Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bayanlar adetim sadece birgün gecikti. Dun aksam saat 6 civari test yaptim. 5 dakika sonra baktm birsey yoktu. Bu sabah bakayim dedim bu hale gelmiş. Bozuk gibi görünüyor. Bugün test alacaktim ama malesef eczane kapali. Sizce durum nedir?
Canım hamilelik testlerinin üzerinde belli bir saatten sonra gelen sonuç yanlıştır diyor istersen kutusunu bi oku sen

I
Kızlar bugün kahvaltıyı bile çok az yaptım midem almadı bulantim var. Sürekli tuvalete gidiyorum ama ağrım yok hic yarına randevu aldım doktorumdan dua edin nolur daha adetime 10 günden cok var. Gecede rüyamda gördüm kucağımda bebekle. Dualarınızı bekliyorum allahım hepimize nasip etsin
İnşallah hamilesindir canim bebisin seninledir

Tes
Bayanlar adetim sadece birgün gecikti. Dun aksam saat 6 civari test yaptim. 5 dakika sonra baktm birsey yoktu. Bu sabah bakayim dedim bu hale gelmiş. Bozuk gibi görünüyor. Bugün test alacaktim ama malesef eczane kapali. Sizce durum nedir?[/QUOTE
Testi tekrarlaman iyi olacak canim. Çünkü uzun süre bekleyen testin sonucu gecersiz diyorlar. Insallah hamilesindir

Bayanlar adetim sadece birgün gecikti. Dun aksam saat 6 civari test yaptim. 5 dakika sonra baktm birsey yoktu. Bu sabah bakayim dedim bu hale gelmiş. Bozuk gibi görünüyor. Bugün test alacaktim ama malesef eczane kapali. Sizce durum nedir?
Testi tekrarlaman iyi olacak canim. Çünkü uzun süre bekleyen testin sonucu gecersiz diyorlar. Insallah hamilesindir

Ya kizlar egildigim zaman kalkmam zor oluyor ya belim cok agirio...bulaisk makinesi dizdim zor dogruldum..belim cok agiriyor yaa..ins bebek sayesinde vardir bu agrilar

Ya kizlar egildigim zaman kalkmam zor oluyor ya belim cok agirio...bulaisk makinesi dizdim zor dogruldum..belim cok agiriyor yaa..ins bebek sayesinde vardir bu agrilar
Aynı sorun bende de var canım. Yatamıyorum bile sürekli sağ sol dönüyorum. Ayağa kalkiyrm belimi tutarak kalmıyorum. Bi de kasiklarim adet olacakmışım gibi agriyo.adetimede 11 gün var.sende de kasik agrisi varmi

Arkadaşlar bende aynı sizin gibiyim yumurtlama döneminden sonra kasık agrim gogus siskinligim m bel agrim hiç geçmedi. 6 gün var adetine. Az önce test yaptım tam ortada tek çizgi çıktı. C kısmında çıkması gerekiyordu ama anlamadim

Arkadaşlar bende aynı sizin gibiyim yumurtlama döneminden sonra kasık agrim gogus siskinligim m bel agrim hiç geçmedi. 6 gün var adetine. Az önce test yaptım tam ortada tek çizgi çıktı. C kısmında çıkması gerekiyordu ama anlamadim
Tek çizgimi çıktı canım

Aynı sorun bende de var canım. Yatamıyorum bile sürekli sağ sol dönüyorum. Ayağa kalkiyrm belimi tutarak kalmıyorum. Bi de kasiklarim adet olacakmışım gibi agriyo.adetimede 11 gün var.sende de kasik agrisi varmi
Var cnm ya kasiklarim bi kac gun once mahfetmisti beni cok ayırıyordu simdi eskisi kadar degil ama..ben de 22 sinde olmam gerekio

Cnm baska test var mi anlamadim acaba arti mi olmasi gerekiyordu...gorsellerden resim at istersen bi bakalim

X