- 7 Şubat 2015
- 1.043
- 535
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırmızıları gördüm gecikme nedenli bel ağrım çok
Cnm kirmizi bazen bebegin rahme yerlesmesinden de kaynakli olabiliyor senin idrar testin pozitifmiydi..
Kan negetif ti canım 2 idrar testi pozitifti.ben de anlayamadımhayırlısı canım
Kan negetif ti canım 2 idrar testi pozitifti.ben de anlayamadım
Çok şiddetli geldi adetim..afedersiniz ama sanki et parçaları dökülüyo gibi.kan pıhtısı değil.açık renk et gibi çözemedim.
düşük yapan varsa nasıl oluyo kanama bana bilgi verebilirmi.
Bana da düsük yapiomussun gibi geldi cnm cok geçmiş olsun..bi doktora gorun bence...adetin gecikmis miydi..duzenli adet gibi mi oluo kanaman..bende anlamadim ki şimdi..ins en kisa zamanda saglikli bi sekilde alirsin bebegini kucaginaKan negetif ti canım 2 idrar testi pozitifti.ben de anlayamadım
Çok şiddetli geldi adetim..afedersiniz ama sanki et parçaları dökülüyo gibi.kan pıhtısı değil.açık renk et gibi çözemedim.
düşük yapan varsa nasıl oluyo kanama bana bilgi verebilirmi.
ben düşük yapmadım hiç ama tarifine göre düşük olabilir çok sancılı olduğunu söylüyorlar. öyle de olsa yapacak bir şey yok canım inşallah sağlıkla hamile kalırsın en yakın zamanda
Normal adetimden yoğun.ama kanda çıkmamış olması beni düşündürüyor.22-26 gün arasında adet olurdum.32. Gün başladı kanama..Bana da düsük yapiomussun gibi geldi cnm cok geçmiş olsun..bi doktora gorun bence...adetin gecikmis miydi..duzenli adet gibi mi oluo kanaman..bende anlamadim ki şimdi..ins en kisa zamanda saglikli bi sekilde alirsin bebegini kucagina
Cnm bence yarin ilk isin doktora gitmek olsun..ins olur ya skma canini herseyin hayirlsii olsunNormal adetimden yoğun.ama kanda çıkmamış olması beni düşündürüyor.22-26 gün arasında adet olurdum.32. Gün başladı kanama..
Off kızlar offf benim iki oğlum var.ben üçüncüyü istiyorum ama eşim istemiyor.yaptığı kazadan umutlanmıştım.sanırım bi daha kaza da yapmaz benim zor yani
Sanmam cnm ya bir ilişki kuramadim ben..o parca sanilan sey genelde kasmadan kaynakli biseydir..cocukla alakali oldugunu hic duymadim ama baska belirtiler var mi...belki rahim de genislemis olabilir cnm ins hamissindir:)Arkadalasr bizde cocuk istiyoruz. Esim son ilskimizde dedigine gore rahim icinde bir bosluk oldugu u soyluyor.onceden bir parca oldugunu ama simdi bosalinca sanki ici bombos diyor.sizce bu gebelik olabilrmi
Malesef bir belirti yok ama diger aylar hep belirti oluyrdu sonu adet ile sonuclandi.bu ayda klomen kullandim hic belirtiyokSanmam cnm ya bir ilişki kuramadim ben..o parca sanilan sey genelde kasmadan kaynakli biseydir..cocukla alakali oldugunu hic duymadim ama baska belirtiler var mi...belki rahim de genislemis olabilir cnm ins hamissindir:)
Ne kadar var cnm adet olmana...benim 10 gun var hemen hemen ama baya belirti yasiyorum ins psikolojik degildir biraz bekle bakalım belkide vardir bir fasulyecikBaska belirti yok malesef ama diger aylarda aksine hep belirti yasadim s
Malesef bir belirti yok ama diger aylar hep belirti oluyrdu sonu adet ile sonuclandi.bu ayda klomen kullandim hic belirtiyok
Evet cnm gebelik belirtisi ama adet belirtisiyle ayni da olabiliyor..bende de gogus sisligi ve kasiklarda kramp bel ve bacak agrisi var hafif mide de eksime var gbib gaz sancisida cabasi..10 gun var adetime ins hamileyizdirMerhaba :) yarın regl olmam gerekli ama bende göğüs şişliğinden başka bir belirti yok.ama son zamanlarda sık idrara çıkma,gereğinden fazla uyuma,halsizlik oluyor.bunlar gebelik belirtisi olarbilir mi
Benim de 13 gun var insaalh bu ay oluruz. Dedgim gibi her ay belrtilerim olurdu bu ay hic yok .siz kac aydir olnuyorNe kadar var cnm adet olmana...benim 10 gun var hemen hemen ama baya belirti yasiyorum ins psikolojik degildir biraz bekle bakalım belkide vardir bir fasulyecik
Evet cnm gebelik belirtisi ama adet belirtisiyle ayni da olabiliyor..bende de gogus sisligi ve kasiklarda kramp bel ve bacak agrisi var hafif mide de eksime var gbib gaz sancisida cabasi..10 gun var adetime ins hamileyizdir
Benim bir kziim var cnm ikinci ay denememizde tutmuştu:) simdi ilk ay denememiz bu yumurtlama gunlerine denk getirdim ve yataktan kalkmadim hemen umitliyim yani ama bakalim kismetBenim de 13 gun var insaalh bu ay oluruz. Dedgim gibi her ay belrtilerim olurdu bu ay hic yok .siz kac aydir olnuyor
Kan testi yaptir canim adet günün geçmişKizlar normalde bugun reglimin 2. Gunu olmasi lazim ama hala gelen giden yok ki bide duzenli regl donemim vardir ve hic regl olacakmis gibi hissetmiyorum kendimi arada alt karinda sancilanmam oluyor geciyor sonra. Bugun gebelik testi yaptim negatif. Bu sekilde karsilasipta hamile olan arkdslarim varmi aramizda?
Aynen cnm bende ya ..belirtilerimiz benzio beklemekte cok zor ya..zaman gecmio hergun belirti aramaya baslar oldum:)InsaAllah hüsrana uğramak istemiyorum ama :/ birde çok yemek yemeye başladım aslında regl olmadan öncede böyle oluyordu o yüzden kendimi kaptırmadan bekleyeyim en iyisi