Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kız ne gecikmesi daha 3 gün var :) kalk askim dedim harika bir hava harika bir kahvaltı harika bir pazar dedim ne dedi biliyon mu ben uyucam her gün erken kalkiyom zaten ne kalktın sabahın köründe bu nasıl bi enerji diyo gözler kapalı tabi :KK43: öğlen oldu yaa çok kızdım yok ona çocuk mocuk soylemicem tek başıma yerim işte yumurtadaki kalpleri de bozarim işte :KK43: :KK43: garfield degil öküz bu ya
Kiz yazik birak biraz daha uyusun benim esimde hala uyuyor...sen hakli olarak fazla tezcanlisin..nerde oturuon kiz ben gelim yerim o guzel kahvaltiyi :kk77::kk77: son ses muzik ac ya da mecbur uyanir:KK71::KK71::KK73:

Kızlar günaydın bel ve kasık neden agrir ya.belim çok feci agriyo :KK43: yatamıyorum bile.adetimede daha 11 gün var
Cnm gunaydin...hepimizin ayni sikayetleri var biz hamilelikten şüpheleniyoruz ve adet gununu bekliyoruz...sizin var miydi bu yonde çalışmalarınız..bende de yaklasik 14 gun oncden basladi bel ve kasik agrisi bu aralarda gogus agrisi bakalim ins iyi yonde gelismelerdir bunlar:anneadayı::anneadayı:

Cnm gunaydin...hepimizin ayni sikayetleri var biz hamilelikten şüpheleniyoruz ve adet gununu bekliyoruz...sizin var miydi bu yonde çalışmalarınız..bende de yaklasik 14 gun oncden basladi bel ve kasik agrisi bu aralarda gogus agrisi bakalim ins iyi yonde gelismelerdir bunlar:anneadayı::anneadayı:
Evet bizde çocuk istiyoruz çalışma vardı bu ay canım:) benimde 15 gün önceden başladı bel ve kasık agrisi.ama belim daha yoğun doğru düzgün yatamıyorum bile seninde öyle mi.

Kiz yazik birak biraz daha uyusun benim esimde hala uyuyor...sen hakli olarak fazla tezcanlisin..nerde oturuon kiz ben gelim yerim o guzel kahvaltiyi :kk77::kk77: son ses muzik ac ya da mecbur uyanir:KK71::KK71::KK73:

Izmir'de gel buyur canım valla o kadar da uğraştım sofradakileri geçtim iki çizgili testim vardı yaa :) yok ona surpriz falan tembel zaten hep böyle bu bi de bana senin mutlu eglenceli enerjik halini sevdim derdi şimdi git basimdan diyo ay bu erkekler ne ruhsuzlar yaa bak sinir oldum. Hava da ne güzel yaa dışarı çıkayım bari gazete falan alırım gezerm

Canim yumurtan çatladiginda ağrıyor dedi bana doktor ama hamile olanlarda da agriyormus bazen benim ağrimiyor bilmiyorum ki yat dinlen biraz inşallah hamilesindir :)
Adet olmama 11 gün var canım. Sanki adet olacakmışım gibi kasiklarim ağrıyor. Ama belim çok feci agriyo yatamıyorum bile.sürekli yatıyorum zaten :) inşallah hamileyim dir.Allah isteyen herkese tez zamanda versin ..

Evet bizde çocuk istiyoruz çalışma vardı bu ay canım:) benimde 15 gün önceden başladı bel ve kasık agrisi.ama belim daha yoğun doğru düzgün yatamıyorum bile seninde öyle mi.
Ilk zamanlar oyleydi cnm simdi azaldi ama agrilar onun yerine gogus agrisi basladi 22 si adet günün bekliyorum bende..ins guzel haberler veririz..

Izmir'de gel buyur canım valla o kadar da uğraştım sofradakileri geçtim iki çizgili testim vardı yaa :) yok ona surpriz falan tembel zaten hep böyle bu bi de bana senin mutlu eglenceli enerjik halini sevdim derdi şimdi git basimdan diyo ay bu erkekler ne ruhsuzlar yaa bak sinir oldum. Hava da ne güzel yaa dışarı çıkayım bari gazete falan alırım gezerm
Ayy izmir uzak bana cnm ya..kiz genelde erkeklerin cogu oyle bizim kadar ince dusunmezler :):):) sen cocugunla gez missler gibi..uyku sersemiyle ne dedigini bilmiyordur uyansin ozurunu diler senden sen de trip at tabi :):)

Ilk zamanlar oyleydi cnm simdi azaldi ama agrilar onun yerine gogus agrisi basladi 22 si adet günün bekliyorum bende..ins guzel haberler veririz..
Benimde 26 si.inşallah beklediğimiz gibi olur sonuç.kan testi yaptır sana çıkar sende canım. İlişkiden 15 gün sonra sonuç çıkıyormuş.

