorum belirtilerin.

Canım işte kendine dikkat et fazla ayakta kalma.uzan yat dinlen beslenmene dikkat et.bunlarda önemli. :)

ah canım işteyim keşke imkan olsa da yatsam bi de kızım var 4 yasında evde bile yatamıyorum eve git yemek bulaşık camasaır kızla oyna uyur uff Allah yardımcım olsun

daha günüm gelmedi canım ya gecsin de öyle gideym diyorum çizgi her gün koyulaşıyor ya biraz rahatladm her şey yolunda demek ki :) işyerinde de söylemek istemiyorum müdürüm de erkek zaten cts randevu alıp gideym diyorum

Canım o göğüste sizlamalar bencede var sol kaşık batmalari ara ara. Ama hiç akintim yok. Sizde akıntı olduğu? 5 günüm var adetine. Psikolojik olmasından korkuyorum belirtilerin.

yok canım bende akıntı olmadı kuruydum hatta normalden daha kuruydu diyebilirim zaten dedim ya isteksizlik de vardı hiç akıntım olmadı bu ay

Kızlar merhaba benim reglim 1 hafta gecikti ve nerdeyse on gündür yaptığım her test böyle çıkıyo ben görüyorum siz de görürsünüz inşallah dikkat edince hayalet gibi bi çiZgi var yanımdakîler görüyo ama fotoğrafta zor gözüküyo siz de görün ve bana yardımcı olun nolurr

Eklentiler

• image.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 58

canım on gündür böyle cıkıyorsa bi sorun var demek ki cünkü git gide koyulaşması gerekir mesela ben bir hafta önce basladım seninki gibiydi sonra git gide belli oldu su an adetime 2 gün var bugünkü baya bi belli artık. sen bence bi kan tahlili yaptır varsa kanda cıkar cünkü Allah gönlüne göre versin bence sen hemen bi doktora git :)

Bu ay rahim filmi çekilmiştim doktorum ve bi başka doktorla konuştum bekle dediler ya tahim gilminin etksisinden olmuyosun ya da geç oluşan bi rbelik var dediler bekliyorum alttakine bak canım hemen çıkıyo damlatınca idrarı beklemiyorum yni

Eklentiler

• image.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 64

Tuplerim tıkalı bide rahim tüberkülozu gecirmisim 2 tutmayan tüp bebek var 6 yıldır bekliyoruz
Anladim cnm gecmis olsun...ins en kisa zamanda düzelir bu rahatsizliklarin ve en kisa zamanda hamile kalirsin...dikkat et kendine en kisa zamanda doktora git belki olumlu yonde vardir gelisme

Kızlar adetim bitti. Şimdi ovulasyon testlerine başlayacağım ama sorum şu testte minicik bir pembelikte olsa bu yumurtlamaya mı delalet eder? Bir de bu testleri bir daha ki adet gününe kadar mı yapmam lazım.

inşallah vardır benim de böyleydi hatta sinir oluyordum ilk yaptıklarımda 3-5 saat sonra cizgi cıkıyordu sonra sonra koyulastı yani sen on gündür bu şekilde dediğin için dedim ben koyulaşması gerek bu hafif çizgiyle gitsen hcg 1-2 falan cıkar bence sen yarın öbür gün tekrar yap sabah ilk idrarla koyulaşırsa demek ki hamilesin yok yine aynıysa demek ki baska bir şey hormonal falan olabilir ya da direk doktora git kanda baktır umarım hamilsindr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…