Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ne zamandir korunmuosn cnm..ins olur bende cok istiyorum baya belirtiler var ama kirmizi kart görürsem die de korkuyorum bakalim kismet
canım iki yıllık evliyiz geçen sene aralıkta korunmayı bıraktık. aslında bende az vajinusmus vardı galiba tam birleşme olmuyordu. vajinal muayenede farketti doktor. şimdi sıkıntım yok daha rahatım canım yanmıyor... benimde adetim yeni bitti bidahaki aya inşallah senin tutmuştur canım inşallah hakkında hayırlısı

hayırlı olsun canım bence sen hamilesin

bilmiyorum canım doktor perşmbe günü gel kesin belli olsn dedi beklicem artık ayağa kalkma çok hareket etme su iç bol bol dedi bakalım beklicem sabırla

Tebrik ederim hayırlı olsun inşAllah hayırlısıyla alın kucağınıza :) Hiç hir belirti olmadı mı siz de ?
Belirti denir mi bilmiyorum ama arada çok hafif baş dönmelerim oldu, sanki yumuşak zeminde yürüyormuşum gibi ama ben tansiyonum düştü diye düşündüm. Düşün, bebek istiyorum korunmuyorum ama yine de baş dönmesini belirtiden saymadım o kadar hafifti. Ondan başka ne göğüslerim şişti, ne kasık ağrısı, ne gaz, ne mide bulantısı.. hiç birşeyim yoktu. Adetimi bir gün geçince gıda zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldım, orada o şekilde öğrendim hamile olduğumu.

Mrb arkadaşlar bende yeniyim burada öncelikle Rabbim bebek isteyen herkese yasatsin bu essiz duyguyu Amin.
Kizlar benim reglim ayin 16 sinda ve ben ayin 1 sen bu yana klasik bel ve göğüs agrisi yasiyirum göğüslerim fena sisti damarlar belirgin akintim var ve bas agrim oluyor sürekli tabi ara ara ince ince midem bulaniyor ama çok asiri değil sizce hamis olabilir miyim

bilmiyorum canım doktor perşmbe günü gel kesin belli olsn dedi beklicem artık ayağa kalkma çok hareket etme su iç bol bol dedi bakalım beklicem sabırla
İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın şu bir kaç günü.. Zor, tahmin edebiliyorum. Çok çok geçmiş olsun, inşallah sorunsuz tutunur bebeğin.

İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın şu bir kaç günü.. Zor, tahmin edebiliyorum. Çok çok geçmiş olsun, inşallah sorunsuz tutunur bebeğin.
inş..canım Allah razı olsun bakalım hayırlısı ama erkenden sevinmekde iyi dğeil ne olacağı belli olmadığı için Rabbim büyük bakalım isteyen herkese nasip etsin bu mübarek günde inş.:)

Ey büyük Rabbim. Hayrı ve şerri ayırt edebilmeyi, imtihan olarak verdiklerine yürekten Amenna diyebilmeyi, göstermiş olduğun yolda yürümeyi, Senin yolundan ayrılmamayı, Seni en çok sevenlerden olmayı bana ve sevdiklerime nasip eyle. rabbim sen bizlere hayırlı saglıklı eylatlar nasip eyle
( RaBbİ HePlİ MiN LeDüNkE ZuRrİyEtEn TaYyİbEtEn sEmİuDdUa )
Hayırlı Cumalar..

Sürpriz olmuş ne güzel :)

Aminn.. Hayırlı Cuma lar size de..

Arkadaşlar hayırlı cuma lar..
Benim de adetime 3-4 gün var. Akıntı ve mide bulantısı dışındaki belirtileri yaşıyodum ama bugün ilk defa sabah uyandığımda nokta nokta kahverengi leke vardı çamaşırımda. Az önce de daha büyük bir leke oldu yine kahverengi ama ardından da açık pembe geldi biraz. Kasıklarımda batma var şu an. Regl olucakmışım gibi. Ama erken olmam sanmıyorum. Adetime 3-4 gün kala da böyle belirti olur mu sizce, yardımcı olur musunuz ?

Hamişler listesine girecek isimlerdensin baba göre:)))

Anaaaa yerleşme kanaması gibi geldi bana :))

Anaaaa yerleşme kanaması gibi geldi bana :))
Çok telaşlandım. Dünden beri kasık sancım yoktu ama bel ağrım devam ediyodu. Sabahtan beri belim ve kasıklarım ağrıyo. Adet olucak gibi bi acı ve batma hissettim biraz. Kahverengi lekenin aktığını hissettim hemen lavoboya koştum. Ardından da silerken peçeteye pembe ıslaklık geldi. Birden panik oldum şaşkınkınlıktan yerleşme kanaması adetten kaç gün önc

Anladim cnm bende de az vajinismus vardi..ama hemen hamile kaldim tam birlesme olmuyordu aslinda alttan muayene olamadim die de sezeryan oldum..simdi iyiyim coo şükür ins tekrardan kalırım hamile sagol cnm

canım bence artık hcg testi yap sanırım ve inşallah hamilesin konuda çok mesaj var takip edemiyorum profilinden takip ediyorum seni :))
Hala olmadım adet ve ovu testlerine göre 22. Gün yumurtlamıştım yumurtlamaya görede geçti adet bu ovü testleri bozul bence hayatım idrarda hcg yaptırdım onda da yok bilemiyorum

Arkadaşlar hayirli cumalar Rabbim tüm dileklerimizi kabul etsin bebek isteyen herkesin kucagini Rabbim bebekle doldursun insallah.
Mrb arkadaşlar bende yeniyim burada öncelikle Rabbim bebek isteyen herkese yasatsin bu essiz duyguyu Amin.
Kizlar benim reglim ayin 16 sinda ve ben ayin 1 sen bu yana klasik bel ve göğüs agrisi yasiyirum göğüslerim fena sisti damarlar belirgin akintim var ve bas agrim oluyor sürekli tabi ara ara ince ince midem bulaniyor ama çok asiri değil sizce hamis olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…