Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba ben de en son 14 ekim de regl oldum. Aynı belirtileri yaşadım ama dünden beri azaldı ağrılarım. Bende leke olmadı hiç. Ve şu an hiç regl belirtim yok. İnşAllah umutlarımız boşa değildir..

Kızlar Merhaba Bn de 6 günlük gecikmeden sonra 4 tane test yaptım birazdan resim atacağım gebe miyim bide karnımda arada sancı oluyor halsizlik ve terlemede korkuyorum bugün kan tahlili verdim ama çıkmadı kan tahlili yarın sabah çıkıyor

Eklentiler

• 20151112_073055.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 88
Kizlar uyumayan varmiii?? Saat 12yi gecti suanda reglimin 3.gunu olmasi lazim ama hala gelen giden yok. Aksam peceteye akintiyla birlikte azicik bi pembelik geldi bi seferlik hastalniyorum sandim yine hicbisey yokk.sabaha kadar kirmizlari gormezsem sizce hamileyim diye umitleneyimmi? Beynimi yicem artik ya

Ben uyumuyorum uyuyamiyorum daha doğrusu... malum bu konuları okumaktan. Pembe lik geldi demissin ınş. Hamilesindir yani bence hamilesin 3 günde geçmiş zaten:)

Ben uyumuyorum uyuyamiyorum daha doğrusu... malum bu konuları okumaktan. Pembe lik geldi demissin ınş. Hamilesindir yani bence hamilesin 3 günde geçmiş zaten:)
Dertler ayni olunca hepimiz buralardayiz valla aynen bende uyuyamiyorum dusunmekten aslinda cok dusunup yormakta istemiyorum kendimi ama elimde degil surekli kafamda deli sorular :))) gebelik testi yaptigimda negatif cikti ama :/ yaa nebileyim bi umut iste buluttan bile nem kapma donemimdeyim suan sanirim :))
Cevap verdigin icin cok saol arkadasim insallah dedigin gibi olurda kirmizlari gormem :))

Her hamilelik haberi umutlandiriyo beni mutlaka hbr ver Allah yardımcın yardımcımız olsun:)
Kirmizilari gormememiz dilegiyle :)) inan bende ayniyim burda cift cizgileri gordukce arkadaslarin bir yanim onlar adina cok seviniyor bir yanimda kendimde ayni seyi tatmak icin sabirsizlaniyor.. Rabbim yuzumuze gulsun en kisa zamanda bize de tattirsin bu duygulari insallah. Haber ederim canim. Senin regline daha var mi?

çok teşekkür ederim kızlar RAbbim isteyen herkese nasip etsin öyle yüce bir duygu ki..ama çok yeniyiz galiba tutnması lazım biraz karın ağrılarım oluyor ne olur dua edin bana da yavrum sağlıklıca tutunsun annesine :)

Amin cnm ins hayirlisiyla tutunur annesine saglikli bir sekilde dunyaya gelir hayirli bir evlat olur...cok zor surec icindeyiz..herseyin hayirlisi ins bende hamileyimdir...cok istiyorum

Baska belirti yok malesef ama diger aylarda aksine hep belirti yasadim s

Malesef bir belirti yok ama diger aylar hep belirti oluyrdu sonu adet ile sonuclandi.bu ayda klomen kullandim hic belirtiyok
Benim de hiç belirtim yoktu, hatta adet öncesi belirtilerim bile olmadı. Şimdi 7 haftalık hamileyim.

bnmde beta hcg değerim 33 çıktı canım düşük olabilir dedi doktor moralim çok ama çok bozuk bizde deli gibi sevndik
Önemli olan değerin düşük olması değil, iki günde hemen hemen iki katına çıkması gerekiyor. İki gün sonra tekrar kan ver, o zaman artış oranına göre anlaşılır zaten durumun ne olduğu. Benim değerim 341 çıkmıştı ama doktorum yine bile kesin konuşmamıştı, şu anda sağlıklı bir gebelik diyemem artışı görmem lazım demişti. O yüzden şimdiden üzme bence kendini :) İnşallah iki gün sonra artışın olur ve bebeğin tutunur sana sağlıkla :)

Arkadalasr bizde cocuk istiyoruz. Esim son ilskimizde dedigine gore rahim icinde bir bosluk oldugu u soyluyor.onceden bir parca oldugunu ama simdi bosalinca sanki ici bombos diyor.sizce bu gebelik olabilrmi

canım rahim aşağıya iner adete yakın özellikle eşin de hisseder sen de elini sokarsan hissedersn adetten sonra da yukarı cekilir elle muayeneyle de hamilelieği anlayanlar varmış ama ben cok bilmiyorum araştır istersn

Kızlar bende hamileyimmmmmmmm.
Dün gördüm mercimek kadardı Allah herkese nasip etsin :)

ikinizi de tebrik ederim kızlar saglıkla kucagınıza alın inşallah darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…