- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
Anladım canım inşallah hayırlısı olsun her gün yaptın mı testinşallah vardır benim de böyleydi hatta sinir oluyordum ilk yaptıklarımda 3-5 saat sonra cizgi cıkıyordu sonra sonra koyulastı yani sen on gündür bu şekilde dediğin için dedim ben koyulaşması gerek bu hafif çizgiyle gitsen hcg 1-2 falan cıkar bence sen yarın öbür gün tekrar yap sabah ilk idrarla koyulaşırsa demek ki hamilesin yok yine aynıysa demek ki baska bir şey hormonal falan olabilir ya da direk doktora git kanda baktır umarım hamilsindr
evet yaptım sayılır :) ilk yaptıklarımda 5 saat sonra cok ince cizgi cıktı sonra 2 saatte cıktı ilk görünen cizgi 2 gün önceydi yani adete 4 gün kala yaptım hemen 2 dk da hafif silik gördüm dün de sabah yaptım hatta burda kızlarla paylaştım silik cizgi belliydi bugün yaptıgımı da koydum zaten su an kurudu mesela iki cizgi de gayet koyu ve belli darısı basına inşallah ben bu testlere dayanarak hamile olduğumu düşünüyorum adetim de gecsin inşallah doktora gidicem cumartesi rabbim kimsenin kucagını boş koymasın. ben gideyim yemegimi yiyeyim görüşürz canlarım öpüldünüz sakın ola ki üzülüp umutsuzluga kapılmayın sizin için neyin hayırlı oldugu ne zaman uygun oldugunu rabbim bilir :)Anladım canım inşallah hayırlısı olsun her gün yaptın mı test
Anladim cnm gecmis olsun...ins en kisa zamanda düzelir bu rahatsizliklarin ve en kisa zamanda hamile kalirsin...dikkat et kendine en kisa zamanda doktora git belki olumlu yonde vardir gelisme
Kızlar adetim bitti. Şimdi ovulasyon testlerine başlayacağım ama sorum şu testte minicik bir pembelikte olsa bu yumurtlamaya mı delalet eder? Bir de bu testleri bir daha ki adet gününe kadar mı yapmam lazım.
Anladim cnm gecmis olsun...ins en kisa zamanda düzelir bu rahatsizliklarin ve en kisa zamanda hamile kalirsin...dikkat et kendine en kisa zamanda doktora git belki olumlu yonde vardir gelisme
Caniiimm cok belli bu ya kesin hamilesin Ayy çok heyecanlı yaa cook sevindim:))Ben görüyorum bildigin çizgi hem de çok belirgin değil mi yaa Allahım hepinize versin inşallah ezan okunuyor yürekten dua ediyorum
ben regl oldum malesef, umarım bu ay için çift çizgiler sizlerden yana olurİnş oyle olur canım ins bu defa hepimiz görebiliriz çift çizgiyi :)
Cikmaz cnm inss..iyi gzuel haber alirsinSagol canım inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim bunlar güzel duygulardir eminim yarin bi doktora gidicem bakalım sebep neymiş kötü bisey çıkmasın da
Ya canım umutsuz olma hemen biliyorsun ki adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı . İyi düşün iyi olsun insKizlar ya ben en son ayin 22 sinde adet oldum ama bugun tam anlamiyla adet belirtisi yasiyorum sanki...hic umudum kalmadi...bu ay tutmadi heralde..bacaklarim cekiliyor sanki kasığımda agiriyor cok halsizim ev isi yapmak bile istemiyorum..adet olacK gibiyim ya..
Üzme kendini ya hicbiriniz uzmeyin bu ay olmaz bi daha ki ay olur umudumuzu kaybetmeyelimben regl oldum malesef, umarım bu ay için çift çizgiler sizlerden yana olur
Bende test yapmaya korkuyorum 2. Gün gecikiyo adetim belirtiler de var ama adet belirtisi de olabilirReglimden 2 gün geçti 2 gün önce test yaptım negatifti şimdi test yapmaya korkuyorum ilk ay ilk deneme napsam bilmiyorum tekrar test yapsam mı ve belirtilerin hepsini yoğunolarak yaşıyorum
Ins cnm benim.. aminn.. su an da hicbir agrim yok anlamadim gitti ins hamileyizdirrYa canım umutsuz olma hemen biliyorsun ki adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı . İyi düşün iyi olsun ins
Cnm geciktiyse vardir bi seyler..adet belirtisi gibiz zaten hamililek belirtisi yap bence testBende test yapmaya korkuyorum 2. Gün gecikiyo adetim belirtiler de var ama adet belirtisi de olabilir
Bende test yapmaya korkuyorum 2. Gün gecikiyo adetim belirtiler de var ama adet belirtisi de olabilir
Daha once adetin gecikmismiydi canim. Gecikmediyse hamile olabilirsin.Bende test yapmaya korkuyorum 2. Gün gecikiyo adetim belirtiler de var ama adet belirtisi de olabilir
Adetine ne kadar var cnm...aynen ya insan psikolojik bu agrilari hisseder mi..agri hissettigimiz icin acaba hamilemiyiz diyoruz..bence psikolojik degildirBelim çok ağrıyor bu kadar bel kasık göğüs ağrısı psikolojik olur mu ki?
Cnm reglin yeni bitmis sayilir belki yumurtlama belirtileri simdi gebelik olcagini sanmıyorum cunku regl bittikten 14 gun sonra yumurtlama oluyor geneldeArkadaşlar reglim biteli 1 hafta oldu ama sanki regli olacakmişim gibi bi ağrı var bide hafif mide bulantısı ne diyosunuz bu duruma
Adetine ne kadar var cnm...aynen ya insan psikolojik bu agrilari hisseder mi..agri hissettigimiz icin acaba hamilemiyiz diyoruz..bence psikolojik degildir