Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iyi düşün derim. Ama karar seninZaten tek basima buyutucem her halukarda. Onunla beraber de olsam, ayrilsam da. Biz evlendigimizde 4 yasinda bir kizi vardi. Ve evlendigimizden beri cocugun herseyiyle, maddi manevi, ben ve ailem ilgileniyor. Dusunuyorum da kendi cocugum olunca da yapabilirim diyorum. Bilmiyorum tabi yasamadan bilmek zor tabi. Hem ailemde cok istiyor bir cocugum olsun.
Adam tam sopalık oozamanAilen arkandaysa yap zaten.Sonuçta evlenirken çocuk isteyebileceğini tahmin etmiştir eşin.Hakkın yani.Zaten tek basima buyutucem her halukarda. Onunla beraber de olsam, ayrilsam da. Biz evlendigimizde 4 yasinda bir kizi vardi. Ve evlendigimizden beri cocugun herseyiyle, maddi manevi, ben ve ailem ilgileniyor. Dusunuyorum da kendi cocugum olunca da yapabilirim diyorum. Bilmiyorum tabi yasamadan bilmek zor tabi. Hem ailemde cok istiyor bir cocugum olsun.
demek ki geç yumurtlama olabiliyor benim de 28 gün de bir adet düzenli ama ben hep 14 günü hesaplıyorum akıntım da hep ogün yogun oluyor bazen düşünüyorum acaba geç yumurtam oluşabilir mi diye oluyormuş bakMerhaba arkadaşlar,
Benim de en geç bugün adet olmam gerekiyor, oldukça düzenlidir regl döngüm. Bugün de bekleyeceğim olmazsa yarın sabah test yapıcam ama muhtemelen varsa da çıkmaz bende daha. Çünkü bu ay yumurta takibim yapıldı geç yumurtluyormuşum meğer, 20. gün gibi. 30 günde bir adet olduğumu düşünürsek bugün 32. gün heyecanlı bir bekleyişim var anlayacağınız. eğer sonuç olumlu çıkarsa ne belirti yaşadıysam hepsini yazıcam ahdım var:)
Yani. Simdi 30 yasindayim. Bosanmaya kalksam, 1 bilemedin bir bucuk sene dava surer. Ondan sinra 10 ay bekliyorsun. Yeniden evlenemiyorsun. Ve en onemlisi de bunca sey yasamisken, yeniden evlilik icin birine guvenemem. Karsimavbirinin cikip cikmayacagi da mechul. Yasim 35 i bulur. Cocuk falan ruya olur ancak benim icin. Ben artik tamamen mantigimla bakiyorum olaya. Yine de bilmiyorum. Belki ilerde boyle davrandigim icin pisman olacagim.Adam tam sopalık oozamanAilen arkandaysa yap zaten.Sonuçta evlenirken çocuk isteyebileceğini tahmin etmiştir eşin.Hakkın yani.
bende bu ay araştırdım biraz internetten içinde gebelik testi de vardır yazıyordu da ondan söyledim:)Ben 50 lik almıştım. :)) ama hepsi ovulasyon testi
aynen, ben de hep klişe olan 13. gün ve o hafta diye biliyordum, bizzat gördüm geç olabildiğini:)demek ki geç yumurtlama olabiliyor benim de 28 gün de bir adet düzenli ama ben hep 14 günü hesaplıyorum akıntım da hep ogün yogun oluyor bazen düşünüyorum acaba geç yumurtam oluşabilir mi diye oluyormuş bak
Merhaba,Yani. Simdi 30 yasindayim. Bosanmaya kalksam, 1 bilemedin bir bucuk sene dava surer. Ondan sinra 10 ay bekliyorsun. Yeniden evlenemiyorsun. Ve en onemlisi de bunca sey yasamisken, yeniden evlilik icin birine guvenemem. Karsimavbirinin cikip cikmayacagi da mechul. Yasim 35 i bulur. Cocuk falan ruya olur ancak benim icin. Ben artik tamamen mantigimla bakiyorum olaya. Yine de bilmiyorum. Belki ilerde boyle davrandigim icin pisman olacagim.
nasıl yani 2 kez mi yumurtlama yaşadın.Hayırlısı..Kızlar bu geç döllenme olayını anlayamıyorum.nasıl oluyor?
(19 eylül de adet olmuştum)
11 ekim adet oldum.
28 ekim şüpheli ilişki
29 ekim yumurtlama
2 kasım tekrar yumurtlama oldu.
9 kasım korunmasız ilişki
Bu gün kesin adet olmam gerekiyor artık.ama tık yok
Bu güne kadar akıntı da yoktu.bugün krem rengi yoğun akıntı başladı.ara ara bel kasık ağrısı dışın da başka bir şey yok..
KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM
Yani. Simdi 30 yasindayim. Bosanmaya kalksam, 1 bilemedin bir bucuk sene dava surer. Ondan sinra 10 ay bekliyorsun. Yeniden evlenemiyorsun. Ve en onemlisi de bunca sey yasamisken, yeniden evlilik icin birine guvenemem. Karsimavbirinin cikip cikmayacagi da mechul. Yasim 35 i bulur. Cocuk falan ruya olur ancak benim icin. Ben artik tamamen mantigimla bakiyorum olaya. Yine de bilmiyorum. Belki ilerde boyle davrandigim icin pisman olacagim.
Evet canım %99 öyle tahmin ediyorumnasıl yani 2 kez mi yumurtlama yaşadın.Hayırlısı..
peki aynı ay içerisnde 2 defa yumurtlam oluyor mu?Evet canım %99 öyle tahmin ediyorum
Merhaba,
Yazdıklarından etkilendim doğrusu. Ben de bahariz adlı arkadaşın yorumuna katılıyorum. Hayat senin hayatın elbette ama sonradan pişman olacağın şeyler için şimdiden yanlış adımlar atman çok mantıklı değil. Senin için gönülden herşeyin hayırlısı olmasını diliyorum.
Benim hikayeme gelecek olursak, tam bir sene önce bebeğimi 10 haftalıkken kalp atışları durduğu için kaybettim. o zamandan beri ilk defa bu ay denemeye karar verdik. Ve bat 17.11 . Bu sefer hakkaten anne olmayı çok istiyorum. Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin. Ve bu arada o günü sabırsızlıkla bekliyorum :)
bende 6. ayımda erken doğum yaptım bebeğim 9 saat hayatta kalabildi. diyorumki ne acılar çekti kimbilir o küçücük vücudunda.. 5 aydır korunmuyoruz bizde ama her ay bir ümit , ya hamileysem diyerek geçiyor ve sonu hüsran. inş. dualarımız kabul olur.
Araştırdım.olabiliyormuşpeki aynı ay içerisnde 2 defa yumurtlam oluyor mu?
Geçmiş olsun sana da.. Senin yaşadıkların da kolay değil... Ümidini kaybetme... Ben de şimdi ya hamileysem psikolojisine girdim ama aslında bu kötü bir davranış en iyisi hiç düşünmemek öyle bir beklenti içine girmemek.. Yoksa ilk hamileliğimle kıyaslama yapıp duruyorum 2 gündür belirtiler üzerine... Ama tek belirti göğüslerim acıyor ve bazen kasık ağrısı oluyor.. Ama tabi tüm bu belirtiler regl öncesi de olduğu için umursamamaya çalışıyorum.