Az önce test yaptım hamıleyımSabah ilk idrarınla yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce test yaptım hamıleyımSabah ilk idrarınla yap
Aaa ne güzel tebrik ederim canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi başımıza. Belirtilerin neydi canim. Adetin gecikmiş miydi.Az önce test yaptım hamıleyım
Hayırlı olsun canimmm sevindim senin adına. İnsallah bugün bizde yaşarız bu mutluluğu. Kac gün vardı adetine.Az önce test yaptım hamıleyım
Az önce test yaptım hamıleyım
Az önce test yaptım hamıleyım
Benim de adetime 10 gün vardı belirtiler başladı..Allahım
15 gün öncesinde adet sancısı olurmuş ? Benim adet olucagım gün olurdu genelde böyle agrılarım bu kadar erken olmasına çok şaşırdım inşallah hamileyimdir siz yaşadınızmı böyle birşey ?
Yok gecıkmedı 28-30 arası oluyordum bugun 28.gunumdu.hemen cıktı cızgı fotograftan sonrada daha koyulasmıs cızgıAaa ne güzel tebrik ederim canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi başımıza. Belirtilerin neydi canim. Adetin gecikmiş miydi.
tebrik ederim canım hamilesin sağlıkla kucağına al inşallah :* :* benim çizgi böyle köyü olmadığı için emin olamıyorum adetime de daha 3 gün var hayırlısı bakalım.
Hepimiz bekliyoruz.. güzel haberler gelince de çok seviniyoruz.. Allah'ım bekleyen herkese yaşatsın bu mutluluğu inşAllag..
Canim ben de aynı bugün çok yürüdüm şu an belim ağrıyor Karnım da sanki adet olacakmışm gibi gidip bakıyorum gelen giden yok eşime bile söylemedim bekliyorum bakalım inşallah hamileyizdir.
Amın işallah 10.aydan sonra pozıtıfHey maşallah bugün grup coştu testler havada ucusuyor hem de çift çizgili tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah :)
Tebrikler canım. :) ne gibi belirtiler vardı sende :)Yok gecıkmedı 28-30 arası oluyordum bugun 28.gunumdu.hemen cıktı cızgı fotograftan sonrada daha koyulasmıs cızgı
Tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağınıza aldığınız günü de göstersin Rabbim :)Az önce test yaptım hamıleyım
Ne gibi belirtiler canımBenim de adetime 10 gün vardı belirtiler başladı..
Ne gibi belirtiler canım[/QUOTE
ben 20 sinde regl oluyorum ama geçen ay 14 ünde oldum. 5 kasım da kasık ve bel ağrısı başladı ve çok yorgun halsizdim. Erken yatmaya başladım sürekli nefes nefese kaldığımı hissettim. Kalp atışlarım hızlandı. İştahım arttı. O günden beri devam ediyo. Geçen gün 13 ünde kahverengi leke geldi. Tuvalete gittim pempe kan aktı. Regl oldum sandım ama ertesi gün akşam üzeri bitti kesildi. Adet olmamışım. Araştırmalarıma göre yerleşme kanaması olabiliceni düşünüyorum. Bir iki gün daha olmazsam test yapıcam. Hayırlısıyla :)
tebrik ederim canım hamilesin sağlıkla kucağına al inşallah :* :* benim çizgi böyle köyü olmadığı için emin olamıyorum adetime de daha 3 gün var hayırlısı bakalım.
Canim ben
bnmde çizgim silikti canım adetim 5 gün geçmişti...hatta 5 tane daha yapmıştım 2 gün boyunca hep silikti doktora gittim kan testimde 33 çıkmıştı..daha 2 haftalık döllenme dedi.perşmbe günü yükselicek mi değerim ona bakılıcak.... bnmde çok karnım ağrıyor işte adet olcak mışım gibi ödüm kopuyor gidip gidip bakıyorum..bol dinlen dedi doktor bana bide bol su iç beslenmene dikkat et dedi...bakalım çarşmbaya kadar çatlamassam beklicem ama bu ağrılar ne zaman geçiccek acaba...tebrik ederim canım hamilesin sağlıkla kucağına al inşallah :* :* benim çizgi böyle köyü olmadığı için emin olamıyorum adetime de daha 3 gün var hayırlısı bakalım.
Canim ben de aynı bugün çok yürüdüm şu an belim ağrıyor Karnım da sanki adet olacakmışm gibi gidip bakıyorum gelen giden yok eşime bile söylemedim bekliyorum bakalım inşallah hamileyizdir.
Adetım gecıkmedı daha dgrusu carsamba gunu adet oldum sandım ama bıdaha kanamam olmadı bıkac damlada kaldı kesıldı.kasık agrılarım bel agrılarım mıdemAaa ne güzel tebrik ederim canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi başımıza. Belirtilerin neydi canim. Adetin gecikmiş miydi.
Tebrikler canım. :) ne gibi belirtiler vardı sende :)
Kasık agrılarım var bel agrım sankı adetlı gıbı hafıf bı bulantım var gunum gecmedı daha.ama hafıf kanamam oldu gecen hafta ondan suphelendım benTebrikler canım. :) ne gibi belirtiler vardı sende :)
Bende adet oldum sandım ama bir gün sonra kesildi. İnşAllah aynı sonucu alırım canım ben de :)Adetım gecıkmedı daha dgrusu carsamba gunu adet oldum sandım ama bıdaha kanamam olmadı bıkac damlada kaldı kesıldı.kasık agrılarım bel agrılarım mıdem
Benimde belim kasiklarim çok ağrıyor. Ama belim kopacak gibi ya.umarım bizde tez zamanda hamile kalırız :)Kasık agrılarım var bel agrım sankı adetlı gıbı hafıf bı bulantım var gunum gecmedı daha.ama hafıf kanamam oldu gecen hafta ondan suphelendım ben
Canım bence hamilesin sen :) darısı bizlere. .Bende adet oldum sandım ama bir gün sonra kesildi. İnşAllah aynı sonucu alırım canım ben de :)