Merhaba ben de en son 14 ekim de regl oldum. Aynı belirtileri yaşadım ama dünden beri azaldı ağrılarım. Bende leke olmadı hiç. Ve şu an hiç regl belirtim yok. İnşAllah umutlarımız boşa değildir..Merhaba arkadslr bende yeniyim son adet tarihim 14ekim son günü klomen kullandım bes gün ovülasyon testi ilede yumurtlama dönemini takip ettim ve degerlendirdim su an adetime iki gün var ve benim üç gündür falanda kahverengi lekelerim geliyo halsizligim yorgunlugum var olur olmadık acıkıyorum bazen cok hafif bulantım ve bas dönmem oluyo ama bugun test yaptım dayanamayıp negatif cıktı ve yıkıldım acaba bu belirtiler ne anlama geliyo yardım lütfennn...
Hayırlı olsun ne güzel bir haber :) darısı başımıza bizlere de dua edin lütfen :) Allah hayırlısı ile kucağınıza almanızı nasip etsin inşAllah :)Kızlar bende hamileyimmmmmmmm.
Dün gördüm mercimek kadardı Allah herkese nasip etsin :)
Canim hepsine baktim cok belirgin olarak cizgiyi gordum hayirli olsunn,ben hamilesindir diyorum. Allah'im bizlerede nasip etsin en kisa zamanda insallahBide bu
Amin canim tebrik ederim dua et bizede bol bol. Rabbim ssglikli bir şekilde kucagina almayi nasip etsinKızlar bende hamileyimmmmmmmm.
Canim hepsinde 2. Çizgi var belli hayirli olsun tebrik ederim ham iş sinBide bu
MaşAllah nazar değmesin. Hepsinde yakalamışsın çift çizgiyi :) Hayırlı uğurlu olsun canım :) Darısı bekleyen herkese inşAllah..Bide bu
Dertler ayni olunca hepimiz buralardayiz valla aynen bende uyuyamiyorum dusunmekten aslinda cok dusunup yormakta istemiyorum kendimi ama elimde degil surekli kafamda deli sorular :))) gebelik testi yaptigimda negatif cikti ama :/ yaa nebileyim bi umut iste buluttan bile nem kapma donemimdeyim suan sanirim :))Ben uyumuyorum uyuyamiyorum daha doğrusu... malum bu konuları okumaktan. Pembe lik geldi demissin ınş. Hamilesindir yani bence hamilesin 3 günde geçmiş zaten:)
Kirmizilari gormememiz dilegiyle :)) inan bende ayniyim burda cift cizgileri gordukce arkadaslarin bir yanim onlar adina cok seviniyor bir yanimda kendimde ayni seyi tatmak icin sabirsizlaniyor.. Rabbim yuzumuze gulsun en kisa zamanda bize de tattirsin bu duygulari insallah. Haber ederim canim. Senin regline daha var mi?Her hamilelik haberi umutlandiriyo beni mutlaka hbr ver Allah yardımcın yardımcımız olsun:)
Amin cnm ins hayirlisiyla tutunur annesine saglikli bir sekilde dunyaya gelir hayirli bir evlat olur...cok zor surec icindeyiz..herseyin hayirlisi ins bende hamileyimdir...cok istiyorumçok teşekkür ederim kızlar RAbbim isteyen herkese nasip etsin öyle yüce bir duygu ki..ama çok yeniyiz galiba tutnması lazım biraz karın ağrılarım oluyor ne olur dua edin bana da yavrum sağlıklıca tutunsun annesine :)
Benim de hiç belirtim yoktu, hatta adet öncesi belirtilerim bile olmadı. Şimdi 7 haftalık hamileyim.Baska belirti yok malesef ama diger aylarda aksine hep belirti yasadim s
Malesef bir belirti yok ama diger aylar hep belirti oluyrdu sonu adet ile sonuclandi.bu ayda klomen kullandim hic belirtiyok
bnmde beta hcg değerim 33 çıktı canım düşük olabilir dedi doktorBenim de hiç belirtim yoktu, hatta adet öncesi belirtilerim bile olmadı. Şimdi 7 haftalık hamileyim.
Önemli olan değerin düşük olması değil, iki günde hemen hemen iki katına çıkması gerekiyor. İki gün sonra tekrar kan ver, o zaman artış oranına göre anlaşılır zaten durumun ne olduğu. Benim değerim 341 çıkmıştı ama doktorum yine bile kesin konuşmamıştı, şu anda sağlıklı bir gebelik diyemem artışı görmem lazım demişti. O yüzden şimdiden üzme bence kendini :) İnşallah iki gün sonra artışın olur ve bebeğin tutunur sana sağlıkla :)bnmde beta hcg değerim 33 çıktı canım düşük olabilir dedi doktormoralim çok ama çok bozuk bizde deli gibi sevndik
Arkadalasr bizde cocuk istiyoruz. Esim son ilskimizde dedigine gore rahim icinde bir bosluk oldugu u soyluyor.onceden bir parca oldugunu ama simdi bosalinca sanki ici bombos diyor.sizce bu gebelik olabilrmi
Kızlar bende hamileyimmmmmmmm.
Bide bu