Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar bisey sorcam ben 1 yillik evliyim bebegimin olmasini cok istiyorum fakat esim istemiyo geri cekilme yontemi kullaniyoruz bu yöntemle hamile kalan varmi kalma ihtimalim yuksekmi ay cok istiyorum nasil olcak bilemiyorum yada ne yapmam gerekli ikna edemiyorum cunku eşimi
Cnm olanlar var yumurtlama gunune denk getir ...ama hemen cikmamasini sagla bi sekilde az da olsa kacsin icine :) bi yerde okumuştum

Merhaba arkadaslar bisey sorcam ben 1 yillik evliyim bebegimin olmasini cok istiyorum fakat esim istemiyo geri cekilme yontemi kullaniyoruz bu yöntemle hamile kalan varmi kalma ihtimalim yuksekmi ay cok istiyorum nasil olcak bilemiyorum yada ne yapmam gerekli ikna edemiyorum cunku eşimi

Kız Allah seni napmasın cok güldüm biz kadınlardan korkulur istediyse napar eder yapar yani :) sarhoş et canım sonra da kötü emellerine alet edersin şaka şaka istemiyorsa yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum ama uykuluyken dene canım gecenin köründe kontrolsüz yakala :))

Kızlar ne diyorsunuz ikinci çizgi belli oluyormu
1447332648335726692268.jpg

Kız Allah seni napmasın cok güldüm biz kadınlardan korkulur istediyse napar eder yapar yani :) sarhoş et canım sonra da kötü emellerine alet edersin şaka şaka istemiyorsa yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum ama uykuluyken dene canım gecenin köründe kontrolsüz yakala :))
Benide cok guldurdun simdi ben her seyi akışına birakiyorum kaderde varsa olur zaten ne diyim yinede sagol dusuncelerin icin :)))))

Ayy inşallah hamileyizdir. Bu arada benim 7 gün geçti. Böyle silik çıkması normal mi?

canım bilemiyorum yarına tekrarla koyulasırsa normaldir hatta ne bekliyrosun ya doktora gitsene benim daha 5 günüm var o yüzden acele etmiyorum ama günün gecmişsse git kan testi yaptır bence inşallah hamilesindir :* :*

Benide cok guldurdun simdi ben her seyi akışına birakiyorum kaderde varsa olur zaten ne diyim yinede sagol dusuncelerin icin :)))))

ne demek canım aynen öyle olacagı varsa her şekilde oluyor korunanda da oluyor 50 yasındaki kadında da oluyor Rabbim verdimi olur yani fazla takmamak gerek :KK66:

:KK73:
canım bence yumurtlama dönemi takip et ilişkiye öyle gir fakat üstte sen ol o altta olduğu için geri çekemeyecek böylelikle 12den vurmuş olucaksın

X