Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Slm kizlar bende acaba hamile miyim diye dusunmeden edemiyorum...bir kziim var 3 yasinda ikinciyi istiyoruz artik...2 ay onceden folik asit almaya basladim..ve yumurtlama gunlerini iyi degerlendirdim..son adet 22 ekim..7 kasimdan itibaren bel ve kasik agrisi hafif midede eksime ve hafif bulanti goguslerde hassasiyet ve hafif agri hissediyorum..ama hemen heyecana kapilmak istemiyorm bazen psikolojik olabiliyor bu belirtiler..bu arada sk idrara cikma ve gaz sancisi da var.. Hepimiz icin hayirlisi olsun inss

Cnm ya meleklerin icin cok uzuldum herseyin hayirlisi olsun Allah kizina saglik ve uzun omurler nasip etsin..ins tekrardan guzel saglikli ve hayirli bir evlat sahibi olursn

Cnm ya meleklerin icin cok uzuldum herseyin hayirlisi olsun Allah kizina saglik ve uzun omurler nasip etsin..ins tekrardan guzel saglikli ve hayirli bir evlat sahibi olursn
sağol canım, Allahtan gelene yapacak birşey yok. Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu:) inşallah bizlere de en yakın zamanda tekrar yaşatır da artık gebelik topiklerinde devam ettiririz arkadaşlıklarımızı:):)

Cnm benimde adetime bir 10 gun kaldi..benim goguslerimde hafif sizi kasik bel ve ayaklarimda hafif agrilar var..idrara da sk cikiorm..ama bilmem ki herkeste ayni olmio

Cnm benimde adetime bir 10 gun kaldi..benim goguslerimde hafif sizi kasik bel ve ayaklarimda hafif agrilar var..idrara da sk cikiorm..ama bilmem ki herkeste ayni olmio
Ben ilk gebeligimde hissetmistim hamile olduğumu. Ama ne kadar sure once hissetmeye basladim hatirlamiyorum erken gebelik testi yaptim simdi cikmadi bişey. Elimde 3 tane daha var birini pazar birini carsamba ve birinide cuma yapicam. Hayirlisi artik

Cnm bence hamile olma olasiligin yüksek gibi bazilarinda erken test sonuc verebiliyor bi test yP istersen

Kırmızıları gördüm gecikme nedenli bel ağrım çok

canım benim üzüldüm ya bayağı zorluklar yaşamışsın... Allah kızına sağlıklı bir ömür nasip etsin annesiyle babasıyla birlikte... bende 30 yaşındayım daha genciz kendiliğinden hamile kalabiliyorsan şimdi de hamile olabilirsin canım. İnşallah minik mucizen karnındadır. Allah hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın bir an evvel, uğraştırmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…