bende kullanıyorum korunmayı bırktığımdan beri, bence kesinlikle kullanın zaten. Benim 2. hamileliğimde bebeğimde oluşan soruna folik asit eksikliği sebep olabiliyormuş, ben hamile olduğumu öğrendikten sonra kullanmıştımKizlar folik asit kullamiomsn ... Ben hAmile kalmaya karar verdigim an kullanmaya basladim
Insallah yaaeger bu ay hamis degilsem mayisa kadar korunmak mecburiyetindeyim kpss sinavi yüzünden
25 yasindayim. Aslinda streste yapmiyorum ama cok hayal kuruyorum cok istiyorumcnm hayirlisi olsun stres yapma kac yasindasin
canım benim çok sağol duaların için, hepimizin mucizesi bulsun bizi biran evvel:):)canım benim üzüldüm ya bayağı zorluklar yaşamışsın... Allah kızına sağlıklı bir ömür nasip etsin annesiyle babasıyla birlikte... bende 30 yaşındayım daha gencizkendiliğinden hamile kalabiliyorsan şimdi de hamile olabilirsin canım. İnşallah minik mucizen karnındadır. Allah hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın bir an evvel, uğraştırmadan...
Ne sorunu vardi cnm bebeginde. Benimde gebeligim kromozom anomalisi sebeiyle sonlandirilmistibende kullanıyorum korunmayı bırktığımdan beri, bence kesinlikle kullanın zaten. Benim 2. hamileliğimde bebeğimde oluşan soruna folik asit eksikliği sebep olabiliyormuş, ben hamile olduğumu öğrendikten sonra kullanmıştım
Aynen cnm ben ilk gebeligimde folik asit kan ilaci vitamin ve balik yagi kullanmama ragmen 9 kg ile doğuma girdim kizim 3.300 dogmustu..bu tarz ilaclar kilo aldirmio ..bazen kilo yapio dio kullanmak istemeyenler oluo..bende kullanıyorum korunmayı bırktığımdan beri, bence kesinlikle kullanın zaten. Benim 2. hamileliğimde bebeğimde oluşan soruna folik asit eksikliği sebep olabiliyormuş, ben hamile olduğumu öğrendikten sonra kullanmıştım
Hayirlisi olsn cnm..Allah tum isteyenlere versin25 yasindayim. Aslinda streste yapmiyorum ama cok hayal kuruyorum cok istiyorum
basit olarak tarif etmem gerekirse omurgasının tam kapanamamasının verdiği sıkıntı ile beyinde su toplanması olmuştu, beyni gelişemiyordu. İleri derecede idi. Yazarken bile nefesim kesilecek gibi oluyor, Allah kimseyi evladı ile sınamasın. Ben hem oğlumda hemde bu kızımda ciğer yanmasının ne demek olduğunu tam olarak hissettim, insanın gerçekten ciğeri yanabiliyormuşNe sorunu vardi cnm bebeginde. Benimde gebeligim kromozom anomalisi sebeiyle sonlandirilmisti
bence zaten çocuk istiyorsan kilo olayını atacaksın kenara, kendi adıma konuşayım çok fazla kontrol altında tutabildiğim bir durum değildi:) Allah sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza da sonra gider kilolarAynen cnm ben ilk gebeligimde folik asit kan ilaci vitamin ve balik yagi kullanmama ragmen 9 kg ile doğuma girdim kizim 3.300 dogmustu..bu tarz ilaclar kilo aldirmio ..bazen kilo yapio dio kullanmak istemeyenler oluo..
Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki benimde nisan ayinda 23 haftalik gebeligim kromozom anomalisi ve suyumun az olmadi sebebi ile sonlandirildibasit olarak tarif etmem gerekirse omurgasının tam kapanamamasının verdiği sıkıntı ile beyinde su toplanması olmuştu, beyni gelişemiyordu. İleri derecede idi. Yazarken bile nefesim kesilecek gibi oluyor, Allah kimseyi evladı ile sınamasın. Ben hem oğlumda hemde bu kızımda ciğer yanmasının ne demek olduğunu tam olarak hissettim, insanın gerçekten ciğeri yanabiliyormuş
Allah isteyen lere acilversin mesela bana 25 inde olmam gerekiyordu bugün 27 si bakalım bekliyorum inş..ama hiç bir belirti yok bacaklarım ağrıyoo baskada bisey yok hayırlısını diliyorum herkeze..[/QUOT
benim yaşadıklarımı anlatıyorsun sanki, bizim sınavımız diye düşünelim. Dua edelim affetsin bizi meleklerimizSeni o kadar iyi anlayabiliyorum ki benimde nisan ayinda 23 haftalik gebeligim kromozom anomalisi ve suyumun az olmadi sebebi ile sonlandirildikendi rizamla doktorlarin israri ile yaptim hemde bunu icim yana yana bilmiyorum affeder mi beni ama ne ona ne de kendime yapamafim bunu gelecegi dusundum bana bisey olsa kim bakardi bebegime 4 ay cok mucadele verdim bi umut kapisi aradım ayda 2 defa canakkaleden istanbula gittim hep. Hem ruhen hem bedenen cok acilar cektim ama yapamadim goz gore gore evladimi aldirmak zorunda kaldim. Dun ilk defa ona aldigim esyalari indirdim gardroptan bagira bagira agladim ama elimden hic bisey gelmedi
Kendimi lanetlenmis gibi hissediyorum. Rabbime dua ederken bile kendi kendime hangi yuzle istiyosun diyorum kendime. Utaniyorum!!! Ama bi yandanda rabbim affedicidir diyorum.. umitvar olmak istiyorum.. insallah rabbim ben dahil herkese saglikli sihhatli bebekler nasip ederbenim yaşadıklarımı anlatıyorsun sanki, bizim sınavımız diye düşünelim. Dua edelim affetsin bizi meleklerimiz
İdrar testi her zaman güvenilir olmuyo her gün testleri tekrar et benceMerhaba arkadslr bende yeniyim son adet tarihim 14ekim son günü klomen kullandım bes gün ovülasyon testi ilede yumurtlama dönemini takip ettim ve degerlendirdim su an adetime iki gün var ve benim üç gündür falanda kahverengi lekelerim geliyo halsizligim yorgunlugum var olur olmadık acıkıyorum bazen cok hafif bulantım ve bas dönmem oluyo ama bugun test yaptım dayanamayıp negatif cıktı ve yıkıldım acaba bu belirtiler ne anlama geliyo yardım lütfennn...
adet günün geçsin canım tekrarla idrar testini yada kan testi ver. Belirtiler regl belirtisi de olabiliyor çünküMerhaba arkadslr bende yeniyim son adet tarihim 14ekim son günü klomen kullandım bes gün ovülasyon testi ilede yumurtlama dönemini takip ettim ve degerlendirdim su an adetime iki gün var ve benim üç gündür falanda kahverengi lekelerim geliyo halsizligim yorgunlugum var olur olmadık acıkıyorum bazen cok hafif bulantım ve bas dönmem oluyo ama bugun test yaptım dayanamayıp negatif cıktı ve yıkıldım acaba bu belirtiler ne anlama geliyo yardım lütfennn...
Bu iki gün nasıl gececek bilmiyorum ama insallah hamilelik belirtisidir bir yıldır itiyoruz eger mutlu son olacaksa beklemeyede razıyım cevabın için tesekkürler canım...adet günün geçsin canım tekrarla idrar testini yada kan testi ver. Belirtiler regl belirtisi de olabiliyor çünkü
Bu iki gün nasıl gececek bilmiyorum ama insallah hamilelik belirtisidir bir yıldır istiyoruz eger mutlu son olacaksa beklemeyede razıyım cevabın için tesekkürler canım...