Cnm kullandigin test erken gebelik testi mi normal test mi...ben ilk gebeligimde 10 gun gecince yaptim ikinci cizgi silik cikmisti ..Kizlar normalde bugun reglimin 2. Gunu olmasi lazim ama hala gelen giden yok ki bide duzenli regl donemim vardir ve hic regl olacakmis gibi hissetmiyorum kendimi arada alt karinda sancilanmam oluyor geciyor sonra. Bugun gebelik testi yaptim negatif. Bu sekilde karsilasipta hamile olan arkdslarim varmi aramizda?
Kan testi yaptiripta negatif sonuc alacam diye korkuyorum acikcasi o yuzden yaptirmadim daha canim. Boyle burda sizlerin yazdiklarinizi okuya okuya kendimce cozum aradim iste :/ hakkimizda hayirlisi artikK
Kan testi yaptir canim adet günün geçmiş
Cnm sen hemen kalkma uzan altina yastik falan da koyabilirsn ve hemen wc ye gitme ama ay bizi durumdan haberdar et mutlakaKizlar afedersiniz bisey takildi kafamaesin ustundeyken tutma ihtimali zayif olmaz mi yer cekimine karsi
Korkunun ecele faydası yok cnm elbet bir gun olur bu ay olmazsa diger ay yilmak yokKan testi yaptiripta negatif sonuc alacam diye korkuyorum acikcasi o yuzden yaptirmadim daha canim. Boyle burda sizlerin yazdiklarinizi okuya okuya kendimce cozum aradim iste :/ hakkimizda hayirlisi artik
Normal test canim evde vardi bu sabah sansimi denedim iste negatifi gordum ama hala regl olmayisimda ilginc geldi. Ayyy insallah bende tadarim bu duyguyu ya, bi nebze olsun umit oldun bana arkadasim saolCnm kullandigin test erken gebelik testi mi normal test mi...ben ilk gebeligimde 10 gun gecince yaptim ikinci cizgi silik cikmisti ..
Evett dogru diyorsun canim aslinda ama iste keske plansiz sekilde olsaymis ne guzel olurmus ya :))Korkunun ecele faydası yok cnm elbet bir gun olur bu ay olmazsa diger ay yilmak yok
Ne demek cnm benim . daha once hic adetin gecikmis miydi..ins olur ya cok guzel bir duygu Allah in izniyle ins isteyen herkes tadar bu kutsal ve guzel duyguyu..ama dedigim gibi sen idrar testini 1 hafta sonra tekrar deneNormal test canim evde vardi bu sabah sansimi denedim iste negatifi gordum ama hala regl olmayisimda ilginc geldi. Ayyy insallah bende tadarim bu duyguyu ya, bi nebze olsun umit oldun bana arkadasim saol
Dur bakalim belki vardirEvett dogru diyorsun canim aslinda ama iste keske plansiz sekilde olsaymis ne guzel olurmus ya :))
Yok canim daha once hic gecikmem olmadi o yuzden zaten bi acabada kaldim, insallah vardirrrrDur bakalim belki vardir
Erken gebelik testini dene bir de bakalım..o daha erken sonuc verebiliomusYok canim daha once hic gecikmem olmadi o yuzden zaten bi acabada kaldim, insallah vardirrrrhepimiz icin hakkimizda hayirlisi artikk
Ben esimin beline ayaklarimi doluyorum kacamak olmasin diye.... henuz tutturamadik bizde canim yazarim tabi seve seveCnm sen hemen kalkma uzan altina yastik falan da koyabilirsn ve hemen wc ye gitme ama ay bizi durumdan haberdar et mutlaka
Iste sonra altina yastik koyla bekle bir müddet genelde hep öyle yazmislardi..bende o sekil hamile kaldım hemenBen esimin beline ayaklarimi doluyorum kacamak olmasin diye.... henuz tutturamadik bizde canim yazarim tabi seve seve
Onu da yaparim canimIste sonra altina yastik koyla bekle bir müddet genelde hep öyle yazmislardi..bende o sekil hamile kaldım hemen
Ne zamandir korunmuosn cnm..ins olur bende cok istiyorum baya belirtiler var ama kirmizi kart görürsem die de korkuyorum bakalim kismetOnu da yaparim caniminsallah olsun istiyom 1 sene olacak aralikta
Arkadalasr bizde cocuk istiyoruz. Esim son ilskimizde dedigine gore rahim icinde bir bosluk oldugu u soyluyor.onceden bir parca oldugunu ama simdi bosalinca sanki ici bombos diyor.sizce bu gebelik olabilrmi
Ayyy insallahh malumm olmusturr sana canim yaa umarim dedigin gibi olurr bende hemen burda sizlerle paylasirimmErken gebelik testini dene bir de bakalım..o daha erken sonuc verebiliomusama sanki sen hamilesin gibi geldi bana
Ben bugün bir arkadasıma gittim kendisi kadın doğum doktorunun yanında çalışıyor. Belirtilerin var gibi ama adetini bekle gecikirse kan testi yaptıralım önce dedi. Aşırı iştahım arttı çok uykusuzluk çekiyorum. Belirtilerim fazla aslında ümitlenmek de istemiyorum çok üzülürüm sonra diyebenim de idrarda negatif çıktı canım, bakalım bir de kan testi yaptırayım ne çıkacak bakalımoff ya ne sıkıntılı süreçler bunlar
Siz de üşüme oldu mu ? Ben bir kaç gün acayip derecede üşüdüm ısınamadım bir türlü..yok adet olacağım gibi gelmiyor. Bu ay bünyem bi garipti zaten, ovulasyondan sonraki hafta (takribi 4 gün sonra) sol kasığımda inanılmaz bir sancı vardı bütün gün sürdü, adım atmakta zorlandım diyebilirim. Hala ara ara kasıklarımda batmalar oluyor. Şu 1 haftadır doymuyorum resmen, iştahım aldı başını gitti, gidişat tehlikeli yani:) Uykuya her zaman düşkün bir insandım o yüzden orda bir artış var mı bilemedim:) bir de neredeyse ergenliğimden beri çıkmayan sivilcelerim var2 yaşında bir kızım var çok şükür, öyle kafayı hamileliğe takmış değilim ama bu yazdıklarım çok belirgin oldu o yüzden dikkatimi çekti.