- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
Kiz masallh senin ikinci cizgin baya belirgin yaaa süper hayirli olsunKizlar test yaptim şokta yim şuan iinanamuyorum sakami bu kizlar sizde bakin bi ayyy elim ayagim titriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz masallh senin ikinci cizgin baya belirgin yaaa süper hayirli olsunKizlar test yaptim şokta yim şuan iinanamuyorum sakami bu kizlar sizde bakin bi ayyy elim ayagim titriyor
Ayyy hadi gpzunaydin canim darisi basimizaaaKizlar test yaptim şokta yim şuan iinanamuyorum sakami bu kizlar sizde bakin bi ayyy elim ayagim titriyor
Cnm oncelikle hayirli olsun..agrilar normal benimde ilk gebeligimde adet olacakmisim gibi agrilar olurdu..sen yine de temizlik yaparken falan dikkatli ol cok yorma kendini..kızlar özellikle hamile olanlar bana bi yardımcı olur musunuz ne olur ....değerim 33 çıktı 5 gün önce idrar testlerimde pozitif çıktı.doktor daha 14 günlük dedi dinlen bol su iç değerlerin yükselir inş.tutunur bebek dedi.ağrım var dedim rahmimin olduğu yerde sanki adet olcakmışım gibi..yerleşme ağrısıdır dedi ama 5 gündür var bu ağrı.sanki karnımın hemen altında hissediyorum orada olduğunu...ama ağrım oluyo bugün biraz temizlik yaptım yürüdüm.bide ağrı sürekli yer değiştiriyo bi sağa geçiyor bir sola...sizde de oluyor mu bu ağrı çok korkuyorum bir şey olacak diye...
teşekkr ederim canım..ama bi garip oluyo ağrı valla durmadan wc ye gidiyorum acaba oldum mu diye..kimyasal olabilir dedi..doktor da :) korkuyorum..Cnm oncelikle hayirli olsun..agrilar normal benimde ilk gebeligimde adet olacakmisim gibi agrilar olurdu..sen yine de temizlik yaparken falan dikkatli ol cok yorma kendini..
Kimyasal derken anlamadin cnm...icini ferah tut olur mu...doktorun dedikelrini dikkatli uygula..Allah sana bagislasin cocugunu..ins hayırlısıyla sorunsuz sekilde kavusursun melegine..stres yapma hepsi normal bu yasadiklarininteşekkr ederim canım..ama bi garip oluyo ağrı valla durmadan wc ye gidiyorum acaba oldum mu diye..kimyasal olabilir dedi..doktor da :) korkuyorum..
Canım benim anlamadığım 14 günlük çocuk nasıl çıktı kan testinde. Adet tarihine kaç gün var senin?teşekkr ederim canım..ama bi garip oluyo ağrı valla durmadan wc ye gidiyorum acaba oldum mu diye..kimyasal olabilir dedi..doktor da :) korkuyorum..
Kizlar test yaptim şokta yim şuan iinanamuyorum sakami bu kizlar sizde bakin bi ayyy elim ayagim titriyor
Canım lütfen başından beri yaşadığın belirtileri bizimle bir kez daha paylaşır mısın ? Regline kaç gün kala yaşadın belirtileri ? Biz de senin gibi heyecanla bekliyoruz Rabbim hepimize nasip etsin bu mutlu anı inşAllah :)Kizlar test yaptim şokta yim şuan iinanamuyorum sakami bu kizlar sizde bakin bi ayyy elim ayagim titriyor
Hadi gözün aydın canım darısı bizlere :)Kizlar test yaptim şokta yim şuan iinanamuyorum sakami bu kizlar sizde bakin bi ayyy elim ayagim titriyor
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin canım. Siz de yerleşme kanaması oldu mu ?kızlar özellikle hamile olanlar bana bi yardımcı olur musunuz ne olur ....değerim 33 çıktı 5 gün önce idrar testlerimde pozitif çıktı.doktor daha 14 günlük dedi dinlen bol su iç değerlerin yükselir inş.tutunur bebek dedi.ağrım var dedim rahmimin olduğu yerde sanki adet olcakmışım gibi..yerleşme ağrısıdır dedi ama 5 gündür var bu ağrı.sanki karnımın hemen altında hissediyorum orada olduğunu...ama ağrım oluyo bugün biraz temizlik yaptım yürüdüm.bide ağrı sürekli yer değiştiriyo bi sağa geçiyor bir sola...sizde de oluyor mu bu ağrı çok korkuyorum bir şey olacak diye...
