- 1 Ekim 2015
- 300
- 211
- 33
Allah isteyen herkese versin canım :)Ay sus kiz agzini hayra ac....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah isteyen herkese versin canım :)Ay sus kiz agzini hayra ac....
Aminnnnnnnn inssAllah isteyen herkese versin canım :)
Rahim tersligi olduğunu söyledi sadece ben adetten sonraya karnını cektirmeye gittimCnm yumurtlama da olabilir belki gebelik belirtisi de ..bir sorun gorseydi soylerdi doktor..ins hayirlsila kalirsn hamile..ama daha adetine var senin denemeye devam..
Ne gibi beliirtileriniz oldu pekii sizin ??Benim de adetime 10 gün vardı belirtiler başladı..
Tebrik ederim hayırlı olsun.söylediğim testlemi yaptınAz önce test yaptım hamıleyım
Tam boyut baktım resme erken gebelik testi değil.Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Tebrik ederim hayırlı olsun.söylediğim testlemi yaptın
Cnm 6 hftalik gbelik Idrar testinde cikiomu bn eger gbysem yedi hftlik oluyo ama cok tst denedim ngtf grmktn korkuomBulantım 6 haftalıkken başlamıştı.ama herkesin bünyesi farklı.
İki hamileliğimi de 3 haftalıkken öğrenmiştim canım.geç döllenme olmadığı sürece kanda çıkar.Ama yedi haftalık kesin çıkar.Cnm 6 hftalik gbelik Idrar testinde cikiomu bn eger gbysem yedi hftlik oluyo ama cok tst denedim ngtf grmktn korkuom
Testte çizgi yok canım o idrarın akışından olmuş.yarın tekrar yapmanda fayda var.Bayanlar adetim sadece birgün gecikti. Dun aksam saat 6 civari test yaptim. 5 dakika sonra baktm birsey yoktu. Bu sabah bakayim dedim bu hale gelmiş. Bozuk gibi görünüyor. Bugün test alacaktim ama malesef eczane kapali. Sizce durum nedir?
Uzuldun gibi geldi biraz, ozaman Allah gonlune gore olani versin diyimhadi yaa ...
Amin canim benim insallah Rabbim hepimize nasip etsin tez zamandaBasiniz sağolsun canim mekani cennet olsun insallah. Rabbim senin ve ailenin yaedimcisi olsun zor bir durum insallah en kisa zamanda bebisin olur hayatiniza mucize gibi girer
Canimmm masallahh yaa cok cok cokk nettt hamilesinnn gozunn aydinnnn ya cok sevindim inankiiiKizlar test yaptim şokta yim şuan iinanamuyorum sakami bu kizlar sizde bakin bi ayyy elim ayagim titriyor
Kizlar size kutsal bi soru soracam simdikk :)) hamile kalan arkadaslarim regl bitiminden sonra kac gun arayla calisma yaptiniz? :)) gun asirimi yoksa 2-3 gunde bir mi?
Ahahahah :))) hayirlisi olur hakkinda insallah canimm.. Valla hamile kalan arkadaslar yazip bizede yardimci olurlarsa sevinirim yaaSüper bi soru canım bende çok merak ediyorum:)) biz 2 günde bir yaptık bakalım kısmet ahhh ahhhh
Canım biz genelde her gün yaptık ama arada 2 günde bir yaptığımız da oldu ve ben yumurtlama günü falan hesaplamadım hiç çok şükür ki ilk ayda hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu :)Kizlar size kutsal bi soru soracam simdikk :)) hamile kalan arkadaslarim regl bitiminden sonra kac gun arayla calisma yaptiniz? :)) gun asirimi yoksa 2-3 gunde bir mi?