Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bende hiç bir konu da tık yok. Kan yok karın Ağrısı da geçti. iş yerindekiler öyle olur mu en az 5-7 gün adetinin geçmesi gerekiyor diyorlar. Bende ne yapacağımı şaşırdım

Zaten tek basima buyutucem her halukarda. Onunla beraber de olsam, ayrilsam da. Biz evlendigimizde 4 yasinda bir kizi vardi. Ve evlendigimizden beri cocugun herseyiyle, maddi manevi, ben ve ailem ilgileniyor. Dusunuyorum da kendi cocugum olunca da yapabilirim diyorum. Bilmiyorum tabi yasamadan bilmek zor tabi. Hem ailemde cok istiyor bir cocugum olsun.
Ben iyi düşün derim. Ama karar senin

Zaten tek basima buyutucem her halukarda. Onunla beraber de olsam, ayrilsam da. Biz evlendigimizde 4 yasinda bir kizi vardi. Ve evlendigimizden beri cocugun herseyiyle, maddi manevi, ben ve ailem ilgileniyor. Dusunuyorum da kendi cocugum olunca da yapabilirim diyorum. Bilmiyorum tabi yasamadan bilmek zor tabi. Hem ailemde cok istiyor bir cocugum olsun.
Adam tam sopalık oozaman:KK48:Ailen arkandaysa yap zaten.Sonuçta evlenirken çocuk isteyebileceğini tahmin etmiştir eşin.Hakkın yani.

Merhaba arkadaşlar,
Benim de en geç bugün adet olmam gerekiyor, oldukça düzenlidir regl döngüm. Bugün de bekleyeceğim olmazsa yarın sabah test yapıcam ama muhtemelen varsa da çıkmaz bende daha. Çünkü bu ay yumurta takibim yapıldı geç yumurtluyormuşum meğer, 20. gün gibi. 30 günde bir adet olduğumu düşünürsek bugün 32. güno_O heyecanlı bir bekleyişim var anlayacağınız. eğer sonuç olumlu çıkarsa ne belirti yaşadıysam hepsini yazıcam ahdım var:)
demek ki geç yumurtlama olabiliyor benim de 28 gün de bir adet düzenli ama ben hep 14 günü hesaplıyorum akıntım da hep ogün yogun oluyor bazen düşünüyorum acaba geç yumurtam oluşabilir mi diye oluyormuş bak

Adam tam sopalık oozaman:KK48:Ailen arkandaysa yap zaten.Sonuçta evlenirken çocuk isteyebileceğini tahmin etmiştir eşin.Hakkın yani.
Yani. Simdi 30 yasindayim. Bosanmaya kalksam, 1 bilemedin bir bucuk sene dava surer. Ondan sinra 10 ay bekliyorsun. Yeniden evlenemiyorsun. Ve en onemlisi de bunca sey yasamisken, yeniden evlilik icin birine guvenemem. Karsimavbirinin cikip cikmayacagi da mechul. Yasim 35 i bulur. Cocuk falan ruya olur ancak benim icin. Ben artik tamamen mantigimla bakiyorum olaya. Yine de bilmiyorum. Belki ilerde boyle davrandigim icin pisman olacagim.

merhaba,
çocuğum yok ama neler düşündüğünü , hissttiğini anlayabiliyorum.
çok büyük bir özlem. eşin için ilgisiz demişsin çocuk yönünden . sevgisi yoksa sana , senin de ona ; çocuk olmaı ikiniz içinde sıkıntı yaratabilir. iyibir anne olabilirsin ama iyi bir baba olmazsa ilerde çocuğunun yaşayacağı durumları da hayal et. babasız bir çocuk düşününce bile çok kötü. yaşayan ama varlığını hissedemeyeceği bir baba...
neden yeniden kimseye güvenemem diyorsun ki , güvenirsin , seversin .. hayırlısını iste.
senin şuan önceliğin çocuk değil ya yuvanı kurtarmak ya da düzelme yoksa baştan bağları koparmak.
tabi bu benim görüşüm. hayat senin ne yaşamak istediğine sen karar ver.
Allah yardımcın olsun...

