Cnm ya meleklerin icin cok uzuldum herseyin hayirlisi olsun Allah kizina saglik ve uzun omurler nasip etsin..ins tekrardan guzel saglikli ve hayirli bir evlat sahibi olursncanım şöyle özetleyeyim o zaman. 2 yıllık evli iken korunmayı bıraktık ve hemen bir doktora gittik ki alınacak ilaç vs. var mıdır diye. Eşimde de bende de sorun yoktu ama 1,5 yıl her ay takip yapıldı, ne kadar film varsa çekildi yok. Tesadüftür ki doktorum da tüp bebek uzmanı idi, ben daha fazla beklemek istemediğimi söyledim ve başladık tedaviye. İlk 2 deneme hüsransonraki teşhis rahimde tutunma sorunu var (tabi benim deyişimle, bilimsel bir adı tabiki var:)) son transferin olacağı aydan 1 ay önce ofis histereskopi yapıldı ve rahime çizikler atıldı. O transferimde ikiz bebeklerime hamile kaldım. Ama maalesef ki 10 günlük iken melek oğlumu cennete yolladım, çok şükür kızım hayatta ve sağlıklı.
1 yıl sonra Allahım bana bir mucize ile kendiliğinden bir hamilelik nasip etti, ancak bebeğimde sağlık problemleri vardı ve benim değerlerimi de yükseltmeye başlayınca 5,5 aylıkken ağlaya ağlaya gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık. 8 ay oldu bu olay olalı, 2 aydır korunmuyoruz. Allahtan hep hayırlısını istedim hala öyle dua ediyorum. Vardır Rabbimin bir bildiği.
uzun oldu ama sıkılmazsın umarım
sağol canım, Allahtan gelene yapacak birşey yok. Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu:) inşallah bizlere de en yakın zamanda tekrar yaşatır da artık gebelik topiklerinde devam ettiririz arkadaşlıklarımızı:):)Cnm ya meleklerin icin cok uzuldum herseyin hayirlisi olsun Allah kizina saglik ve uzun omurler nasip etsin..ins tekrardan guzel saglikli ve hayirli bir evlat sahibi olursn
Insss cnm aminnnsağol canım, Allahtan gelene yapacak birşey yok. Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu:) inşallah bizlere de en yakın zamanda tekrar yaşatır da artık gebelik topiklerinde devam ettiririz arkadaşlıklarımızı:):)
Erken gebelik testi yaptim cikmadiMrb arkadaslar pazar aksami yani adetimin 14.gunu aksami ovulasyon testinde cift cizgiyi yakaladim. Pazar aksami pazartesi günü sabah ve aksam carsamba sabahi iliski oldum suan adetime 9 gunum var.. sizce bi belirti hiddermiyim eger gebelik oluştuysa
Cnm benimde adetime bir 10 gun kaldi..benim goguslerimde hafif sizi kasik bel ve ayaklarimda hafif agrilar var..idrara da sk cikiorm..ama bilmem ki herkeste ayni olmioMrb arkadaslar pazar aksami yani adetimin 14.gunu aksami ovulasyon testinde cift cizgiyi yakaladim. Pazar aksami pazartesi günü sabah ve aksam carsamba sabahi iliski oldum suan adetime 9 gunum var.. sizce bi belirti hiddermiyim eger gebelik oluştuysa
ben hiç erken gebelik testi yapmadım ama burada yapanların hiçbirinde çıkmamış canım, güven vermedi bana da bekle bence adet gecikmeniErken gebelik testi yaptim cikmadi
Umutsuzluga kapilma cnm hemen çıkmayabilir...ben ilk gebeligimde adet gecikmesinden 10 gun sonra test yaptim ikinci cizgi cok silik ciktiErken gebelik testi yaptim cikmadi
Ben ilk gebeligimde hissetmistim hamile olduğumu. Ama ne kadar sure once hissetmeye basladim hatirlamiyorumCnm benimde adetime bir 10 gun kaldi..benim goguslerimde hafif sizi kasik bel ve ayaklarimda hafif agrilar var..idrara da sk cikiorm..ama bilmem ki herkeste ayni olmio
