Cnm olanlar var yumurtlama gunune denk getir ...ama hemen cikmamasini sagla bi sekilde az da olsa kacsin icine :) bi yerde okumuştumMerhaba arkadaslar bisey sorcam ben 1 yillik evliyim bebegimin olmasini cok istiyorum fakat esim istemiyo geri cekilme yontemi kullaniyoruz bu yöntemle hamile kalan varmi kalma ihtimalim yuksekmi ay cok istiyorum nasil olcak bilemiyorum yada ne yapmam gerekli ikna edemiyorum cunku eşimi
Cok teşekkür ederim canim tavsiyene kesinlikle uyucam :)Cnm olanlar var yumurtlama gunune denk getir ...ama hemen cikmamasini sagla bi sekilde az da olsa kacsin icine :) bi yerde okumuştum
Merhaba arkadaslar bisey sorcam ben 1 yillik evliyim bebegimin olmasini cok istiyorum fakat esim istemiyo geri cekilme yontemi kullaniyoruz bu yöntemle hamile kalan varmi kalma ihtimalim yuksekmi ay cok istiyorum nasil olcak bilemiyorum yada ne yapmam gerekli ikna edemiyorum cunku eşimi
Cnm erkekler once korkar baba olmaktan bazilari ama sonra inanilmaz baglanir..bir arkadasimin esi istemiodu hamile kaldi ama simdi görsen esi inanilmaz mutluCok teşekkür ederim canim tavsiyene kesinlikle uyucam :)
Kızlar ne diyorsunuz ikinci çizgi belli oluyormuEki Görüntüle 1686527
Ayy inşallah hamileyizdir. Bu arada benim 7 gün geçti. Böyle silik çıkması normal mi?evet tabi kii koskocaa cizgi var tebrik ediyorum canım inşallah hamileyizdir benim de dün silik çıktı ama bekledikten sonra cıktı o yüzden emin değilim günüm gecsin doktora gidicem.
Benide cok guldurdun simdi ben her seyi akışına birakiyorum kaderde varsa olur zaten ne diyim yinede sagol dusuncelerin icin :)))))Kız Allah seni napmasın cok güldüm biz kadınlardan korkulur istediyse napar eder yapar yani :) sarhoş et canım sonra da kötü emellerine alet edersin şaka şaka istemiyorsa yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum ama uykuluyken dene canım gecenin köründe kontrolsüz yakala :))
Herkesin gormek isteyecegi bir resim hamilesin bence tebrik ederim canimKızlar ne diyorsunuz ikinci çizgi belli oluyormuEki Görüntüle 1686527
Ayy inşallah hamileyizdir. Bu arada benim 7 gün geçti. Böyle silik çıkması normal mi?
Benide cok guldurdun simdi ben her seyi akışına birakiyorum kaderde varsa olur zaten ne diyim yinede sagol dusuncelerin icin :)))))
İnşallah herkes bu mutluluğu tadar. Kan testinden sonra inşallah rahatlayacam.Herkesin gormek isteyecegi bir resim hamilesin bence tebrik ederim canim
canım bence yumurtlama dönemi takip et ilişkiye öyle gir fakat üstte sen ol o altta olduğu için geri çekemeyecek böylelikle 12den vurmuş olucaksınMerhaba arkadaslar bisey sorcam ben 1 yillik evliyim bebegimin olmasini cok istiyorum fakat esim istemiyo geri cekilme yontemi kullaniyoruz bu yöntemle hamile kalan varmi kalma ihtimalim yuksekmi ay cok istiyorum nasil olcak bilemiyorum yada ne yapmam gerekli ikna edemiyorum cunku eşimi
tesekkurler canim biraz utandim bunu hic düşünmemiştim
canım bence yumurtlama dönemi takip et ilişkiye öyle gir fakat üstte sen ol o altta olduğu için geri çekemeyecek böylelikle 12den vurmuş olucaksın
biz bizeyiz canım utanacak bişey yok rahat olTesrkkurler ca
tesekkurler canim biraz utandim bunu hic düşünmemiştim
Cnm bende de silik cikmisti ama hamileydim...tebrik ederimİnşallah herkes bu mutluluğu tadar. Kan testinden sonra inşallah rahatlayacam.
Haklisin kasmaya gerek yok konusmazsak care bulamayiz
biz bizeyiz canım utanacak bişey yok rahat ol
hadi bakalım kazaan mübarek olsunHaklisin kasmaya gerek yok konusmazsak care bulamayiz
Aminnn canimm
hadi bakalım kazaan mübarek olsun
dikkat et ama atmasın seni üstünden, çıkayım diye:)Aminnn canimm