canım şöyle özetleyeyim o zaman. 2 yıllık evli iken korunmayı bıraktık ve hemen bir doktora gittik ki alınacak ilaç vs. var mıdır diye. Eşimde de bende de sorun yoktu ama 1,5 yıl her ay takip yapıldı, ne kadar film varsa çekildi yok. Tesadüftür ki doktorum da
tüp bebek uzmanı idi, ben daha fazla beklemek istemediğimi söyledim ve başladık tedaviye. İlk 2 deneme hüsran
sonraki teşhis rahimde tutunma sorunu var (tabi benim deyişimle, bilimsel bir adı tabiki var:)) son transferin olacağı aydan 1 ay önce ofis histereskopi yapıldı ve rahime çizikler atıldı. O transferimde ikiz bebeklerime hamile kaldım. Ama maalesef ki 10 günlük iken melek oğlumu cennete yolladım, çok şükür kızım hayatta ve sağlıklı.
1 yıl sonra Allahım bana bir mucize ile kendiliğinden bir hamilelik nasip etti, ancak bebeğimde sağlık problemleri vardı ve benim değerlerimi de yükseltmeye başlayınca 5,5 aylıkken ağlaya ağlaya gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık. 8 ay oldu bu olay olalı, 2 aydır korunmuyoruz. Allahtan hep hayırlısını istedim hala öyle dua ediyorum. Vardır Rabbimin bir bildiği.
uzun oldu ama sıkılmazsın umarım