Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar günaydın adetime 5 gün var sağ tarafi da ara ara giren karnına ayrı var bu gebelik için belirtimidirrrr szce

Arkadaslar lifen yardim edin adet gunumden 10 gun once 2 gun kahve akinti geldi ve kesildi suan adet gunume 4 gun bar ve goguslerim asiri aciyor acaba hamile kalmis olabilirmiyim bilen varsa yorum yapin lutfen
Cnm belirtilerin bariz hamilelilk belirtisi benimde 4 gunum var adet olmama..gogus bel ve kasik bölgede hafif agri var..ben yarin test yapmayi dusunuyorum aslinda idrar belki cikar...kan tahlilinde de cikiyormus..bir test yap istersen ins hamilesindir cnm

Arkadaşlar günaydın adetime 5 gün var sağ tarafi da ara ara giren karnına ayrı var bu gebelik için belirtimidirrrr szce
Cnm genelde evet gebelik belirtisi ama iste az kalmis bekleyip gorecez..malum havalarda bir tuhaf usuttuk mu ader yaklasio die mi yoksa hamilelik mi bekleyip gorecez..ins hamileyizdir

Cnm genelde evet gebelik belirtisi ama iste az kalmis bekleyip gorecez..malum havalarda bir tuhaf usuttuk mu ader yaklasio die mi yoksa hamilelik mi bekleyip gorecez..ins hamileyizdir
Tamam canım sağol bel ağrım var ben çoktandır bel agirisi yazamazdım yasasammm dahi adetim başlar öyle ınş hamileyizdr

kızlar günaydın bende uzun zamandır burayı takip ediyorum ama yeni katıldım aranıza öncelikle herkese merhaba:) ben süpheli ilişkiden itibaren kasık ve karın agrısı cekiyorum hele 2 gün öyle siddetliydi ki karnım sertlesti gaz cok fazlaydı siskinlik hissediyordum. hatta kasıklarımda bi sertlik hissedip acaba kist mi deyip dr a gittim bat a 10 gün kala bisey cıkmadı. onun dısında cok susamaya basladım idrara cıkısım sıklastı cok uykum geliyor midem yanıyor ve 2 gundur mide bulantısı yasıyorum. bi ates basıyor bi donuyorum cok halsizim anlayamıyorum bat 20 kasım idrar testi yapsam cıkar mı yapmalı mıyım sizce :/

Benimde bat 20 kasin ben yarin yapmayi düşünüyorum acikcasi...bende de ayin 5 inden sonra bel kasik agrisi gogus agrisive sk idrar ve halsizlik var...ama ates ve bas dönmesi yok...hafif bulantim oluyor ..bir dene istersen idrar testi bazilarinda erken çıkabiliyor

Bi de ben bi rüya gördüm bi kaç gün önce gogsumden süt akiyordu tabirlerinde bu bebek meselesini de görünce ayrı bi heyecanlandim şimdi 4 gun kala test yapıp moralini bozmak istemiyorum yarın düşünüyorum ama emin değilim ya sen yapacak misin bugun

Kizlar size kutsal bi soru soracam simdikk :)) hamile kalan arkadaslarim regl bitiminden sonra kac gun arayla calisma yaptiniz? :)) gun asirimi yoksa 2-3 gunde bir mi?
Genelde hergun oldu yumurtlama günlerinde sonra 2 güne bir devam ettik şuan hic olamiyor kasik agrim var

Cnm bugun değil de yarin sabah yaparim olmazsa...moralini bozma er ya da gec ogrenecez sonucu...zaten 3 4 kala pek sonuc güvenli olmuyor mecbur adet gununu bekleyecez gecikmesini..ama bazi arkadaslar da erken test sonuc verdigi icin denemek istedim..rüyanda gercek olur inss

Günaydın. Ben geçen gün soru sormuştum yaşadığım yerleşme kanaması mi diye. Dün yaptığım testleri öğrendim ki yerleşme kanamasıymis. Çok az silik çizgi çıktı. Jir kızım vardı Allah bir tane daha nasip edecek inşallah. Sağlıklı sıhhatli ve Hayırlisiyla gelsin inşallah.

Hayırlı olsun. İnşallah herşey gönlünüze göre olsun.

Ayy canım teşekkür ederim bizim de ilk deneme mız aslında deneme bile sayılmaz ama hersey üst üste gelince göz ardı edemedim ee ister istemez de heveslendim bi görsen sanki hamileymisim gibi davranıyorum hareketlerime fln dikkst ediyorum bi de bi kaç gün önce 1 2 damla pembe bi şey geldi peceteye ya bilmiyorum psikolojik mi yoksa gerçekten hamile miyim kafam oyke karışık ki batimizi da beraber bekleyeceğiz galiba ins ikimiz için de en hayırlısı olur

Cnm cok sevindim hayirli olsun..ne kadar sonra test yaptin cnm

Amim cnm inss..ama o pembe akinti genelde yerlesme kanamasi diye geciyor..hamilesin inss..yakinlarda saglik ocağı varsa bir kan testi yaptir istersen..cikar belki..bende evde hamile gibi geziyorum valla..ins ta gercektir

Hayırlı olsuunn çok sevindim
Belirtileriniz nelerdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…