- 27 Ekim 2015
- 493
- 188
Idrar testi yapabilirsin canim adet gunun geçmişMrb. Ben 5 aylık evliyim çocuğum olmasını çok istiyorum. Bu ay çok denedim 15 inde adet olmam gerek ama hala olmadım ve bu ay hiç olmadığı kadar bi bel ağrısı var ve iştahı m çok açık inşallah olmam... sabırsızlıkla bekliyorum. ...
Simdiden tebrikler canim. Darisi başımızaDoktora gittim bugun adetim 6 gun gecikmisti ultrosonla bakti rahim suvari cok kalinlasmis dedi kan tahlili istesi .bu kalinlasma hamileliklerde cikar genelde dedi ve yumurtaliklaein tertemiz dedi degerine bakalim bi dedi sonuc 12.20 de cikcak cok heycanliyim
reglin gecikmiş test yaptınmı Nihall10
Canım yapmadım henüz. Bugün kafamı kaldıramıyorum uykusuzluktan. Yarın nasipse yapıcam. Arkadasım çalışıyo doktor yanında. Randevu vericek hafta içi gidicem bakalım. Büyük ihtimalle hamileyim diyorum ama yine de kısmet artık..
açıkçası 5 aydır erkenden test yapıp tek çizgiyi görmek yordu, ilk defa bu ay takip etmedim hesap kitap yapmamaya çalıştım, şu kanamanın devamı gelmezse umudum artar bakarsın bende yaparım. umarım hayırlı haberler verebiliriz birbirimize:)
Ne olur görelim artık. Beklemek ne zormuş böyleİnş oyle olur canım ins bu defa hepimiz görebiliriz çift çizgiyi :)
Canım ya üzme kendini biliyorsun ki moralNe olur görelim artık. Beklemek ne zormuş böyle
Canım tek çizgi görünüyor. Bence bozuk bu test.tekrar yapKızlar bozuk dediğim testin son durumu bu ne dersiniz bunu da pozitif sayalim mi :)
Aminn canım aminn Rabbim hakkımızda hayırlısını versin bizlere de İnşAllah..Canım ya üzme kendini biliyorsun ki moral
Motivasyon çok önemli gebelikte olur Allah in izniyle.
Evet ama sonucun olumsuz olmasından korkuyorum bugün de durup yarın yapmayı düşünüyorumIdrar testi yapabilirsin canim adet gunun geçmiş
Inşallah darısı bana ....ve hepimizeCanlarim bu test beklediklerini koyulasiyor bildiğin çift çizgi ve dunkulerden de oldukça koyu :) ya ben cidden hamileyim galiba :)
Tebrik ederim canim. Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin. Darisi başımıza. Belirtilerini yazabilirmisin canim.Ben görüyorum bildigin çizgi hem de çok belirgin değil mi yaa Allahım hepinize versin inşallah ezan okunuyor yürekten dua ediyorum
Aaaa bak çok belirgin şimdi. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlere..Ben görüyorum bildigin çizgi hem de çok belirgin değil mi yaa Allahım hepinize versin inşallah ezan okunuyor yürekten dua ediyorum
Ben görüyorum bildigin çizgi hem de çok belirgin değil mi yaa Allahım hepinize versin inşallah ezan okunuyor yürekten dua ediyorum
Cnmmm super bir cizgin var orda senin tebrik ederim...hayirli olsun..Ben görüyorum bildigin çizgi hem de çok belirgin değil mi yaa Allahım hepinize versin inşallah ezan okunuyor yürekten dua ediyorum
Bir test daha yap canım hemen eğer test varsa.. hadi inşAllah..Canlarim bu test beklediklerini koyulasiyor bildiğin çift çizgi ve dunkulerden de oldukça koyu :) ya ben cidden hamileyim galiba :)