Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bozuk dediğim testin son durumu bu ne dersiniz bunu da pozitif sayalim mi :)

Eklentiler

• 20151116_112556.jpg
    20151116_112556.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 59
reglin gecikmiş test yaptınmı Nihall10

Canım yapmadım henüz. Bugün kafamı kaldıramıyorum uykusuzluktan. Yarın nasipse yapıcam. Arkadasım çalışıyo doktor yanında. Randevu vericek hafta içi gidicem bakalım. Büyük ihtimalle hamileyim diyorum ama yine de kısmet artık..

açıkçası 5 aydır erkenden test yapıp tek çizgiyi görmek yordu, ilk defa bu ay takip etmedim hesap kitap yapmamaya çalıştım, şu kanamanın devamı gelmezse umudum artar bakarsın bende yaparım. umarım hayırlı haberler verebiliriz birbirimize:)

Reglimden 2 gün geçti 2 gün önce test yaptım negatifti şimdi test yapmaya korkuyorum ilk ay ilk deneme napsam bilmiyorum tekrar test yapsam mı ve belirtilerin hepsini yoğunolarak yaşıyorum

Kizlar ya ben en son ayin 22 sinde adet oldum ama bugun tam anlamiyla adet belirtisi yasiyorum sanki...hic umudum kalmadi...bu ay tutmadi heralde..bacaklarim cekiliyor sanki kasığımda agiriyor cok halsizim ev isi yapmak bile istemiyorum..adet olacK gibiyim ya..:KK12:

X