Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Zor beklemek çok zor kimse anlamyir herkes stres yapma olur diyor kimi olmadığı için sanslisin gez hayatın tadını çıkar diyor...7 yıl oldu evleneli denemediğim yöntem kalmadı tahmini bile cektirdim soğan kuru bile içtim ...en son 9 kasım da aşılama oldum bugün 6.gunum için içime sığmıyor ...inşallah Rabbim herkese verir kimsenin kucağı boş kalmaz ...beklemek zorrrr zaman geçmiyor
Cnm benim kayinvalidemin 7 yil cocugu olmamamis 7 yil sonra masaallh ardarda 5 tane doğurdu:):):) darisi sana inşlh..aşılama da yapmissin ins vardir bebisin

Kızlar iyi akşamlar bende inşallah bir bebek istiyorum 2 aydır çalışmalar sonuç vermedi bu ay yumurtlama gününü dikkate alıp gün aşırı ilişkiye girmeye başladık her birliktelikten sonra çok umutlanıyorum erken gebelik belirtileri neler aranızda fikir verecek olan var mi en azından onları yaşarsam umutlaniyim
Cnm aslinda gunasiri degilde 2 3 gun arayla olmasi daha iyi diye biliyorum sperm kalitesi acisindan..ama ins vardir sende de bir bebis..cnm genelde kasik bel ve gogus agrisi agir basıyor...ozellikle gogusler cok agiroyor damar belirginlesiyor ..yorgunluk gaz ve sk idrar...bunlar ilk belirtiler oluyor...senin adetine ne kadar var...ins vardir sende de biseyler

Cnm aslinda gunasiri degilde 2 3 gun arayla olmasi daha iyi diye biliyorum sperm kalitesi acisindan..ama ins vardir sende de bir bebis..cnm genelde kasik bel ve gogus agrisi agir basıyor...ozellikle gogusler cok agiroyor damar belirginlesiyor ..yorgunluk gaz ve sk idrar...bunlar ilk belirtiler oluyor...senin adetine ne kadar var...ins vardir sende de biseyler
Her ayin 3 unde oluyorum adeti bu ay 7 sinde bitti o günden beridir gün aşırı yapıyoruz. Simdilik o tarz belirti yok bende. İnternette gün aşırı olması yeterli diyordu bende öyle deniyorum çevremdeki çoğu kişide bu şekilde kalmış. Rabbim hepimize annelik duygusunu nasip eder inşallah

Her ayin 3 unde oluyorum adeti bu ay 7 sinde bitti o günden beridir gün aşırı yapıyoruz. Simdilik o tarz belirti yok bende. İnternette gün aşırı olması yeterli diyordu bende öyle deniyorum çevremdeki çoğu kişide bu şekilde kalmış. Rabbim hepimize annelik duygusunu nasip eder inşallah
Ins cnm bi de bu yontemi dene bakalim ins tutar..yataktan da hemen kalkma uzan biraz olur mu..ins en kisa zamanda belirtiler yasarsin..bekliyoruz haberlerini:anneadayı::anneadayı:

Cnm adetin 3 un de ise 17 sinde daha iyi çalışın:):):) yumurtlama gununu iyi degerlendirin...daha belirti yasamazsn cnm yumurtlamadan sonra yasarsin

Yaninda varsa test yap hadi bekliyoruz....negafif ciksa bile 1 hafta sonra yinelersin erken cunku seninki ama ben olsam yapardim
Malesef yanımda yok suan ama yarın denerim kaç gün beklemem gerek kasik ve karın ağrım devam ediyo 2 haftadır birazda fazla yemeye başladım normalde günde 2 defa tuvalete gidiyodum bu aralar 4 5 kere cikiyorum

Kaç günde bir adet oluyorsun canım
Ben 4 aylık evliyim ilk 3 ay adet olmadım doktora gittim söktürücü verdi 15 inde adet oldum adetimin bittiği gün eşimle birlikte olduk 1 hafta sonra falan kasik agrisi başladı test yaptık çıkmadı malesef hala kasik ağrım devam ediyo

4 aydir deniyoruz. bu ay reglime 14 gun kala kahverengi lekelenme ve ertesi gun pembe akintim oldu. Daha sonra gecti.yorgunluk,basagrisi,uyku halleri var.arada bir kasiklarima sanci giriyor.umut etmekle etmemek arasinda bekliyorum...

Düşük değildir üzülme. Çok daha farklı sancı olur öyle olsa. Senin de benim ki gibi kanaman kesilebilir belki. Rahat olmaya çalış. Ben de dün bugün regl oldum diye üzüldüm ama şimdi kesildi kanamam.
Bende aynisini dusundum canim dusuk degil onceki regl donemim gibi ayni agri ve kanama ben hic ihtimal vermiyorum artik ustune gorme olayida yok bence bitanem direk regl oldum. Nasip degilmis napalim hayirlisi Allah'tan bitanem

Kizlar bisi dicem normalde ben regli olmadan önce goguslerim agrirdi ve kasiklarim agrirdi ama bu sefer ki fwrkli bu sefer gogusum çok fena agriyor ayrıca uclari da agriyor normalde hic olmaz birde kasiklarima ince ince sizilar giriyor bir sağ bir sola birde rahmim agriyor buda ilk kez oluyor sizce hamis olabilirmiyim offff ne zor ya offff :KK34:
Canim cok umitlendirmek istemem ama cevremden duydugum ve burda okudugum belirtilere gore hamilesin sen. Evet planli olarak cocuk istemek cabalamak ve beklemek cok zor iyi bilirim yeni baslamis olsamda bu olaya. Rabbim en kisa zamanda en hayirli haberler karsilastirsin hepimizi ve hepimiz o duyguyu tadalim insallah

X