Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim bugun icin en cok uzuldugum. Testi yaptigimda annem geldi bana. Ve biz 8 ay once babamizi cok ani bi sekilde kaybettik (kalp krizi) annem 8 aydir hayata kusmus durumda ne yaparsak yapalim onu toparlayamiyoruz. Bugun testi gosterdigimde aglamaya basladi sevincinden teyzemi arayip kizim beni kendime getirdi suan cok guzel bi haber verdi dedi. Ve benim hastaneden regl olupta donmem anneme haberi verdigimde o anki uzuntusu gercekten kendi uzuntumu bastirdi ve biz esimle gercekten oncelikle annemi toparlayabilmek adina ona bi torun vermek istiyoruz Rabbim gercekten yardimcimiz olsun cok moralim bozuk

Merhaba
Genelde şu gün şüpheli ilişki yaşadım, test yapsam belli olur mu diyenleriniz var ya, nacizane kendimden örnek vermek istedim. Belki takipte faydası olur.

13 eylül- son adet tarihi
29 eylül - tek şüpheli cinsel ilişki
9 ekim -idrar ve kan gebelik testi pozitif
11 ekim- beklenen adet tarihi

Üstelik söylemesi ayıp ben o ilişkide de üstte idim, öyle yatayım bacaklarımı kaldırayım spermler içerde kalsın durumu olmadı. Bu da adetime iki gün kala yaptığım gebelik testim

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar hatırlayanlar bilir.9 gün gecikmeli adet oldum..önce açık pembe akıntı geldi.6-7 saat sonra kahve rengine dönüştü..ve böyle bir kahveyi ilk defa görüyorum kendim de, sonra normal adet rengine döndü.sanki ufak ufak et parçalarıda var gibiydi...toplam da 2 gün sürdü.bitti.bir gün temiz gezdim.bugün akşam da yine pembe akıntı başladı..ben bunu çözemedim yeminle :-) gelmedi bi dert geldi ayrı bi dert :-) 20 sin de doktor kontrolüm var.ama kafam da deli sorular la geziyorum :-) bol bol uykudan uyumaktan başka bir belirtim yok..gecenin bu saatin de yazıyosun.ne uykusu demeyin.oğlum hasta :KK43: başını bekliyorum.

Kızlar biraz önce yaptığım test 2. Çizgiyi görüyor musunuz adete 3 gün kala silik çizgi ay hamile miyim ben kızlar hafta ici de yapmıştım 3-5 saat sonra silik cizgi çıkmıştı bu sefer 2 dk içinde çıktı baya da belli :) çok heyecanlandm eşime kesinlesmeden söylemek istemiyorum bana dua edin herkese Günaydın bu arada

Eklentiler

• 20151115_082602.jpg
    20151115_082602.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 67
Malesef yanımda yok suan ama yarın denerim kaç gün beklemem gerek kasik ve karın ağrım devam ediyo 2 haftadır birazda fazla yemeye başladım normalde günde 2 defa tuvalete gidiyodum bu aralar 4 5 kere cikiyorum
Cnm genelde tum hAmile adaylarin belirtileriyle ayni belirtilerin gogsunde agri var mi peki...

Kızlar biraz önce yaptığım test 2. Çizgiyi görüyor musunuz adete 3 gün kala silik çizgi ay hamile miyim ben kızlar hafta ici de yapmıştım 3-5 saat sonra silik cizgi çıkmıştı bu sefer 2 dk içinde çıktı baya da belli :) çok heyecanlandm eşime kesinlesmeden söylemek istemiyorum bana dua edin herkese Günaydın bu arada
Cnm günaydın...cok hafifte olsa bir cizgi görüyorum ben. .tebrik ederim cnm..cok sevindim

Kızlar bu çizgi belli değil mi ya korkmaya başladım acaba kimyasal gebelik falan mı yarın tekrar test yapcam koyulasirsa doktora giderim bana dua edin. Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum bekleyenler de en kisa zamanda bu güzel. Haberi alırız insallah iyi pazarlar hepinizi öpüyorum :KK66:

Eklentiler

• 20151115_083826.jpg
    20151115_083826.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar hatırlayanlar bilir.9 gün gecikmeli adet oldum..önce açık pembe akıntı geldi.6-7 saat sonra kahve rengine dönüştü..ve böyle bir kahveyi ilk defa görüyorum kendim de, sonra normal adet rengine döndü.sanki ufak ufak et parçalarıda var gibiydi...toplam da 2 gün sürdü.bitti.bir gün temiz gezdim.bugün akşam da yine pembe akıntı başladı..ben bunu çözemedim yeminle :-) gelmedi bi dert geldi ayrı bi dert :-) 20 sin de doktor kontrolüm var.ama kafam da deli sorular la geziyorum :-) bol bol uykudan uyumaktan başka bir belirtim yok..gecenin bu saatin de yazıyosun.ne uykusu demeyin.oğlum hasta :KK43: başını bekliyorum.
Et parcasi gibi mi..ay bilemedim ki...ama pembe va kahve akinti genelde yerlesme kanamasindan olaniliyorumus...ins hamilesindir cnm. En kisa zamanda doktora görün haberlerini bekliyoruz

Merhaba
Genelde şu gün şüpheli ilişki yaşadım, test yapsam belli olur mu diyenleriniz var ya, nacizane kendimden örnek vermek istedim. Belki takipte faydası olur.