Kızlar bu geç döllenme olayını anlayamıyorum.nasıl oluyor?
(19 eylül de adet olmuştum)
11 ekim adet oldum.
28 ekim şüpheli ilişki
29 ekim yumurtlama
2 kasım tekrar yumurtlama oldu.
9 kasım korunmasız ilişki
Bu gün kesin adet olmam gerekiyor artık.ama tık yok :-)
Bu güne kadar akıntı da yoktu.bugün krem rengi yoğun akıntı başladı.ara ara bel kasık ağrısı dışın da başka bir şey yok..
KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM :-) :-) :-) :-)

demek ki geç yumurtlama olabiliyor benim de 28 gün de bir adet düzenli ama ben hep 14 günü hesaplıyorum akıntım da hep ogün yogun oluyor bazen düşünüyorum acaba geç yumurtam oluşabilir mi diye oluyormuş bak
aynen, ben de hep klişe olan 13. gün ve o hafta diye biliyordum, bizzat gördüm geç olabildiğini:)

Yani. Simdi 30 yasindayim. Bosanmaya kalksam, 1 bilemedin bir bucuk sene dava surer. Ondan sinra 10 ay bekliyorsun. Yeniden evlenemiyorsun. Ve en onemlisi de bunca sey yasamisken, yeniden evlilik icin birine guvenemem. Karsimavbirinin cikip cikmayacagi da mechul. Yasim 35 i bulur. Cocuk falan ruya olur ancak benim icin. Ben artik tamamen mantigimla bakiyorum olaya. Yine de bilmiyorum. Belki ilerde boyle davrandigim icin pisman olacagim.
Merhaba,
Yazdıklarından etkilendim doğrusu. Ben de bahariz adlı arkadaşın yorumuna katılıyorum. Hayat senin hayatın elbette ama sonradan pişman olacağın şeyler için şimdiden yanlış adımlar atman çok mantıklı değil. Senin için gönülden herşeyin hayırlısı olmasını diliyorum.

Benim hikayeme gelecek olursak, tam bir sene önce bebeğimi 10 haftalıkken kalp atışları durduğu için kaybettim. o zamandan beri ilk defa bu ay denemeye karar verdik. Ve bat 17.11 . Bu sefer hakkaten anne olmayı çok istiyorum. Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin. Ve bu arada o günü sabırsızlıkla bekliyorum :)

Kızlar bu geç döllenme olayını anlayamıyorum.nasıl oluyor?
(19 eylül de adet olmuştum)
11 ekim adet oldum.
28 ekim şüpheli ilişki
29 ekim yumurtlama
2 kasım tekrar yumurtlama oldu.
9 kasım korunmasız ilişki
Bu gün kesin adet olmam gerekiyor artık.ama tık yok :-)
Bu güne kadar akıntı da yoktu.bugün krem rengi yoğun akıntı başladı.ara ara bel kasık ağrısı dışın da başka bir şey yok..
KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM :-) :-) :-) :-)
nasıl yani 2 kez mi yumurtlama yaşadın.Hayırlısı..

Ben seni çok iyi anlıyorum..sadece anne olmak istiyorsun.rabbim izin verirse ol..eşini kobay olarak kullanıcaksın.kullan.ve bence çocuğun olduktan sonra da eşin aynı şekil de devam ederse.boşan.mutsuz bir yuva da büyüteceğine.tek başına üstesinden gelirsin...
Evet sen bunları yaparsın.aile desteğin de varmış..
Ama bir yandan kendini çocuğunun yerine koy.var ama( ölü tabiri yakışacak) ölü gibi bir baba...iyi düşün.ama kendini değil.yavrunu düşün.eksiklikler için de büyüyecek.sorunlu bir çocuk olabilir.asi dönemleri olucak.ergenliği olucak.." doğumasaydın " diyecek.bunları iyi düşün.

