Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cnm yumurtlama da olabilir belki gebelik belirtisi de ..bir sorun gorseydi soylerdi doktor..ins hayirlsila kalirsn hamile..ama daha adetine var senin denemeye devam..
Rahim tersligi olduğunu söyledi sadece ben adetten sonraya karnını cektirmeye gittim
Benim de adetime 10 gün vardı belirtiler başladı..
Ne gibi beliirtileriniz oldu pekii sizin ??

Arkadaslar lifen yardim edin adet gunumden 10 gun once 2 gun kahve akinti geldi ve kesildi suan adet gunume 4 gun bar ve goguslerim asiri aciyor acaba hamile kalmis olabilirmiyim bilen varsa yorum yapin lutfen

Sanirsam umudum hala tam kaybolmuş değil, adet döneminde belim agrimazdi kaç gundur agriyo fena halde, sol kasigim hala fena veee kırmızı değil aslında pembe gibi geliyo gelen ve cok cok degil sanirsam yarına kadar az daha umudum var :KK48:

Cnm 6 hftalik gbelik Idrar testinde cikiomu bn eger gbysem yedi hftlik oluyo ama cok tst denedim ngtf grmktn korkuom
IMG_20151105_200452.JPG
Bu 3 haftalıkken idrar testi.oğlum şimdi 2 yaşında

Bayanlar adetim sadece birgün gecikti. Dun aksam saat 6 civari test yaptim. 5 dakika sonra baktm birsey yoktu. Bu sabah bakayim dedim bu hale gelmiş. Bozuk gibi görünüyor. Bugün test alacaktim ama malesef eczane kapali. Sizce durum nedir?
Testte çizgi yok canım o idrarın akışından olmuş.yarın tekrar yapmanda fayda var.

Kizlar size kutsal bi soru soracam simdikk :)) hamile kalan arkadaslarim regl bitiminden sonra kac gun arayla calisma yaptiniz? :)) gun asirimi yoksa 2-3 gunde bir mi?

Süper bi soru canım bende çok merak ediyorum:)) biz 2 günde bir yaptık bakalım kısmet ahhh ahhhh:110:

Kizlar size kutsal bi soru soracam simdikk :)) hamile kalan arkadaslarim regl bitiminden sonra kac gun arayla calisma yaptiniz? :)) gun asirimi yoksa 2-3 gunde bir mi?
Canım biz genelde her gün yaptık ama arada 2 günde bir yaptığımız da oldu ve ben yumurtlama günü falan hesaplamadım hiç çok şükür ki ilk ayda hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu :)

X