Cnm yumurtlama da olabilir belki gebelik belirtisi de ..bir sorun gorseydi soylerdi doktor..ins hayirlsila kalirsn hamile..ama daha adetine var senin denemeye devam..Bayanlar 6 aylık evliyim ve bebegimin olmasını çok istiyorumm :) geçen ay 3 gün adetimde gecikme yaşadım tam test yapmaya karar vermişken adet oldugumu farkettim oysaki çok heyecanlanmıştım bu ay adetime henüz 15 gün kadar bi süre var ama kasıklarımda sanki adet olucam gibi ağrılar hissediyorum belimde bi ağrı var çokta yorgun hissediyorum uyuyorum hep bunlar neden oluyodur sizcee belirti olabilirmi acabaa ?? Doktora gittim 2 ay önce bekleyin olur ne bu acele diyip göndrmişti tekrar gitmeye cesaret edemiyorumm
canım kimyasal gebelik denen şey aslında hemen her kadın yaşıyormuş ...adet kanıyla tutunamayan ve ya sağlıksız bebek düşüyormuş daha canlanmadan...bnde de olabilir belki dediler..bakalım inş.canım amin Allahım herkesin bbeğini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inş. :)Kimyasal derken anlamadin cnm...icini ferah tut olur mu...doktorun dedikelrini dikkatli uygula..Allah sana bagislasin cocugunu..ins hayırlısıyla sorunsuz sekilde kavusursun melegine..stres yapma hepsi normal bu yasadiklarinin
Bu belirtiler hamilelik belirtisi oldugu gibi adet belirtisi de olabiliyor canim. Daha 15 gün var adetine. Adetine 1-2 gun kala idrar testi yapabilirsin. İnşallah hamilesindir bu sefer.Bayanlar 6 aylık evliyim ve bebegimin olmasını çok istiyorumm :) geçen ay 3 gün adetimde gecikme yaşadım tam test yapmaya karar vermişken adet oldugumu farkettim oysaki çok heyecanlanmıştım bu ay adetime henüz 15 gün kadar bi süre var ama kasıklarımda sanki adet olucam gibi ağrılar hissediyorum belimde bi ağrı var çokta yorgun hissediyorum uyuyorum hep bunlar neden oluyodur sizcee belirti olabilirmi acabaa ?? Doktora gittim 2 ay önce bekleyin olur ne bu acele diyip göndrmişti tekrar gitmeye cesaret edemiyorumm
çok teşekkür ederim bnde kanama olmadı..ama ağrım var akıntım var bide şeffat sıvı..karnımın alt kısmı ağrıyo bide çok terliyorum göğüslerim ağrıyor biraz.Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin canım. Siz de yerleşme kanaması oldu mu ?
15 gün öncesinde adet sancısı olurmuş ? Benim adet olucagım gün olurdu genelde böyle agrılarım bu kadar erken olmasına çok şaşırdım inşallah hamileyimdir siz yaşadınızmı böyle birşey ?Bu belirtiler hamilelik belirtisi oldugu gibi adet belirtisi de olabiliyor canim. Daha 15 gün var adetine. Adetine 1-2 gun kala idrar testi yapabilirsin. İnşallah hamilesindir bu sefer.
Kizlar test yaptim şokta yim şuan iinanamuyorum sakami bu kizlar sizde bakin bi ayyy elim ayagim titriyor
kızlar özellikle hamile olanlar bana bi yardımcı olur musunuz ne olur ....değerim 33 çıktı 5 gün önce idrar testlerimde pozitif çıktı.doktor daha 14 günlük dedi dinlen bol su iç değerlerin yükselir inş.tutunur bebek dedi.ağrım var dedim rahmimin olduğu yerde sanki adet olcakmışım gibi..yerleşme ağrısıdır dedi ama 5 gündür var bu ağrı.sanki karnımın hemen altında hissediyorum orada olduğunu...ama ağrım oluyo bugün biraz temizlik yaptım yürüdüm.bide ağrı sürekli yer değiştiriyo bi sağa geçiyor bir sola...sizde de oluyor mu bu ağrı çok korkuyorum bir şey olacak diye...