Merhaba,
Yazdıklarından etkilendim doğrusu. Ben de bahariz adlı arkadaşın yorumuna katılıyorum. Hayat senin hayatın elbette ama sonradan pişman olacağın şeyler için şimdiden yanlış adımlar atman çok mantıklı değil. Senin için gönülden herşeyin hayırlısı olmasını diliyorum.

Benim hikayeme gelecek olursak, tam bir sene önce bebeğimi 10 haftalıkken kalp atışları durduğu için kaybettim. o zamandan beri ilk defa bu ay denemeye karar verdik. Ve bat 17.11 . Bu sefer hakkaten anne olmayı çok istiyorum. Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin. Ve bu arada o günü sabırsızlıkla bekliyorum :)

bende 6. ayımda erken doğum yaptım bebeğim 9 saat hayatta kalabildi. diyorumki ne acılar çekti kimbilir o küçücük vücudunda.. 5 aydır korunmuyoruz bizde ama her ay bir ümit , ya hamileysem diyerek geçiyor ve sonu hüsran. inş. dualarımız kabul olur.

bende 6. ayımda erken doğum yaptım bebeğim 9 saat hayatta kalabildi. diyorumki ne acılar çekti kimbilir o küçücük vücudunda.. 5 aydır korunmuyoruz bizde ama her ay bir ümit , ya hamileysem diyerek geçiyor ve sonu hüsran. inş. dualarımız kabul olur.

Geçmiş olsun sana da.. Senin yaşadıkların da kolay değil... Ümidini kaybetme... Ben de şimdi ya hamileysem psikolojisine girdim ama aslında bu kötü bir davranış en iyisi hiç düşünmemek öyle bir beklenti içine girmemek.. Yoksa ilk hamileliğimle kıyaslama yapıp duruyorum 2 gündür belirtiler üzerine... Ama tek belirti göğüslerim acıyor ve bazen kasık ağrısı oluyor.. Ama tabi tüm bu belirtiler regl öncesi de olduğu için umursamamaya çalışıyorum.

Bu testi şimdi yaptım.yorumlarmısınız kızlar..
Artık testler bile benimle lafa buluyo :-)

Eklentiler

• DSC_0201.JPG
    DSC_0201.JPG
    60,3 KB · Görüntüleme: 69
Geçmiş olsun sana da.. Senin yaşadıkların da kolay değil... Ümidini kaybetme... Ben de şimdi ya hamileysem psikolojisine girdim ama aslında bu kötü bir davranış en iyisi hiç düşünmemek öyle bir beklenti içine girmemek.. Yoksa ilk hamileliğimle kıyaslama yapıp duruyorum 2 gündür belirtiler üzerine... Ama tek belirti göğüslerim acıyor ve bazen kasık ağrısı oluyor.. Ama tabi tüm bu belirtiler regl öncesi de olduğu için umursamamaya çalışıyorum.

Hepimiz için çok zor. Ama hayırlısı buymuş. Bugünümüze çok şükür.
Sürekli bende kıyaslıyorum. Doğru diyorsun aslında sürekli düşünmemek lazım. Ama çok istiyoruz . inş. Belirtiler tutar güzel haberleri veririz. Benim de aynı 10 günüm var daha ama kasıklarımda batma ve göğüslerde şişkinlik. Hadi inş. Güzel habelerle dönüş yapalım J

[QUOTE="bahariz, post:
Sürekli bende kıyaslıyorum. Doğru diyorsun aslında sürekli düşünmemek lazım. Ama çok istiyoruz . inş. Belirtiler tutar güzel haberleri veririz. Benim de aynı 10 günüm var daha ama kasıklarımda batma ve göğüslerde şişkinlik. Hadi inş. Güzel habelerle dönüş yapalım J[/QUOTE]

İnşallah, ben de güzel haberlerle buraya dönmek istiyorum. Ama stresin bu durumu çok etkilediğini düşünüyorum. Kesinlikle rahat bir zamanda insanlar çok daha kolay hamile kalıyor.

Forumda ovulasyon testinden bahsetmişsiniz arkadaşlar. Bunu nerelerden temin edebiliriz ?

X