[QUOTE="bahariz, post:
Sürekli bende kıyaslıyorum. Doğru diyorsun aslında sürekli düşünmemek lazım. Ama çok istiyoruz . inş. Belirtiler tutar güzel haberleri veririz. Benim de aynı 10 günüm var daha ama kasıklarımda batma ve göğüslerde şişkinlik. Hadi inş. Güzel habelerle dönüş yapalım J
Tmm çok teşekkür ederim bilgi için :) Peki regl bittikten hemen sonra mı gitmeliyim doktora bunun gününü öğrenmek için ?
Silik bir ikinci çizgi :)Bu testi şimdi yaptım.yorumlarmısınız kızlar..
Artık testler bile benimle lafa buluyo
rica ederim :)
regl döneminde 3. gün gidip ön kontrol yaptırdım. rahim perdesinde kalınlık görmüştü bir de 3. gün gel bakalım dedi. çok şükür opersyonluk bir durum yokmuş. sonrasında 10 gün sonra gel dedi gittim. 3 gün sonra tekrar gel ovulasyon başlamamış dedi. takipleri o şekilde oldu. regl başlangıcı dahil 2. hafta ovulasyon günümmüş. kişiye göre farklılık gösterir mi bilmiyorum. yanlış yönlendirmek istemem.
Anladım benim de bu ay tutmazsa önümüzdeki ay bu takibe başlamayı düşünüyorum o yüzden danışmak istedim..
Gönüller tutmasından yana tabi :)
Merhaba canım, ben 3 aylık hamileyim ,benimde bu gibi belirtilerin oldu adet olacakmisim gibi agrilarim oldu, normalde kasiklarim agrirdi adetten önce ama hamilelik öncesi tek kasigima ağrı girdi bacagima kadar vurdu goguslerim çok buyudu ,çok sık lavaboya gitmeye başladım umarim işine yarar bu bilgiler canimKizlar merhaba. Bugun bat gunum falat hala gelen giden yok. Sabah test yaptim ama bisi cikti diyemem goremedim yani cift cizgiyi, yalniz akintim devam ediyor, ve dikkatimi cekti gogus halkalarim felaket sekilde buyumus goguslerim kucuk ve direk baktigimda anladim yani gogus halkamin genisledigini. Arada sancim oluyor regl olacakmisim gibi ama hemen geciyor dun bel ve kasik agrim vardi hatta sol bacagima kadar ara ara agri vurdu ama oda gecti. Birde bikac gundur agzimin tadi hic yok,birde geceleri inanilmaz usume geliyor yani ev sicak olmasina ragmen ben battaniye altinda surekli yatiyorum. Sizce gebelik ihtimali varmidir? Boyle sikayetleri olupta gebe kalan arkadaslarimiz varmi aramizda
Yaa hayirli olsunn Rabbim kucaginiza almayi nasip etsinMerhaba canım, ben 3 aylık hamileyim ,benimde bu gibi belirtilerin oldu adet olacakmisim gibi agrilarim oldu, normalde kasiklarim agrirdi adetten önce ama hamilelik öncesi tek kasigima ağrı girdi bacagima kadar vurdu goguslerim çok buyudu ,çok sık lavaboya gitmeye başladım umarim işine yarar bu bilgiler canim
Rica ederim canım benim inşallah güzel haberi en yakın zamanda alırsın :)/ilk zamanlar bende haberi almadan önce hep buralardaydim bi umut ,bi belirti arardim hep o yüzden seni çok II anlıyorum :) bu güzel duyguyu inşallah en yakın zamanda tadarsin :)Yaa hayirli olsunn Rabbim kucaginiza almayi nasip etsinevett onuda yazacaktim unutmusum 2gundur cok sık tuvalete cikmaya basladim.. Umarim bende tadarim o guzel duyguyu cok tesekkur ederim yanitin icin arkadasim
canım benimde ,adet olmam gereken gün olmamistim o günün bitmesini bile beklemeden test yaptım silik çıkmıştı şimdi 3/aylık hamileyim :)Kızlar sabah ki ovulasyon testim pozitifti :)) malum internette de adet geçildiğinde ovulasyon testi de yumurta dışarı atılmadığından pozitif çıkacağına dair yazılar vardı. Eve geldim birtane test yaptım önce bembeyaz bir sayfa çıktı. :)) sonra herhalde idrar yetmedi dedim bir 3-4 damla daha koydum. Sonra belli belirsiz tek çizgi çıktı ama çok açık renkli sizce bu test bozuk olabilir mi ? Hala adet olamadım
Resmini atma imkanın var mı canım.testinKızlar sabah ki ovulasyon testim pozitifti :)) malum internette de adet geçildiğinde ovulasyon testi de yumurta dışarı atılmadığından pozitif çıkacağına dair yazılar vardı. Eve geldim birtane test yaptım önce bembeyaz bir sayfa çıktı. :)) sonra herhalde idrar yetmedi dedim bir 3-4 damla daha koydum. Sonra belli belirsiz tek çizgi çıktı ama çok açık renkli sizce bu test bozuk olabilir mi ? Hala adet olamadım
Yaaa evettt her ay sonu burdayim bende belirti ariyorum kendimce istee :)))Rica ederim canım benim inşallah güzel haberi en yakın zamanda alırsın :)/ilk zamanlar bende haberi almadan önce hep buralardaydim bi umut ,bi belirti arardim hep o yüzden seni çok II anlıyorum :) bu güzel duyguyu inşallah en yakın zamanda tadarsin :)
Ikinci cizgi silik olarak görünüyor canim ama sen kan testi yaptırmıştın negatifti dimi kanda cikmasi gerekmezmiydi. Belki kanda daha gorulmuyor. Insallah hamilesindirBu testi şimdi yaptım.yorumlarmısınız kızlar..
Artık testler bile benimle lafa buluyo
Kızlar ekte resim.. Dediğim gibi önce hiç çizgi yoktu sonra tekrar idrarımı doktum. Silik tek çizgi çıktıResmini atma imkanın var mı canım.testin