Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde o pıt pıt kasiklarda oluyo gibi genellikle ayağa kalkınca oluyo bendeBu karın sa pıt pıt atıyo dediğin şeyi ben de hissediyorum ara ara.. değişik birşey bu. Dua etmeye devam arkadaşım. Bizler de mutlu olucaz Allah'ın izni ile inşAllah..
Bende eşimle paylaşamıyorum canım ya.sende de kasik bel ağrısı var mı. Bende hala geçmedi ilişkiden sonra hala agriyo.çoğu kişide üşütmeden de agriyo diyolar.umitlenmekte istemiyorum ya.Rmzy6 ayni durumdayiz yaa ne hissedecegimi sasirdim. Esimle de paylasamiyorum daha once birkac kuruntum oldugu icin hastaliga da daha var bilemedimmm..
İnşallah güzelim evet herkese haber ettim duramadim delirdi onlarda sevinçten eşim daha şokta inanamiyor :)))Cnm ya ins sorun cikmaz...bebegin annesine simsiki tutunur..eşine ailene haber verdin mi..belirtilerin burdaki herkesle hepimizle ayni ya ins hepimiz hamileyizdir
Tşk ederim canim inşallah sende hamissindir mutlaka haber et güzel haberlerle gelBenim de sat 16si. Benim dun aksamki hic net olmayan ilginc bir testti.yarin tekrar yapicam. Tebrik ederim bu arada
Ayyy ne güzel canım. Sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah :) peki ağrın falan varmı kasık bel gibiİnşallah güzelim evet herkese haber ettim duramadim delirdi onlarda sevinçten eşim daha şokta inanamiyor :)))
Amin canim allah razi olsun hala soktayim şuan inanamiyorum ya garip bir duygu yani ne yapacagimi ne dicemi bilmiyorumAy cok sevindim cnm ya hhayırlı olsun rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin hayirlisiyla hadi yaa süpriz bebesin le iyi uykular
Benim kasiklarim da öyle arada böyle adet olacakmışım gibi agriyo.ama belim sürekli agriyo.belki de üşütmeden. .Rmzy cim benim asiri kasik agrim yok ama ara ara adet olacakmisim gibi sizlamalar ve ufak ufak batmalarim oluyor. Bel agrim da dun onceki gun cok vardi ama heveslenmemek icin isten gucten heralde dedim gectim...
Cnm niye bu kadar erken gidiyorsun doktora...kan tahlil mi verecen kist icin mi...ins guzel cok guzel haberler alirsin..bizi merakta birakma olur mu..gelismeleri paylas bizimle10 gün var daha yarına randevu aldım doktordan inşallah güzel haberler veririm
Evet canim ya sol kasigim hala agriyor batiyor anlamadim gittiAyyy ne güzel canım. Sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah :) peki ağrın falan varmı kasık bel gibi
Benimde karnim pitpitlio ya...gaz dan mi bilemedim seyirio sanki..Benimde o pıt pıt kasiklarda oluyo gibi genellikle ayağa kalkınca oluyo bende
Adet olack gibimi agriyo canım.Evet canim ya sol kasigim hala agriyor batiyor anlamadim gitti
Aynı şey bende de var sanki hamileyim çocuk tekme atıyor gibi :)) tabiki olamaz öyle biseyde yani öyle seyiriyo:)Benimde karnim pitpitlio ya...gaz dan mi bilemedim seyirio sanki..
Bak yaramaza sen... tamam annen ogrendi varligini..kendini gostermek icin belirti veriyor sana annesi..oksa gobusunu biraz anlasin seni..yavrum cirpinio burdayım diye belirti verio sanaEvet canim ya sol kasigim hala agriyor batiyor anlamadim gitti
Aynenn ya tekme gibi ay kiz ne oluyor bizeAynı şey bende de var sanki hamileyim çocuk tekme atıyor gibi :)) tabiki olamaz öyle biseyde yani öyle seyiriyo:)
Yapiyo canım ama sabah erken gitmen lazimKuzular Saglik ocaklari hcg testi yapiyor mu ya bilginiz var mi
Aynen ama çok agriyor adet olurken bile böyle olmadim hicAdet olack gibimi agriyo canım.