13 eylül- son adet tarihi
29 eylül - tek şüpheli cinsel ilişki
9 ekim -idrar ve kan gebelik testi pozitif
11 ekim- beklenen adet tarihi

Üstelik söylemesi ayıp ben o ilişkide de üstte idim, öyle yatayım bacaklarımı kaldırayım spermler içerde kalsın durumu olmadı. Bu da adetime iki gün kala yaptığım gebelik testim
Masallh cnm :KK49::KK49:iste olacagi varsa her sekilde oluyor. Allh hayirlsiiyla kucağına almayi nasip etsin :anneadayı:

Benim bugun icin en cok uzuldugum. Testi yaptigimda annem geldi bana. Ve biz 8 ay once babamizi cok ani bi sekilde kaybettik (kalp krizi) annem 8 aydir hayata kusmus durumda ne yaparsak yapalim onu toparlayamiyoruz. Bugun testi gosterdigimde aglamaya basladi sevincinden teyzemi arayip kizim beni kendime getirdi suan cok guzel bi haber verdi dedi. Ve benim hastaneden regl olupta donmem anneme haberi verdigimde o anki uzuntusu gercekten kendi uzuntumu bastirdi ve biz esimle gercekten oncelikle annemi toparlayabilmek adina ona bi torun vermek istiyoruz Rabbim gercekten yardimcimiz olsun cok moralim bozuk
Çok üzüldüm canım en kisa zamanda Rabbim evlat versin inşallah üzülme annen de sen uzuldugun için daha çok üzülür pes etmek yok calismaya devam :)

Canim o saydılarını adet oldun kabul ediyorum ama sonraki lekeler aklım takıldı ilaç falan kullandin mi hormon ilaclari genelde leke yapıyor geçmiş olsun iyi düşünelim iyi olsun sen yine de bi doktora gorun

Cnm ya cok cok üzüldüm senin icin gerçekten...Allah ins en kisa zamanda cok guzel haberler veiri sana guzel bir hamilelik gecirirsin..herzaman dene hayirlsii bu ay degilmis..bebeklerimiz kaderleriyle doğuyor bu ay yokmus sende ins onumuzdeki ay...annen icinde cok uzuldum icim sizladi..ben hamile oldugumu ogrendigimde kese ve kalp atislari olmadan kimseye soylemeyi düşünmüyorum aslında..cnm nolur takma kafana stres herseyin basi

Kız ya değilsem çizgi çok belli değil yanına koysam bile görmez yataktan gözü kapalı kalkar benim Garfield :) kesinleşene kadar beklicem ben gidim kahvaltı hazirlayim çok aciktim bebeğim varsa aç kalmasın :p :p
Ayy cok sirinsin yaa...tamam hadi bakalim bekliyoruz guzel haberlerini garfield ay cok guldum:KK71:

Assel bu çizgi git gide koyulasiyor ay hamileyim galiba dünkü bu kadar belli değildi :)) testi banyoya koydum bakim benim Garfield görecek mi

Eklentiler

• 20151115_085558.jpg
    20151115_085558.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 62
Assel bu çizgi git gide koyulasiyor ay hamileyim galiba dünkü bu kadar belli değildi :)) testi banyoya koydum bakim benim Garfield görecek mi
Foto cek cnm ya ilk girdugu an hatira kalsin ...kiz gorur gorur merak etme ayy ya darisi bize ins..cok guzel bi duygu senin garfield uyuyo uyandığında süper haber alacak haberi yok :):):) senin adet ne kadar gecikti

Foto cek cnm ya ilk girdugu an hatira kalsin ...kiz gorur gorur merak etme ayy ya darisi bize ins..cok guzel bi duygu senin garfield uyuyo uyandığında süper haber alacak haberi yok :):):) senin adet ne kadar gecikti

Kız ne gecikmesi daha 3 gün var :) kalk askim dedim harika bir hava harika bir kahvaltı harika bir pazar dedim ne dedi biliyon mu ben uyucam her gün erken kalkiyom zaten ne kalktın sabahın köründe bu nasıl bi enerji diyo gözler kapalı tabi :KK43: öğlen oldu yaa çok kızdım yok ona çocuk mocuk soylemicem tek başıma yerim işte yumurtadaki kalpleri de bozarim işte :KK43: :KK43: garfield degil öküz bu ya

Kızlar günaydın bel ve kasık neden agrir ya.belim çok feci agriyo :KK43: yatamıyorum bile.adetimede daha 11 gün var

X