- 1 Ekim 2015
- 300
- 211
- 33
Erken canım adetın geçsin öyle yap.gerçi bazılarında adete 2 gün kala falan çıkıyo ama.Evet canım tam ortada ama anlamadım bende gerçi daha 6 gün var ama yinede umutlaniyor insan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken canım adetın geçsin öyle yap.gerçi bazılarında adete 2 gün kala falan çıkıyo ama.Evet canım tam ortada ama anlamadım bende gerçi daha 6 gün var ama yinede umutlaniyor insan.
Ayyy canim ya inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bebiisYa alsana kiz merak ettim bak şimdi ben her zaman hastayim başım döner halsizlik her zaman var bede karnim her zaman agriru yani arizayim :) ama millet bu ay hamileyim diyo biliyo rabbim herkes e versin hayirlisiyla seninde inş mutly haberlerini bekliyoruz sonra sonra sonra benim gelir herhalde
Canım çıkar yapsana.ilişkiden 15 gün sonra bile kan testinde çıkıyormuş. Belirti var mı pekiKizlar iyi akşamlar benim reglim 2 gün geçti test yapayimmi sizce cikarmi bebis varsa yoksa bekleyimmi biraz daha?
Yap canım ben olsaydım şimdiye on tane test yapmistimKizlar iyi akşamlar benim reglim 2 gün geçti test yapayimmi sizce cikarmi bebis varsa yoksa bekleyimmi biraz daha?[/QUOT
Yap canım ben olsaydım şimdiye on tane test yapmistim
Yapiyorum şimdi kizlar dua edin olurmuCanım çıkar yapsana.ilişkiden 15 gün sonra bile kan testinde çıkıyormuş. Belirti var mı peki
Bence yapabilirsin canim iki gün geçmiş belirtilerinde var senin. Daha oncede adet gecikmesi yasamadiysan hamile olma ihtimalin yuksek. Haydi yap yap sonucu da bizimle paylasKizlar iyi akşamlar benim reglim 2 gün geçti test yapayimmi sizce cikarmi bebis varsa yoksa bekleyimmi biraz daha?
Ay hadi hayırlısı ikiYapiyorum şimdi kizlar dua edin olurmu
Hadi inşallah canım :)Yapiyorum şimdi kizlar dua edin olurmu
İnşAllah.. benim de aynı şekilde ağrıyo.Ya kizlar egildigim zaman kalkmam zor oluyor ya belim cok agirio...bulaisk makinesi dizdim zor dogruldum..belim cok agiriyor yaa..ins bebek sayesinde vardir bu agrilar
Supet çıkmış ikinci cizgi kopkoyu. Hamilesinnnn tebriklerrr canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bizede dua edermisin. Bende cok istiyorummmKizlar test yaptim şokta yim şuan iinanamuyorum sakami bu kizlar sizde bakin bi ayyy elim ayagim titriyor
Ben de de dün ve önceki gün dediğin gibi geldi canım ve dün akşam üzeri kesildi. Regl oldum sandım ama olmamısım. Bende bunun yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum.Kızlar yaa kan gibi değil bildiğimiz su gibi noluyo anlamadım yaa çok sivi, tam kırmızı da değil anlamadım kiii
Canimmm tebrik ederimmm çok güzellik bi duygudur eminimm bende yaşamak istiyorum bu duyguyu Rabbim kucaginada almayı nasip etsin insKizlar test yaptim şokta yim şuan iinanamuyorum sakami bu kizlar sizde bakin bi ayyy elim ayagim titriyor
Ayyy canım hem de aşırı belirginn seni tebrik ederim gözlerim doldu.. darısı bizim başımıza canım benim :)Kizlar test yaptim şokta yim şuan iinanamuyorum sakami bu kizlar sizde bakin bi ayyy elim ayagim titriyor
Hamilelikle ilgili tum hissettiklerini ve belirtilerini yazabilirmisin canim. Eşine soyledin mi ne mutlu olmuşsundur canimKizlar test yaptim şokta yim şuan iinanamuyorum sakami bu kizlar sizde bakin bi ayyy elim ayagim titriyor
Kizlar test yaptim şokta yim şuan iinanamuyorum sakami bu kizlar sizde bakin bi ayyy elim ayagim titriyor
Ayyy kesilsin yaaBen de de dün ve önceki gün dediğin gibi geldi canım ve dün akşam üzeri kesildi. Regl oldum sandım ama olmamısım. Bende bunun yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum.
Kiz yapsana artik valla cok merk ettim ya hadi guzel haber ver bizee ama yarin sabah ilk idrarinla yapKizlar iyi akşamlar benim reglim 2 gün geçti test yapayimmi sizce cikarmi bebis varsa yoksa bekleyimmi biraz daha?