Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Eklentiler

• IMG_20151115_174853.jpg
    IMG_20151115_174853.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 53
tebrik ederim canım hamilesin sağlıkla kucağına al inşallah :* :* benim çizgi böyle köyü olmadığı için emin olamıyorum adetime de daha 3 gün var hayırlısı bakalım.
Hepimiz bekliyoruz.. güzel haberler gelince de çok seviniyoruz.. Allah'ım bekleyen herkese yaşatsın bu mutluluğu inşAllag..

Canim ben de aynı bugün çok yürüdüm şu an belim ağrıyor Karnım da sanki adet olacakmışm gibi gidip bakıyorum gelen giden yok eşime bile söylemedim bekliyorum bakalım inşallah hamileyizdir.

Ne gibi belirtiler canım[/QUOTE
ben 20 sinde regl oluyorum ama geçen ay 14 ünde oldum. 5 kasım da kasık ve bel ağrısı başladı ve çok yorgun halsizdim. Erken yatmaya başladım sürekli nefes nefese kaldığımı hissettim. Kalp atışlarım hızlandı. İştahım arttı. O günden beri devam ediyo. Geçen gün 13 ünde kahverengi leke geldi. Tuvalete gittim pempe kan aktı. Regl oldum sandım ama ertesi gün akşam üzeri bitti kesildi. Adet olmamışım. Araştırmalarıma göre yerleşme kanaması olabiliceni düşünüyorum. Bir iki gün daha olmazsam test yapıcam. Hayırlısıyla :)

tebrik ederim canım hamilesin sağlıkla kucağına al inşallah :* :* benim çizgi böyle köyü olmadığı için emin olamıyorum adetime de daha 3 gün var hayırlısı bakalım.

Canim ben

Canim ben de aynı bugün çok yürüdüm şu an belim ağrıyor Karnım da sanki adet olacakmışm gibi gidip bakıyorum gelen giden yok eşime bile söylemedim bekliyorum bakalım inşallah hamileyizdir.
bnmde çizgim silikti canım adetim 5 gün geçmişti...hatta 5 tane daha yapmıştım 2 gün boyunca hep silikti doktora gittim kan testimde 33 çıkmıştı..daha 2 haftalık döllenme dedi.perşmbe günü yükselicek mi değerim ona bakılıcak.... bnmde çok karnım ağrıyor işte adet olcak mışım gibi ödüm kopuyor gidip gidip bakıyorum..bol dinlen dedi doktor bana bide bol su iç beslenmene dikkat et dedi...bakalım çarşmbaya kadar çatlamassam beklicem ama bu ağrılar ne zaman geçiccek acaba...

Aaa ne güzel tebrik ederim canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi başımıza. Belirtilerin neydi canim. Adetin gecikmiş miydi.
Adetım gecıkmedı daha dgrusu carsamba gunu adet oldum sandım ama bıdaha kanamam olmadı bıkac damlada kaldı kesıldı.kasık agrılarım bel agrılarım mıdem
Tebrikler canım. :) ne gibi belirtiler vardı sende :)

X