Ayy izmir uzak bana cnm ya..kiz genelde erkeklerin cogu oyle bizim kadar ince dusunmezler :):):) sen cocugunla gez missler gibi..uyku sersemiyle ne dedigini bilmiyordur uyansin ozurunu diler senden sen de trip at tabi :):)

Aman ne hali varsa görsün Garfield nolucak ben çıkıyorum bu güzel havada dolasayim öpüyorum sizi cok :) herkese mutlu pazarlar bol bol iki çizgili testler diliyorum. Kızlar daha adetinize çok var bence denemeye devam edin :) hadi sonra yine görüşürüz

Canim cok umitlendirmek istemem ama cevremden duydugum ve burda okudugum belirtilere gore hamilesin sen. Evet planli olarak cocuk istemek cabalamak ve beklemek cok zor iyi bilirim yeni baslamis olsamda bu olaya. Rabbim en kisa zamanda en hayirli haberler karsilastirsin hepimizi ve hepimiz o duyguyu tadalim insallah
Amin canim inşallah bugün de hala gelen giden yok sadece kasiklarimda çok agri var ben hic böyle olmamistim

Benim bugun icin en cok uzuldugum. Testi yaptigimda annem geldi bana. Ve biz 8 ay once babamizi cok ani bi sekilde kaybettik (kalp krizi) annem 8 aydir hayata kusmus durumda ne yaparsak yapalim onu toparlayamiyoruz. Bugun testi gosterdigimde aglamaya basladi sevincinden teyzemi arayip kizim beni kendime getirdi suan cok guzel bi haber verdi dedi. Ve benim hastaneden regl olupta donmem anneme haberi verdigimde o anki uzuntusu gercekten kendi uzuntumu bastirdi ve biz esimle gercekten oncelikle annemi toparlayabilmek adina ona bi torun vermek istiyoruz Rabbim gercekten yardimcimiz olsun cok moralim bozuk
Basiniz sağolsun canim mekani cennet olsun insallah. Rabbim senin ve ailenin yaedimcisi olsun zor bir durum insallah en kisa zamanda bebisin olur hayatiniza mucize gibi girer

Hamikesin canim ikinci cizgiyi görüyorum tebrik ederim.... Allah saglikla kucagina almayı nasip etsinn

Hay ağzın bal yesin inşallah canım ya göğüslerimde hafif bir sızı var Karnım da ara ara adet olacak gibi ağrıyor inşallah olmam günüm gecsin doktora gidecem Allahım tüm isteyenlere versin amin

Hay ağzın bal yesin inşallah canım ya göğüslerimde hafif bir sızı var Karnım da ara ara adet olacak gibi ağrıyor inşallah olmam günüm gecsin doktora gidecem Allahım tüm isteyenlere versin amin
Amin canim inşallah tebrik ederim bebisin gelmiş annesine darisi bize inşallah benimde belirtilerim seninle ayni benim günüm geçti ama korkuyorum test yapmaya disari cikicam ama test alip almamakta kararsizim :KK17:

Amin canim inşallah tebrik ederim bebisin gelmiş annesine darisi bize inşallah benimde belirtilerim seninle ayni benim günüm geçti ama korkuyorum test yapmaya disari cikicam ama test alip almamakta kararsizim :KK17:
Ya alsana kiz merak ettim bak şimdi ben her zaman hastayim başım döner halsizlik her zaman var bede karnim her zaman agriru yani arizayim :) ama millet bu ay hamileyim diyo biliyo rabbim herkes e versin hayirlisiyla seninde inş mutly haberlerini bekliyoruz sonra sonra sonra benim gelir herhalde :KK70:

Çok üzüldüm canım en kisa zamanda Rabbim evlat versin inşallah üzülme annen de sen uzuldugun için daha çok üzülür pes etmek yok calismaya devam :)

Canim o saydılarını adet oldun kabul ediyorum ama sonraki lekeler aklım takıldı ilaç falan kullandin mi hormon ilaclari genelde leke yapıyor geçmiş olsun iyi düşünelim iyi olsun sen yine de bi doktora gorun
Bu ay sadece antibiyotik kullandım.3 tane vardı.kutuda başka bişey kullanmadım.geçen ayın 30 umda kullandım antibiyotiği..
İki tane korunmasız ilişkim oldu..biri 29 ekim de eğer ozaman hamile kalmış olsaydım.yaptırdığım kan testinde çıkardı diyorum..
Bir de bu ayın 9 unda korunmasız ilişki oldu.3 gün sonra başladı lekenme ve kanama..bu gün de peçeteye sildikçe pembe lekenme geliyor..Normal adet kanaması toplam da bir gün sürdü.o ilişkiden hamişe kalmam çok zor bi ihtimal.2 kere yumurtlamam olmuştu zaten..üçüncüsü imkansızdır.o yüzden hamile değilimdir..diyorum..20 sin de kontrolüm vardı zaten diye o günü bekliyorum.

Kızlar bugün kahvaltıyı bile çok az yaptım midem almadı bulantim var. Sürekli tuvalete gidiyorum ama ağrım yok hic yarına randevu aldım doktorumdan dua edin nolur daha adetime 10 günden cok var. Gecede rüyamda gördüm kucağımda bebekle. Dualarınızı bekliyorum allahım hepimize nasip etsin

Bayanlar adetim sadece birgün gecikti. Dun aksam saat 6 civari test yaptim. 5 dakika sonra baktm birsey yoktu. Bu sabah bakayim dedim bu hale gelmiş. Bozuk gibi görünüyor. Bugün test alacaktim ama malesef eczane kapali. Sizce durum nedir?

Eklentiler

• 14475881774131697378020.jpg
    14475881774131697378020.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 62
X