Cnm bence hamile olma olasiligin yüksek gibi bazilarinda erken test sonuc verebiliyor bi test yP istersenKızlar herkeze Günaydın size danışmak istediğim birsey var sabah mide bulantisina uyandım sonra eşimle sakalasirken ani bi hareket yaptım ve karnimi alt bölgesine aşırı bir ağrı girdi kramp gibi aynı zaten 2 gündür bazen sağ bazende sol kasigimda ağrı oluyo ve seffaf akintim varki bunlar daha once olmamisti adet günüm yarın ama peki belirti yok normalde adet öncesi göğsüm siser ama 2 hafta önce şişti göğsüm ve aşırı hassasiyetim oldu yalnız 2 gün önce sisi indi tabi karın sisligi ve sancim devam bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi
Ovulasyon testlerinin yaninda 5 tanr erken gebelik testide gondermisler ne kadar guvenilir onuda bilmiyorum.ben hiç erken gebelik testi yapmadım ama burada yapanların hiçbirinde çıkmamış canım, güven vermedi bana da bekle bence adet gecikmeni
Cnm senin son adet ne zamandi..Ben ilk gebeligimde hissetmistim hamile olduğumu. Ama ne kadar sure once hissetmeye basladim hatirlamiyorumerken gebelik testi yaptim simdi cikmadi bişey. Elimde 3 tane daha var birini pazar birini carsamba ve birinide cuma yapicam. Hayirlisi artik
26 ekim sat... 21 kasimda batCnm senin son adet ne zamandi..
Benim folatim yuksek cikiyo hep simdi 10lara dusmus aklima geldikce kullanicam. Folbiol yuksek doz geliyo bana folidoce falan alcam o yuzdenKizlar folik asit kullamiomsn ... Ben hAmile kalmaya karar verdigim an kullanmaya basladim
Kırmızıları gördümAllah Allah 2 testten birinde hata var o zaman çünkü idrarda pozitifi görmek için değerin en az 30larda olması lazım ilginç senin durumun. merakla bekliyorum netleşmesini. umarım kırmızıya dönmez lekelenme yerleşmedir
Bende 22 inde oldum en son ya 19 20 sine kadar bekleyecem bakalim ins hamisizdir26 ekim sat... 21 kasimda bat
Cnm kirmizi bazen bebegin rahme yerlesmesinden de kaynakli olabiliyor senin idrar testin pozitifmiydi..Kırmızıları gördümgecikme nedenli bel ağrım çok
Insallah yaaBende 22 inde oldum en son ya 19 20 sine kadar bekleyecem bakalim ins hamisizdir
canım benim üzüldüm ya bayağı zorluklar yaşamışsın... Allah kızına sağlıklı bir ömür nasip etsin annesiyle babasıyla birlikte... bende 30 yaşındayım daha gencizcanım şöyle özetleyeyim o zaman. 2 yıllık evli iken korunmayı bıraktık ve hemen bir doktora gittik ki alınacak ilaç vs. var mıdır diye. Eşimde de bende de sorun yoktu ama 1,5 yıl her ay takip yapıldı, ne kadar film varsa çekildi yok. Tesadüftür ki doktorum da tüp bebek uzmanı idi, ben daha fazla beklemek istemediğimi söyledim ve başladık tedaviye. İlk 2 deneme hüsransonraki teşhis rahimde tutunma sorunu var (tabi benim deyişimle, bilimsel bir adı tabiki var:)) son transferin olacağı aydan 1 ay önce ofis histereskopi yapıldı ve rahime çizikler atıldı. O transferimde ikiz bebeklerime hamile kaldım. Ama maalesef ki 10 günlük iken melek oğlumu cennete yolladım, çok şükür kızım hayatta ve sağlıklı.
1 yıl sonra Allahım bana bir mucize ile kendiliğinden bir hamilelik nasip etti, ancak bebeğimde sağlık problemleri vardı ve benim değerlerimi de yükseltmeye başlayınca 5,5 aylıkken ağlaya ağlaya gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık. 8 ay oldu bu olay olalı, 2 aydır korunmuyoruz. Allahtan hep hayırlısını istedim hala öyle dua ediyorum. Vardır Rabbimin bir bildiği.
uzun oldu ama sıkılmazsın umarım