Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Anladım canım inşallah hayırlısı olsun her gün yaptın mı test

Anladım canım inşallah hayırlısı olsun her gün yaptın mı test
evet yaptım sayılır :) ilk yaptıklarımda 5 saat sonra cok ince cizgi cıktı sonra 2 saatte cıktı ilk görünen cizgi 2 gün önceydi yani adete 4 gün kala yaptım hemen 2 dk da hafif silik gördüm dün de sabah yaptım hatta burda kızlarla paylaştım silik cizgi belliydi bugün yaptıgımı da koydum zaten su an kurudu mesela iki cizgi de gayet koyu ve belli darısı basına inşallah ben bu testlere dayanarak hamile olduğumu düşünüyorum adetim de gecsin inşallah doktora gidicem cumartesi rabbim kimsenin kucagını boş koymasın. ben gideyim yemegimi yiyeyim görüşürz canlarım öpüldünüz sakın ola ki üzülüp umutsuzluga kapılmayın sizin için neyin hayırlı oldugu ne zaman uygun oldugunu rabbim bilir :)

Kızlar adetim bitti. Şimdi ovulasyon testlerine başlayacağım ama sorum şu testte minicik bir pembelikte olsa bu yumurtlamaya mı delalet eder? Bir de bu testleri bir daha ki adet gününe kadar mı yapmam lazım.

canım bende yumurtlama testi kullanarak hamile kaldım 2 tane test çıktı birini yaptığımda çok açık renkti diğer gün yaptığımda net kırmızı çizgiyi gördüm yani aldığım okuduğum bilgilere göre net çıkması gerekiyo çizginin inşallah kısa zamanda o duyguyu yaşarsın :)

Anladim cnm gecmis olsun...ins en kisa zamanda düzelir bu rahatsizliklarin ve en kisa zamanda hamile kalirsin...dikkat et kendine en kisa zamanda doktora git belki olumlu yonde vardir gelisme

Sagol canım inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim bunlar güzel duygulardir eminim yarin bi doktora gidicem bakalım sebep neymiş kötü bisey çıkmasın da

Ya canım umutsuz olma hemen biliyorsun ki adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı . İyi düşün iyi olsun ins

kızlar tünaydın herkese kasık ağrıları devam ediyo benim hala ama bugün iş yerindeki kadınlar üsütmüs olabilirsin dedi 1 saat sonra doktora gitcem verdiği tavsiyeleride yazarım size

Arkadaşlar reglim biteli 1 hafta oldu ama sanki regli olacakmişim gibi bi ağrı var bide hafif mide bulantısı ne diyosunuz bu duruma

Arkadaşlar reglim biteli 1 hafta oldu ama sanki regli olacakmişim gibi bi ağrı var bide hafif mide bulantısı ne diyosunuz bu duruma
Cnm reglin yeni bitmis sayilir belki yumurtlama belirtileri simdi gebelik olcagini sanmıyorum cunku regl bittikten 14 gun sonra yumurtlama oluyor genelde

Adetine ne kadar var cnm...aynen ya insan psikolojik bu agrilari hisseder mi..agri hissettigimiz icin acaba hamilemiyiz diyoruz..bence psikolojik degildir

2 gün geçti canım ben hatırlamıyorum bile geciktiğini 1 sene önce bir kere gecikmişti hayatımda ilk defa şimdi test yapmaya çekiniyor
Ha bir de eylül de geciktirici kullandım acaba onun etkisi varmıdır? Ekim ayında bu belirtilerin hiçbirini yaşamadım ayrıca ekim reglimden gayet memnundum geciktiriciye rağmen bi dengesizlik olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…